dilluns, 16 de febrer del 2015

SERGIO GARCÍA, O.K.
FINALMENT TOT QUEDÀ EN L'ENSURT,
DESCARTANT-SE UNA LESIÓ MAJOR.


Sergio García podria estar a disposició del tècnic blanc-i-blau aquest mateix divendres si no hagués de complir un partit de sanció per la targeta groga que va veure en el partit contra el Màlaga. El davanter, que va acabar lesionat i no va poder tornar al terreny de joc després de marcar el segon gol blanc-i-blau, ha rebut aquesta tarda bones notícies sobre la lesió que es va produir al genoll esquerre després d'impactar amb Carlos Kameni.

Sergio pateix una contusió al genoll esquerre amb distensió de parts toves de la zona posterior, de manera que es descarta una lesió major i ve a confirmar el primer diagnòstic tot just acabar el partit contra el Màlaga.

El futbolista de Bon Pastor ha estat sotmès a una ressonància magnètica i una ecografia, a més d'una exploració clínica per poder precisar l'abast de la lesió, una vegada que ha remès la inflamació amb què va acabar partit. El futbolista ha començat ja el tractament de recuperació i així seguirà durant uns dies en els quals es planificarà pràcticament en cada sessió d'entrenament el treball que haurà de realitzar.

Font:  www.rcdespanyol.cat





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M