dimecres, 31 d’octubre del 2007

REACCIONS AL VERGONYÓS DVD: LA GPE MANIGUA ES DIRIGEIX AL PRESIDENT DE LA GENERALITAT.

LA GPE Manigua al tenir coneixement d’aquest DVD, ha fet arribar una carta al Molt Honorable President de la Generalitat, senyor José Montilla, al Conseller d’Ensenyament de la Generalitat, senyor Ernest Maragall i als sis presidents dels diferents grups parlamentaris del Parlament de Catalunya.

Senyor,

Ens adrecem a vostè per expressar-li la nostra perplexitat, la nostra indignació i la nostra desaprovació com a ciutadans d'aquest país, pel DVD d' 'integració' de les Tres Bessones editat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, és a dir un DVD fet amb diners públics, el qual és impropi d'un Estat normal i democràtic. Enlloc d'integrar sembla voler adoctrinar i imposar la dictadura esportiva del pensament únic sense tenir cap complexa i cap mirament cap a la gran tasca que fan milers de clubs socials i esportius en aquest camp.
Més greu que el contingut del despropòsit d'aquest DVD és el fet que algú amb sentit comú hagi permès que aquest document, greument ofensiu per milers de ciutadans, hagi vist la llum pública, i encara més greu que no siguin capaços de veure la gravetat dels fets.
La Gran Penya Espanyolista Manigua li demana que reflexioni, que perdi uns segons del seu important temps per imaginar-se el sentiment de totes aquelles persones que no combreguen amb el pensament únic que ens volen imposar, creiem que és necessari que tots trobin el nord, perquè aquest DVD és una mostra clara que han perdut quelcom més que el nord...
La pluralitat de Catalunya ha de ser la millor mostra d'integració per qualsevol persona i voler amagar això és faltar la veritat.


A més, demanem que la persona responsable d'aquest desagradable fet, sigui cessat o cessada del seu càrrec, ja que, creiem, ha atemptat greument contra la democràcia i li ha fet un gran mal a Catalunya, així com també, exigim la retirada i la destrucció d'aquest document audiovisual.
No volem acabar, sense recordar-li que el poble de Catalunya els ha escollit per defensar CATALUNYA i no pas el FC BARCELONA.

Agraïm sincerament el seu temps i desitgem que un acte com aquest mai més es torni a repetir.

Atentament,


Daniel Bosch i Pascual
President GPE Manigua




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M