dissabte, 22 de setembre del 2007

¡ A PER LA PRIMERA VICTÒRIA A DOMICILI !

El RCD Espanyol disputarà aquest dissabte a partir de les 20:00 hores en el Nuevo Colombino el quart encontre del campionat nacional de lliga davant el Recreativo de Huelva. Un Recre en hores baixes, després de la marxa de jugadors importants que ha sofert l’equip respecte la temporada passada com Viqueira, Uche, Cazorla, Mario, i de varis jugadors de la plantilla lesionats, com els davanters Rosu, Sinama, Moya per sanció i a darrera hora la baixa del central Beto que no s’ha entrenat durant la setmana.
La llista facilitada per el tècnic Víctor Múñoz és la següent:

Sorrentino, Luque, Dani Bautista, Martín Cáceres, Iago Bouzón, Gerard, Marquitos, Camuñas, Jesús Vázquez, Carlos Martíns, Zahinos, Quique Alvarez, Barber, Varela, Poli, Aitor, Javi Guerrero y Pampa Calvo

Ernesto Valverde s’emporta a tots els disponibles ja que el conjunt blanc i blau romandrà a terres andaluses, cara al partit del proper dimarts a les 21:00 hores davant el Sevilla FC.

L’encontre entre el Recreativo i l’Espanyol serà dirigit per el castellà – manxec Francisco J. Ontanyana López-Astilleros, exercint com a assistents Jacobo Martínez i Cayetano Borrás, Javier Dionisio Moratilla quart àrbitre, i com a delegat informatiu el desastrós e indecent Japón Sevilla, de trist record per el futbol.






Difícil encontre el que el RCD Espanyol B disputarà en Los Arcos a Oriola, davant el conjunt local del Orihuela CF, integrat per jugadors veterans que han militat en la màxima divisió del futbol nacional. Entre ells Diego Ribera, jugador de l’equip de la Intertoto del RCD Espanyol i altres jugadors coneguts com Felip, Oscar Álvarez, Kiko Ratón, Tevenet, Ibán Espadas...

L’encontre arbitrat per Dámaso Arcediano Monescillo també castellà – manxec donarà començament a les 18:00 hores.






El juvenil s’enfrontarà diumenge a les dotze al CE Europa, conjunt en el que militen cedits diversos jugadors espanyolistes com son Oscar Martínez, Francesc Cebrián i Saddik Boulaouali, els tres pertanyien a la plantilla del Juvenil B espanyolista en la darrera temporada.

El conjunt entrenat per Oscar Perarnau que va patir un arbitratge per oblidar a Son Fuster, amb expulsió de Charly Lumbreras, y del cos tècnic encapçalat per el propi Perarnau, intentarà torna a guanyar per no allunyar-se de les posicions capdavanteres de la classificació del grup tercer de la Divisió d’Honor.

L’encontre serà xiulat per Gustavo López Rebollo, del col·legi català.







Sota les ordres de Cesar Otal González, RCD Espanyol Femení i Transportes Alcaine Prainsa, jugaran a idèntica hora que el juvenil A, el tercer encontre de la Superlliga Femenina en el camp tercer de Sadrià.

L’Espanyol no podrà comptar amb Marta Torrejón convocada amb la selecció sub 19 (altre tema també que se les porta i que diversos clubs de Superlliga han fet una protesta), ja que les jugadores seleccionades han de marxar molt temps abans del estrictament necessari per preparar el mini torneig de classificació en el que només Anglaterra sembla pot ser rival de les espanyoles.

Per contra, Olga Moreno “Chola” ja haurà complert els dos encontres en que va ser sancionada amb motiu de la expulsió a Madrid en la final de la Copa de la Reina, i podrà ja ser alineada en el lateral esquer.

El Alcaine Prainsa, entrenat per Alberto Berna, ha conservat a les millors jugadores de la temporada passada, la brasilera Andreia Sutarque a la porteria, l’altre brasilera a la defensa Emily Alves, les gallegues Leticia Carvallal, Veronica Bouquete, Charo Ramos, i altres jugadores habituals com Laura Folch, Silvia Messeguer, Lara Pardina, Leire i Jana Lozano i entre els fitxatges destaca la ex jugadora del Athletic Jessica Gómez; malgrat això, no van poder impedir que el Prainsa caigués contundentment a Saragossa per 0-4 davant un sorprenent Euromat – Estartit.






El femení B, jugarà avui dissabte a les dotze a la Ciutat Esportiva davant el CFF Tortosa-Ebre i les noies de Titi Camúñez miraran de alçar el vol després de les dues derrotes en els dos desplaçaments (Girona i Nou Sardenya).
El conjunt tortosí va debutar enguany a la competició d’argent del futbol femení espanyol amb una victòria contundent davant
El Lleida per 6-2, va perdre a la Roca davant la penya Blanc i Blava per 2-1 i la setmana passada va golejar de nou (6-1) al fluix Estartit B.
L’encontre serà dirigit per Eduardo Pascual Oliva del col·legi català.

La Penya Blanc Blava de la Roca, jugarà davant el conjunt potser més feble per el que s’ha vist fins ara en el poc que portem de competició , la UE Rubí, en un partit en el que les blanc i blaves miraran d’aconseguir aquests punts importants per mantenir la categoria. El encontre començarà a les 17:00 h. en el Municipal de la Roca i serà xiulat per Manuel Carlos Baena, del col·legi català.







El Cadet B, disputarà el primer torneig oficiós de la temporada, la Premier Cup Nike, en el Camp Municipal dels Alumnes Obrers a Vilanova i la Geltrú



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M