dissabte, 2 de febrer del 2008

FEMENÍ C - CF ARGENTONA: 20:00 H. SADRIÀ.

Un partit que pot valer més de mig ascens.

El RCD Espanyol femení C, pot posar terra pel mig a la classificació del grup tercer de la Segona Catalana Femenina si assoleix el triomf davant l’autèntic rival de les espanyolistes, l’Argentona, l’únic que ha aconseguit passar sense ser derrotat per les blanc i blaves en el que portem de campionat tot i que fos d’una manera molt polèmica en els instants finals i amb un afegit que no s’acabava mai.

L’empat a dos del partit d’anada, després que les espanyolistes es marxessin amb 0-2 d’avantatge és el precedent al partit d’aquest vespre a la Ciutat Esportiva, que donarà començament a les vuit del vespre.

En la darrera jornada les blanc i blaves es van imposar al Xaica “B” en la Taxonera per 1-4 mentre que el rival d’aquest vespre ho va fer al Gladiador per 4-0 a la localitat del Maresme.

L’Espanyol ha aconseguit 71 gols a favor per 6 en contra. Mentre, el CF Argentona ha aconseguit 55 gols a favor i n’ha encaixat 14. El Xaica B, es troba a vuit punts del RCD Espanyol.

La segona Catalana està formada per set grups; en el primer mana per molt poca diferència Vic Remei sobre Palautordera, en el segon clar favorit l’Escola de Futbol Montcada, en el quart, Sant Andreu porta avantatge sobre Xaica i Barça “C”, en el cinquè, l’Academia de F. Catalunya AE, en el sisè (comarques gironines) Ampuriabrava porta avantatge sobre Girona Femení Ass. Esp. i Base Roses, en el setè i darrer, AEM de Lleida es clar líder.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.