dilluns, 22 de desembre del 2014

MITJA DOTZENA D'UN INFANTIL "A"
QUE DEIXA AL FC BARCELONA A 7 PUNTS

CE Sant Gabriel: 0 – RCD Espanyol Infantil “A”: 6

Cap problema per l’equip de Carles Martínez en partit jugat dissabte a Pomar, davant el Sant Gabriel. Els espanyolistes que s’avançaren ràpidament en els primers compassos del partit, deixaren la feina enllestida marxant-se al descans amb un contundent 0-4, que ampliaren en els segons trenta-cinc minuts amb dos gols més.

La derrota del FC Barcelona d’Adrián Bernabé a la Gamper davant la UE Cornellà (1-2), deixa a la classificació a l’equip culer a 7 punts dels espanyolistes. Els del Baix Llobregat, segueixen a quatre dels blanc-i-blaus que porten 12 partits guanyats i tan sols han cedit l’empat precisament al Mpal. de Cornellà.

CE Sant Gabriel: Alex Ortíz, Alberto Untoria, Lucas Álvarez, Iván de la Peña, Marc Granero, Adrián Sánchez, Marc Roura, Antonio Ruíz, Víctor Fernández, César Valero i Aarón Gómez.
Suplents: Xavier Mañes (p.s.), Marc Serrat, Oscar González, Arnau Maldonado, Jordi Avilés, i Gerard Martín.

RCD Espanyol: Juanvi, Sergi Benítez, Bañuls, Alejandro, Sanchís, Dani, Kili, Julen, Maxím, Jofre i Reda.
Suplents: Angel (p.s.), Barri, Jordi Casta, Domingo, Arnau, Pau Sánchez i Aitor.

Àrbitre: Bernat Pedrol Vozmediano, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues als gabrielistes Gerard Martín, m. 58 i Antonio Ruíz, m.60.

Gols: 0-1: Julen, m. 6; 0-2: Reda, m. 13; 0-3: Maxím, m. 18; 0-4: Reda, m. 34; 0-5: Maxím, m. 57; 0-6: Jordi Casta, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la 13èna. jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Infantil, disputat el vespre del passat dissabte al camp del CD Pomar a Badalona al trobar-se en remodelació el Ruíz Casado de Sant Adrià per canvi de la gespa. En les files del quadre local, Iván de la Peña Asensi, fill de l’ex jugador del RCD Espanyol.