diumenge, 16 de setembre del 2007

UN ESPANYOL SUPERIOR ASSOLEIX UN "SET EN BLANC" DAVANT L'OVIEDO M. (6-0)


Triomf sense complicacions del RCD Espanyol davant un fluix Oviedo
No semblava que seria tan fàcil quan en els primers compassos de l’encontre l’Oviedo tancava en el seu camp a un Espanyol encara dubitatiu.

Malgrat un començament insegur, un Espanyol que jugava amb Adriana en punta i amb Marta Cubí i Raquel Corral (les altres davanteres centro a la banqueta), en tres minuts deixaria el matx encarrilat, gràcies a dos gols en els minuts deu i tretze; primer Sara Serna rematant després d’un refús de Maru, des de terra pràcticament fent pujar el primer gol de la matinal, i posteriorment Vicky d’un llançament a mitja alçada magistral superant a una avançada Maru, la ex portera del Atlético que ha tornat al Oviedo Moderno enguany.

L’Espanyol posa la directa i sentència definitivament l’encontre

Adriana ho intenta de xut creuat. Posteriorment la pròpia davantera espanyolista s’intera superant a dos defensores asturianes, però Sara arribant tard al remat no connecta amb l’encert suficient a la pilota.

Al minut 28, Adriana fa jugada individual per banda dreta, supera a dues defensores i la seva centrada no arriba al destinatari ja que la pilota es rebutjada per una defensora, i cau morta a les immediacions de Noemí Rubio que engalta un fort tret que es cola per l’escaire dreta de la porteria visitant; un gran gol, marca de Noemí.

Amb victòria tres a zero, el conjunt visitant té la primera ocasió seriosa de perill sobre la porteria de Cristina, al rematar Patricia Martínez després d’una sortida un tan precipitada de la meta espanyolista, i la pilota acaba a l’exterior de la xarxa per sobre el travesser.
Adriana xuta un lliure directe fregant el travesser de la porteria de Maru just en les acaballes de la primera part.

Tres gols més a la segona part

Marta Cubí que ha sortit substituint a Debora, assisteix a Adriana però el seu remat surt fora.

A la segona jugada de perill, l’Espanyol aconsegueix fer pujar al marcador el quart gol de l’encontre; una bona triangulació que acaba amb Noemí penetrant per el cantó esquer de l’àrea de càstig, i arribant fins a la cuina cedeix en safata de plata l’esfèrica a Adriana Martín que tan sol té que tocar la pilota en la mateixa línia de gol per aconseguir incrementar l’avantatge d’un Espanyol que no ha tingut pietat d’un Oviedo molt fluix i que passarà bastants problemes per aconseguir mantenir la categoria una temporada més entre els grans del futbol femení.

El cinquè ha estat un gran gol d’Adriana que fa un control , retalla i xuta superant a Maru, aquest gol ha estat protestat per les noies del Oviedo ja que l’assistència prèvia de Sara molt bona venia precedida d’una acció en la que l’exterior esquerrana perica li ha anat l’esfèrica involuntàriament al braç.

I el darrer gol espanyolista, ha estat una jugada en la que Natalia Arroyo incorporada a l’atac ha fet una centrada per banda dreta, una defensora visitant ha interceptat la pilota amb el cap i aquesta ha caigut morta al segon pal per que Sara Serna d’una fenomenal volea marqués amb la fortuna que la pilota s’estavella en el travesser però bota dins de la porteria a decisió del col·legiat que dona el gol.

Tal com es preveia, partit davant un rival assequible en el que el RCD Espanyol ha mostrat tot i no jugar del tot bé en certes fases del matx, una superioritat i qualitat individual molt superior al conjunt asturià i ha assolit els tres primers punts a la classificació.

Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Miriam, Marta Torrejón, Rocío, Noemí, Carol, Vicky, Debora, Adriana, Sara.
Substitucions; Marta Cubí per Debora, m. 46, Aida i Núria Guardia per Rocío i Carol respectivament m. 56 i Natalia Arroyo per Ane, m. 62

Oviedo Moderno Universidad, CF: Maru, Alba Gordillo, Nerea, Paloma, Maria, Laura, Alba Castaños, Míriam, Patricia, Saray, Andrea.
Substitucions: Mónica per Alba, m. 23, Irene per Alba C., m. 64, Úrsula per Nerea, m. 78 i Rosalía per Maria, m.78.

Gols; 1-0 Sara, m. 10, 2-0 Vicky, m. 13, 3-0 Noemí, m. 28, 4-0 Adriana, m. 53, 5-0 Adriana, m. 58, 6-0 Sara, m. 68.

Àrbitre; Sánchez Rico.

Incidències. Primer partit de lliga a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol i segona jornada de la Superlliga femenina. Partit disputat a la mateixa hora del Espanyol B.


CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ATHLETIC CLUB B.26200101
2 UE L'ESTARTIT2620072
3 AD TORREJÓN 2620062
4 LEVANTE UDF2620030
5 RCD ESPANYOL 2310183
6 RAYO VALLECANO2310163
7 SPORTING HUELVA2310144
8 AT. MADRID FÉMINAS2310134
9 TRANSPORTES ALCAINE2310125
10 REAL SOCIEDAD2310117
11 HÍSPALIS SEVILLA2000224
12 COLEGIO ALEMÁN2000213
13 CF PUEBLA20002310
14 OVIEDO MODERNO2000219






2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, EL MÉS IMPORTANT DEL PARTIT ÉS LA RECUPERACIÓ DEL NOSTRE FEMENÍ I EL BON DIA QUE VAM PASSAR GAUDINT D'UNA AUTÈNTICA GOLEJADA, ARA QUE NO S'ADORMIN I QUE GUANYIN FORA DE CASA AL T. ALCAINE.

Josep Maria ha dit...

Josep: L'encontre amb el Alcaine Prainsa es jugarà a la ciutat Esportiva de Sadrià. http://www.fcf.cat/doc/noticias/01%20SUPERLIGA%20FEMENINA.pdf




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M