diumenge, 16 de setembre del 2007

LA MALEDICCIÓ DELS PENALS TAMBÉ EN EL BABOT...

EL JUVENIL B TAMBÉ S'ESTRENA PERDENT (3-1). (Informació i fotos d'aquests dos partis,a partir de demà)



(Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí: Josep Maria).

No ha pogut ser
El RCD Espanyol no ha pogut accedir a la gran final de la VII Edició del Torneig Joan Babot en caure (un cop més) en la tanda de penals, després que remuntessin un 0-2 advers els nois de Josep Oliver.

L’Espanyol no ha estat inferior al FC Barcelona, i es pot dir que en moltes fases de l’encontre el conjunt perico ha estat molt superior, davant un Barça a la defensiva guardant els dos gols de renda davant un Espanyol que no s’ha rendit i ha lluitat fins el final en que ha tingut el premi momentani de l’empat i la il·lusió del triomf que finalment s’ha esvaït en la maleïda tanda de penals.

Domini lleuger per part perica
L’Espanyol ha estat el primer en porta perill quan en el minut sis, Aitor sense gaire angle ha xutat i ha obligat al porter Marc ha rebutjar la pilota a còrner. El servei de cantonada ha estat rematat per Eric Jacobs fora per no massa. Mentre el Barça no arribava amb perill fins el minut onze quan Miguel Ángel xuta, i rebutja Eric Ayal, i el segon intent culé surt desviat.

Poca esportivitat per part culé
La jugada clau de l’encontre: Minut tretze, el del mal punt que diuen, i s’està atenent a un jugador, cosa per la qual l’Espanyol ha llençat fora la pilota esportivament. El FC Barcelona mitjançant Carlos Julio en comptes de tirar fora, fa un llançament llunyà, però a porta !!! amb tal fortuna que el meta espanyolista no bloca la pilota tot i semblar que no hi hauria cap problema i s’acaba colant dins la porteria. Es la primera vegada que veig que es cedeix la pilota tirant a porta...

Aquest gol per la manera en que s’ha produït ha afectat sensiblement a l’equip i ha hagut uns minuts en que el Barça s’ha fet amb el control del joc, tot i que l’Espanyol ha gaudit d’una ocasió mitjançant Lucho que en el llançament d’una falta ha elevat un pel massa sortint per sobre el travesser.

Eric molt atent aquest cop, s’anticipa al remat de Pol, després d’una bona centrada de Gerard.

Pol aconsegueix el segon
El ex jugador del RCD Espanyol anticipant-se a la sortida del porter espanyolista i davant una desconcertada defensa, remata al fons de la porteria establint el zero a dos.
Mica a mica, l’Espanyol intentarà aproximar-se amb perill i gaudirà de dues oportunitats molt clares; la primera en una pilota llarga en la que el porter blaugrana erra en la sortida, però aquest cop la sort es alinea amb el conjunt barcelonista ja que un jugador treu de la mateixa línia de gol la pilota, i la segona Lucho que s’interna, fa una bicicleta, deixa enrera el seu marcador, però el seu xut molt col·locat, surt fregant el travesser, en una jugada que mereixia millor sort.

La segona part, domini total i aclaparador del Espanyol
En una jugada embolicada en la que el Barça estava tancat defensant el resultat, Nestor es dona mitja volta per replegar la pilota morta, xutant i aconseguint el gol que els tornava a situar en el partit.
Faltaven 18 minuts, i l’Espanyol tenia al Barça acorralat i tancat en la seva àrea, mostrant un domini aclaparador en el joc, tot i que els culers de tant en tant sortien a la contra en jugades aïllades però molt perilloses; concretament en una en la que Miguel Ángel retalla i supera a José, però la pilota acaba a còrner. La més clara de totes en la que el FC Barcelona ha pogut sentenciar ha estat quan Mamadou tot sol davant Sergio ha tingut tot de cara per fer el tercer, però el meta espanyolista ha aguantat molt bé i ha rebutjat el dolent remat del davanter barcelonista.

