dilluns, 17 de setembre del 2007

CONTINUEN ELS ÈXITS A L' ATLETISME BLANC I BLAU

FOTO: Podium de Ester Ramos al Campionat de Catalunya de Muntanya 2007



LAKHUAJA GUANYA A L’ATMELLA I RAMOS TERCERA A CASTELLAR.

Gran victoria de Lakuaja a l’Atmella
L’atleta blanc i blau guanya a la XIX Cursa Internacional de l’Atmella amb un registre 31’56 amb una distància 10 Km, amb un circuit molt dur ha demostrat Lakhuaja estar amb molt bona forma, ja a la segona volta l’atleta anava destacat del segòn grup que anava l’atleta del F.C.Barcelona Nacho Cazeres, i ara Lakhuaja actuará el pròxim dia 22 de setembre a la Cursa de la Merce.

1.- Dris Lakhuaja A.E.Blanc i Blau 31’56
2.- Abdelarim Haik Màrroc 32’15
3.- Nacho Cazeres F.C.Barcelona 32’18

Podium al Campionat de Catalunya de Muntanya de Ester Ramos
L’Atleta blanc i blava Ester Ramos s’ha classificat amb tercer lloc al 5è Campionat de Catalunya de Muntanya, l’atleta amb una distància de 15 Km i amb un registre 1’07’53, ha realitzat una cursa amb molts desnivells, aquesta cursa que es denomina la "Pujada i baixada Caldafach", té un desnivell de 700 metres.

1.- Ninfa Chavez (California Sports) 1h05’24
2.- Montse Cinca (Palafrugell) 1h06’27
3.- Ester Ramos (A.E.Blanc i Blau) 1h07’53


Cursa de la Merce 2007

El pròxim dia 22 de setembre als nostres atletes competiran a la CURSA DE LA MERCE, El Regidor d’Esports Pere Alcover acompanyat pel nou gerent de l'Institut Barcelona Esports, Sergi Pujalte; per la nostra atleta blanc i blava Isabel Eizmendi, han estat l'encarregats de presentar la 29ª edició de la cursa i explicar les principals novetats d'aquest any, en un acte celebrat el passat 13 de setembre al pavelló Mies Van der Rohe.



Una de les més importants és l'avançament de l'horari tradicional de la sortida. Concretament, s'avança mitja hora i la prova començarà a les 9.30 hores del matí. Com cada any, la Cursa de la Mercè proposa un recorregut de 10 quilòmetres pels indrets més emblemàtics de la ciutat. També participaran els atletes blancs i blaus El Musta Younes, Dris Lakhuaha i Vinyet Noguero.



Animen a tots als pericos que sortin al carrer per donar suport als nostres atletes amb els nostres colors.


FOTO: Presentació de la Cursa de la Merce amb la Isabel Eizmendi






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M