dimarts, 18 de setembre del 2007

EL JUVENIL "B" ES VA VENIR ABAIX A LA SEGONA PART

(Dissabte 15, Mpal. Els Canyars, Castelldefels: Josep Maria.)

Mal començament del Juvenil B a la lliga Nacional (3-1)
El nou Juvenil de Josep Clotet va debutar perdent per 3-1 davant el Castelldefels un encontre que se li havia posat de cara al avançar-se en el marcador, però que el millor joc dels locals a la segona part va fer que se n’anés de buit de Castelldefels.

Les primeres ocasions van ser per l’Espanyol; Ferran toca el suficient per evitar que el llançament de cantonada efectuat per l’espanyolista Vela es convertís en un gol olímpic.
Al minut 20, pilota molt ben centrada i perfecte cop de cap d’Oscar Sielva que bat al porter local significant el primer gol perico.

L’Espanyol dominava quelcom més que el seu rival, i controlava bastant bé el joc.
Vela no va arribar a pogué rematar un molt bon centre d’Álvaro.

En els darrers minuts, els locals busquen l’empat
Malgrat tot, Vilchez va obligar a lluir-se a Pol rebutjant el remat del jugador local.
Posteriorment serà Mesi qui ho intenti i Pol rebutja l’esfèrica.
En el darrer minut, un contracop ben portat per Cano amb passada a Raul, es a punt de costar l’empat, però Pol Freixenet desbarata la jugada rebutjant amb el peu.

Segona part molt dolenta
Si be la primera part havia estat ensopida, l’Espanyol controlava el joc i només amb jugades aïllades, els locals s’acostaven a les immediacions del meta espanyolista. Però en el segon temps, tot i els canvis introduïts per Clotet, l’Espanyol mica a mica acabarà per perdre el control total de l’encontre, acabarà sent assetjat per el Juvenil A del Castelldefels i fruit del major domini, gaudirà de bones ocasions per donar-li la volta al marcador advers.

Una pilota rebutjada amb el cap, per el porter blanc i blau, queda curta i es aprofitada per Raul per establir l’empat en el marcador. Vilchez estavella una pilota al travesser de la porteria perica, i una pilota centrada per Josu no arriba Messi per ben poc a rematar a boca de canó. L’Espanyol s’enfonsava mica a mica, i era qüestió de temps que arribés el segon gol.

Álvaro té al seu abast el 1-2, i en canvi és el Castelldefels qui s’avança
La jugada clau de l’encontre ha estat quan Dani Nieto que ha sortit en la segona part, en jugada individual se’n va de dos contraris, la pilota acaba rebotada i va a parar a Álvaro que tot sol remata al travesser de la porteria i el posterior refús de la fusta l’agafa el propi davanter centro perico, rematant de cap fluix a les mans de Ferran, tot això dins l’àrea petita.

Dani Nieto ho va provar amb un xut llunyà que el meta local atura en dos temps. I el que son les coses, el Castelldefels és qui marca el segon en jugada individual entrant per l’esquerra de Jonathan Durango “Messi” qui creua la pilota al pal contrari que tapava Pol Freixenet.

De totes maneres els trenta minuts de la segona part, els locals havien gairebé esborrat als pericos del camp, i per tant es podia dir que fins a cert punt, el resultat era just.

L’Espanyol posa setge a la porteria del Castelldefels

En els darrers minuts l’Espanyol intenta assolir l’empat, davant un conjunt més experimentat, amb jugadors de més edat, i que a més contínuament perden temps, intentant trencar el ritme dels pericos, i esgarrapar segons al cronòmetre.

Dani Nieto té la gran oportunitat, al xutar un obús que troba amb la ma de Ferran la rèplica idònia amb la gran intervenció del porter al xut del espanyolista.

Quan ja el conjunt espanyolista era incapaç d’empatar l’encontre, un contracop letal dels locals agafa a tota la cobertura fora de lloc, i la centrada per banda esquerra és rematada per Raul tot sol a la boca de gol, establint el resultat final.

UE Castelldefels: Ferran; Nando, Eloi, Escudero, Charly, Arnau Cardona, Messi, Cano, Raul, Vilchez, Josu
Substitucions:Unai per Josu, m. 58, Valdivia per Cano, m. 75, Jordi per Mesi, m. 83.

RCD Espanyol: Pol, Pere, Ángel, Juli, Albert, Gerard, Toneu, Sielva, Álvaro, Vela, i Chuli.
Substitucions: Pepe Roca per Albert, m. 46, Borja Giralt per Gerard, m. 46, Dani Nieto per Vela, m. 49, i Quique per Tuneu, m.68.

Àrbitre; Salas Font. Targetes grogues a Albert, Cano, Messi, Eloi, Unai per simular penal, Valdivia.

Gols: 0-1 Oscar Sielva,1-1 Raul, m. 47,2-1 Messi, m. 70, 3-1 Raul, m. 92.

Incidències: Camp Municipal de “Els Canyars” de Castelldefels. Debut del Juvenil B del RCD Espanyol a la Lliga Nacional, davant el Juvenil A del Castelldefels. Entre el públic assistent, el màxim dirigent dins el consell, del futbol base, senyor Borrell, i el coordinador del mateix, Josep Manel Casanova.