L’Espanyol busca l’empat... I el troba
Arturo en un contracop centra molt tancat aturant en dos temps el porter blaugrana quan la jugada era molt perillosa. Oscar de primera cedeix a Arturo de nou, i altre cop la centrada d’aquest no és aprofitada en aquesta ocasió massa llarga sense que ningú encerti a rematar.

I quan ja es complia pràcticament el temps reglamentari, l’Espanyol ha tingut el premi per el seu millor joc, la seva insistència, i la seva lluita. Una falta per banda esquerra es llençada i el remat de cap d’un davanter espanyolista s’estavella al travesser, bota dins del camp, i el remat posterior d’Albarrán acaba per introduir la pilota davant un munt de jugadors dins la porteria blaugrana.

El de sempre...
Des de Glasgow ja hem vist aquesta pel·lícula dues vegades més... La darrera en la Copa Catalunya quan un gol de Zamora feia l’empat a dos en el darrer sospir. Avui el mateix... I sempre al final la mateixa maledicció en el llançaments de penes màximes.
Aquest infantil ja venia de perdre a Arnedo les semifinals i el tercer lloc per penaltis en dues ocasions...

De totes maneres, s’ha de felicitar als nois espanyolistes per que no han merescut quedar eliminats, i màxim després de veure la manera en que ha tingut lloc el primer gol.


Demà Barça i Madrid jugaran la final, mentre que l'Espanyol jugarà a les deu i mitja del matí enfrontant-se a la Selecció de Sant Joan Despí formada per nens del FC Levante las Planas i UE Sant Joan Despí.


Fitxa Tècnica 1a. Semifinal.

Selecció de Sant Joan Despí:
0
Oscar, Raul, Mateo, Litus, Alex, Sergio, Jandro, Roberto, Toni, Ramos, Alex.
També han jugat: Fran, Alex, David, Ismael, Javier, Rquena, Victor, Jona, Adri, David.

Real Madrid CF : 5
Alfaro; Javi, Cristian Felipe, Ruben, Felipe, Gonzalo, Erik, José Manuel, Alberto, Micael, Víctor.
També han jugat; Fernando, Alonso, Nacho, Sergio, Cristian, Borja, Saul, Fran, Ivan.

Gols; 0-1 Víctor, m. 4, 0-2 Fran, 20, 0-3 Víctor, m. 29, 0-4 Sergio, m. 68, 0-5 Alberto, m. 70

Fitxa Tècnica 2ona Semifinal.
RCD Espanyol : 2
Eric Ayala; Gerard, Arroyo, José, Didac, Lucho, Eric Jacobs, Albarrán, Aitor, Oscar, Carlos. A la segona part: Sergio; Arroyo, Jose, Sergio, Didac, Eric Jacobs, Albarrán, Aitor, Lucho, Oscar, Nestor. Durant la segona part: Tarsi, Alex, Carlos, Arturo.

FC Barcelona: 2
Marc, Eugeni, Alberto, Robert, Brian, Fernando, Gerard, Carlos Julio, Pol Roige, Pol Calvet, Miguel Ángel. A la segona part: Pol, Eugeni, Alberto, Brian, Fernando, Gerard, Carlos Julio, Pol Roige, Pol Calvet, Miguel Angel, Aitor. Durant la segona part: Carlos, Cristian, David, Hendrio, Mamadou.

Gols: 0-1 0-2 1-2 2-2
Penals: FC Barcelona: 5
David gol, Cristian gol, Alberto gol, Fernando gol, Pol Calvet gol.
RCD Espanyol :4
Arturo gol, José gol, Nestor gol, Albarrán gol, Oscar atura porter.

Incidències; encontres disputats en el Municipal de Les Planes de Sant Joan Babot. VII Edició del torneig de futbol infantil Joan Babot, que organitza la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.
Bastant públic, i per part espanyolista cal citar al conseller Bertomeu, al coordinador del futbol base J.Manel Casanova, Pepín, Jaume Martínez, i altres personalitats. Rafa Aragón president de la Penya espanyolista d'aquesta localitat del Baix Llobregat ha estat el speaker de la matinal i com sempre perfecte.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M