dimecres, 4 de gener del 2012

COPA DEL REI: NO VALEN FALSES CONFIANCES
A CÒRDOVA AMB TOT I BEN CONCENTRATS...

L’Espanyol afrontarà demà l’anada dels vuitens de final de la Copa de S. M. El Rei, davant el Córdoba CF a l’estadi de l’Arcàngel. Per aquest encontre que donarà començament a les 20:00 hores amb arbitratge del col•legiat Alberto Undiano Mallenco, Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors. Entre ells, cal destacar la presència de fins a cinc futbolistes del filial com son Víctor Álvarez, Canal, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, i Thievy.

Son baixa per aquest encontre els lesionats Javi Márquez, Walter Pandiani i Juan Albín, així com Javi López en la recta final de la seva recuperació i Raúl Baena amb molèsties. També serà baixa Jordi Amat però aquest per sanció en ser expulsat en la tornada dels setzens davant el RC Celta de Vigo a l’estadi. Pochettino haurà de fer amb aquests convocats, el millor equip possible, doncs no serà gens fàcil l'eliminatòria i s'ha d'anar a per totes, vistes les possibilitats del quadre català, un cop conegut el calendari fins les semifinals, aquestes incloses.

Els 19 convocats son: Kiko Casilla, Cristian Álvarez, Galán, Héctor Moreno, Raúl Rodríguez, Canal, Dídac Vila, Víctor Álvarez, Forlín, Cristian Gómez, Joan Verdú, Romaric, Weiss, Rui Fonte, Sergio García, Cristian Alfonso, Dátolo, Álvaro i Thievy.

Es previst en el marc d’aquesta eliminatòria diversos actes d’agermanament entre el col•lectiu de penyes del Córdoba CF i del RCD Espanyol. Demà, al Restaurant "Pasa Tapas", tindrà lloc un acte en el que assistirà en representació del conjunt andalús, Antonio Sánchez, Vicepresident de la “Agrupació de Peñas” del Córdoba CF. Amb motiu del partit de tornada, l’11 de gener, a la seu de la Penya Espanyolista de Cornellà, s’acollirà la visita des integrants de l’agrupació de penyes cordoveses en la prèvia del partit de tornada. Ambdues representacions participaran en un acte d’homenatge en memòria de Dani Jarque davant la porta número 21 de l’estadi.

La visita d’un club de Primera Divisió com és el cas del quadre espanyolista, ha despertat expectació a la capital cordovesa, i l’entitat andalusa ha fixat el preu de les entrades amb un preu únic establert en cinc euros pels abonats i de deu euros pels no abonats.

La competició del KO és sempre terreny adobat per les sorpreses, i ahir no va ser l’excepció, amb el triomf del Mirandés (2-0) davant el Rácing de Santander, que li complica molt l’eliminatòria al conjunt càntabre. El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà a quarts de final amb el vencedor del RCD Espanyol-Córdoba CF. En altres resultats, l’Ahtletic Club tan sols va poder treure un empat sense gols en la seva visita a Albacete, mentre que l’Alcorcón va derrotar (2-1) al Levante. El R. Madrid va donar-li la volta a un 0-2 advers davant el Málaga CF per acabar guanyant per la mínima.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M