dilluns, 24 de desembre del 2007

GOLEJADA DEL INFANTIL B (7-0) AL MANLLEU

Altre golejada a casa del Infantil B. 7-0

Va costar marcar
El Manlleu es va defensar bé, i va costar més del esperat obrir la llauna, amb un Espanyol que va gaudir d’ocasions mitjançant Fredy al minut 6 que en jugada individual estavella la pilota al cos del porter quan ja s’havia quedat sense gaire angle, o posteriorment quan Pol xuta per sobre el travesser una falta escorada a la dreta de l’atac espanyolista.

Jafar, obre el camí del triomf
El davanter centre espanyolista aprofita una passada en profunditat de Marc Gelmà i per velocitat es planta sol davant el porter visitant, el dribla i xuta per sobre l’oposició d’un defensor sota pals.

Haguessin pogut fer el segon, en una jugada en la que el meta visitant es va llençar als peus de Fredy evitant la rematada.
Dos minuts després, Fredi en la mateixa línia de gol remata un servei de cantonada llançat per Sergio i pentinat per Jaffar al primer molt similar al que Tamudo va aconseguir al Calderón.

A la segona part, la superioritat física i tècnica del Espanyol, s’imposa
Als quatre minuts de la represa, Fredi assisteix a Jaffar que a boca de gol afusella sense pietat al porter del Manlleu. Tres minuts després, Fredi faria el quart al fer-se amb una pilota a la zona de mitjos i per velocitat i superioritat física se’n va fins a porta on supera al porter llençant pel mig, a punt d’interceptar-la el meta.

Amb el resultat totalment decidit, han anat caient els gols fins arribar als set finals.
Un còrner, per l’esquerra es rematat de cap per Fredy en el primer pal valent-se de l’alçada superior al seus rivals, fent el cinquè.

El Manlleu busca el gol
I la millor ocasió, va ser una penetració en la que al encarar el davanter al porter espanyolista no el va pogué superar, impedint el gol visitant.

Juan Pablo al segon pal no pot rematar una pilota centrada per Sergio molt forçada.
El porter espanyolista torna ha evitar el gol blocant en dos temps la perillosa acció dels atacants osonencs.

Gerard també diu la seva
Els darrers dos gols van ser obra de Gerard Llatjós, que sortint al segon temps es suma a la festa golejadora de l’equip; primer al rematar a boca de canó un refús del meta després d’una bona intervenció al remat de Pol, i el segon quatre minuts en segona instància també després d’un primer remat del propi davanter espanyolista. Com el dia de l'Europa ( va marcar 4 gols) Gerard va aprofitat bé els minuts que va gaudir.

RCD Espanyol: Xavi, Germán Collado, Raul, Pol, Adrià, Sergi, Robert, Chus Quintana, Marc, Fredi i Jaffar. També van jugar, l’altre porter Sergi Brasier, Coll, Iu Ranera, José, Juanpi, Laureano i Gerard.

Gols:
1-0 Jaffar, 2-0 Fredi, 3-0 Jaffar, 4-0 Fredi, 5-0 Fredi, 6-0 Gerard, 7-0 Gerard.

Incidències: Camp 3er de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps fresc i variable, amb estones de sol.