dissabte, 16 de juny del 2012

PREGUNTES IMPERTINENTS

Preguntes impertinents:

Sentir al senyor Vicepresident Germán de la Cruz i Camarillas, inevitablement fa que a un li vinguin ràpidament tot un seguit de preguntes i naturalment, de caire bastant "impertinent". Si vostè amic lector és persona poc predisposada a l’autocrítica i persona bastant convençuda de la bona tasca d’aquest consell, millor no ho llegeixi doncs pot ferir la seva sensibilitat... I com no anem sobrats de socis, malgrat tot, faig un prec des de la meva modèstia, per que renovin els seus carnets, doncs l’Espanyol (encara que no ho sembli) està per sobre d’uns i altres (o al menys ho hauria d’estar) ....


Comencem: Em preguntava si per la mateixa regla de tres que la majoria dels tècnics en l’època Morales arribaven amb la Gramenet en l’eix dels seus currículums esportius, ara succeiria el mateix però variant i traslladant la zona geogràfica de Santa Coloma a la zona de Sabadell i voltants... Pregunta contestada amb la contractació de Cristòbal Casado, al que no tinc el gust de conèixer i per tant no opinaré d’ell fins que ens mostri la seva gestió. Per que una cosa no treu l’altre. Que ve d’un equip de Sabadell i que està estretament vinculat, segons es comenta, al senyor José Luis García Martínez, persona amb una reputació esportiva bastant qüestionable i discutida pels seus fracassos continuats a la llarga llista d’equips que ha entrenat ...

Em pregunto, si des del “règim” de poder del nostre club es demana que se li doni un marge de confiança (els 100 habituals dies com en la política), per què no se li van donar a Alex García, que va ser acomiadat – o instat a dimitir- en menys de 72 dies?

Em pregunto, si el senyor Germán de la Cruz diu que Alex García que “era massa bona persona pel càrrec”... llavors s’ha de ser mala persona per ser coordinador?... S’ha de ser un malparit i un pocavergonya?... Què pensaria llavors en nou coordinador contractat i en aquells moments presentat, al sentir aquestes paraules del seu nou cap?...

Em pregunto si el senyor Germán de la Cruz ens ha dit alguna vegada una sola veritat, o és part de la doctrina apresa del seu anterior president?. Ens dirà algun dia el veritable motiu de la marxa de Morales, i darrerament d’Alex García? Deixaran alguna vegada de capficar-se amb la tasca dels entrenadors del futbol base, d’immiscuir-se en la feina de professionals que porten forces anys fent una gran tasca en el nostre futbol base? (els resultats ho avalen després de lluitar contra un monstre com el FCB i amb un limitat pressupost). Reconeixeran algun dia que a Alex García no l’han deixat treballar i li volien imposar des de l’ òrbita de certes persones de les alçades, pràcticament tot?.

Deixarà algun dia de funcionar l’entitat com un lloc d’amiguisme, tancat a quatre, en el que ningú es mai responsable de res?. Em pregunto arribat a aquest moment, si el senyor Germán de la Cruz i Camarillas, DEMANA PERDÓ (com S.M. el Rei d’Espanya, salvant las distàncies) públicament, una i altre vegada en un país on ningú en demana, en un tema (contractació de Morales) en altre (defenestració de Morales), en altre, en altre i en altre... Fins quan aquest senyor deixarà de demanar perdó per les seves desastroses decisions (aquí ja no ho dic jo que puc o no pensar d’una manera o altre, sinó que ho diu ell mateix reconeixent les ficades de pota continues)? Quan pensarà que una persona que s’equivoca tant i de manera tant greu (reconegut per ell mateix) no pot continuar dins la nostra entitat exercint un càrrec de tanta importància i responsabilitat?

Em pregunto per què?, quins son els veritables motius que impulsa al màxim accionista de l’entitat, el senyor Daniel Sánchez Llibre, ha mantenir en el càrrec al senyor Germán de la Cruz i Camarillas, en contra pràcticament del sentir general de tot l’espanyolisme (cosa poc difícil de comprovar en tots els nivells, sobre tot a nivell de massa social)?

Em pregunto si aquest fet de mantenir-lo en el càrrec és una decisió pensada en els seus interessos i en els de l’entitat, o un càstig que per revenja envers una part de l’afició que va treu-li mocadors i clama contra ell, precipitant inclòs la seva marxa de la Presidència?. Seran a partir d’ara les seves decisions (doncs segueix manant ell) en aquest sentit? Tindrem un “Lara 2” que ni mana ni deixa manar a qui tindria que portar les brides del poder al RCDE? Recordem que José Manuel Lara Bosch va vendre les accions a qui precisament ell tant havia criticat. Actitud tant poc coherent amb el que pensava que només es justifica des de la posició de revenja... Voleu Dani?, ara us al faig amo de l’entitat venent-li les accions i ja veureu, ja... Pensaria a bon segur l’editor...

Em pregunto per últim, en quina posició queda el senyor Ramon Condal?. No pregunto per Joan Collet, doncs ell és un executiu, el més alt executiu de la SAD i per tant ha obeir ordres dels que manen. Però la posició del senyor President, després de ser segons s’informa als mitjans, desautoritzat en el tema del nou coordinador del futbol base? ... Com queda dins el consell davant uns consellers als quals també s’ha imposat la continuïtat del senyor Germán de la Cruz i Camarillas des de Vilassar?

7 comentaris:

ricardo ha dit...

Josep Mª continuaré de Socio por comentarios como el tuyo...

Josep Maria ha dit...

Pues si, hay pocos alicientes, pero si dejamos la entidad, si los socios renunciamos, la entidad está condenada a desaparecer seguro. Un club por mucho que sea SAD tiene su auténtica fuerza en la masa social, aunque sean las acciones quien manden a la hora de ejercer el poder ...Saludos!.

Anònim ha dit...

Este club es una mafia, un club antaño admirado por mucha gente a ser el autentico hazmereir de toda españa. Estoy deacuerdo contigo josep maria en la mayoria de comentarios y preguntas sin respuesta que formulas, citas a personajillos como el de la cruz, sanchez libre, morales, condal, collet, garcia y algun otro, pero no citas al peor de todos, al causante de esta debacle, al mayor dictador de la historia de nuestro club, al que se ha cargado a nuestros mejores y mas representativos emblemas futbolisticos (tamudo coro moises kameni david garcia chica etc etc), al que ha dividido al consejo con sus decisiones egocentricas, y este no es otro como tu tambien sabes don mauricio pochettino, la autentica lacra de este club. Este desgaste depirtivo, economico y principalmente social no parara hasta que este individuo se largue. (no duden que si de verdad hubiese tenido solo una de las mil ofertas que ha hecho publicar en prensa se hubiera marchado) pero quien va a querer cargar con una losa como esta? Porque si nos referimos solo a cuestiones puramente deportivas es un entrenador que proviene de ayudante de las feminas y muyyyyyyy limitado tecnicamente y sobretodo tacticamente. Las buenas lenguas dicen que su primer año cuando nos salvo del descenso las alineaciones se las hacia azcargorta, y lo dicen fuentes muy fiables. Asi que deja de montar paripes como la ultima rueda de prensa mas egocentrica que ninguna y largate yaaaaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

Pochettino dimision

Josep Maria ha dit...

Este que citas, és un técnico del club, no un consejero. Quién mandan y tienen el poder son los señores del Consejo y principal accionista. Pochettino impondrá su ley (acertada o equivocadamente se lo dejo al criterio y opinión de los lectores) en la parcela técnica, pero quién manda está más arriba...
Saludos.

Anònim ha dit...

Hola : Folloneros indocumentats,que mal a fet el pobre desgraciat de GDL
si va demanar perdó l'altre dia per la TV en la Wb de l'RCDESPaNYOL.
Sr. de Montcada,sempre serem de Pericos, fins la mort, i aixó de no renovar, deu d'esser aquells que son mig merengues o alguna cosa de aquesta mena, perque el que es del RCDE, sempre o serà i buscara els mitjans per pagar l'abonament.
Sort i endavant RCDE. Figot47

Josep Maria ha dit...

Doncs això senyor Figot47. Demanar perdó, demanar perdó... Per tant reconèixer greus errors que estan col·locant el nostre futbol base a una situació límit que esperem el nou coordinador senyor Casado pugui reconduir.
Efectivament s'ha de renovar, malgrat poques alegries ens donin... Salutacions.!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M