diumenge, 11 de març del 2007

L'ESPANYOL B, ES COMPLICA LA VIDA. (1-2)

L’Espanyol B, es complica la vida als darrers minuts del matx. Un partit que ja ha començat amb l’infortuni de la lesió de Fran Erencia, que ha estat substituït per Mikel, ja que Joan Francesc “Rubi” no comptava amb més defenses després de la baixa de Toni Lao per acumulació de targes, i l’absència de Serrán per convocatòria al primer equip, juntament amb Ángel, i la baixa per la lesió al pòmul de Bussi, han marcat ja per sí sol el partit, i a més el conjunt espanyolista ha tingut que tirar del juvenil convocant a Juanjo,i col·locar a Brian de central, i en el seu lloc a la lateral a Mikel Martins.

De totes maneres, l’encontre ha començat molt diferentment a com ha acabat. Després d’una fase inicial de molt migcampisme, i molt respecte entre ambdós conjunts, ha estat l’equip català qui s’ha decidit a posar cercle a la porteria defensada per Emilio.

I al minut dotze, ha arribat la primera aproximació més o menys perillosa amb una centrada de Juanma que a trobat rematador. Un xut de Juanma, després de una bona jugada de conjunt, és el segon avís abans que l’Espanyol es posés per davant del marcador. Ha estat obra de De Pablos que ha llençat amb la fortuna que un defensor ha tocat lleugerament la pilota i l’ha fet agafar encara més efecte, lluny de l’abast del meta visitant.

L’Espanyol B, manava i semblava que trauria l’encontre sense dificultat endavant, i màxim quan un parell de minuts posteriorment, una centrada per la dreta de De Pablos passada, ha arribat a Palanca que era al segon pal, i tot sol ha xutat a l’exterior de la xarxa de la porteria del Villajoyosa.

Del que hagués pogut ser 2-0 s’ha passat en un tres i no rés, a l’empat a un. I com no, tenia que ser Madrigal qui de cap i després de que la defensa local no estès molt encertada, fes pujar l’empat al marcador.

A la mitja hora, un xut a la frontal de Pedraza, es rebutjat en primera instància per Emilio, però Palanca no encerta a tocar la pilota, i el posterior remat de De Pablos surt a còrner per l’oposició de un defensor. Es llença i l’esfèrica passa per sobre d’un munt de caps sense que ni defensors ni atacants en la mateixa línia de gol encertin a tocar-la. El pròpi Pedraza era un d’ells que per ben poc no pot rematar. Emilio torna a rebutjar un remat de Julián. L’Espanyol dominava bastant més que el rival, malgrat no fos un domini abassegador, però si més intens.

A la segona part, Palanca fa una bona jugada, se’n va del seu marcador, retalla, i es derribat a un pam de l’àrea visitant. La falta es llença sense conseqüències per la integritat del marc de la Villajoyosa. Una centrada de Juanma al 57, surt molt tancada i no pot ser aprofitada per els davanters espanyolistes.

A falta de vint minuts, el conjunt visitant comença a veure que pot guanyar l’encontre, i ja un llançament de Chupe dona el primer ensurt, tot i que es marxa fora massa creuada. A més els defenses blanc i blaus en algunes pilotes endarrerires a Biel, no ha estat tot l’afortunat que tindria que estar, i ha donat més d’un ensurt als afeccionats pericos que han començat a veure l’encontre coll amunt.

Amb tot, Pedraza ha disposat al minut 76 de la millor ocasió de l’encontre, fent el més difícil per després sol, encarant a Emilio li ha creuat en excés l‘esfèrica, que s’ha perdut fora a l’esquerra de la porteria visitant. Massa perdó per un Villajoyosa que no tindria pas els mateixos problemes a l’hora de aconseguir marcar, en els darrers instants del partit com ja va succeir en l’últim encontre a Sadrià davant l’Alacant.

Ja prèviament, Brian ha estat a punt d’introduir-se la pilota en la seva pròpia porteria, al refusar de cap (mirant a la pròpia meta), i per sort ha sortit l’esfèrica creuada davant l’ensurt general. El servei de cantonada, s’ha llençat i tot que en primera instància semblava que allunyava la defensa perica, ha acabat amb el gol de Negredo que ha assolit posar en avantatja als visitants ja de forma definitiva.

Molt tindrà que millorar el conjunt de Joan Francesc “Rubí” per no acabar patint, tot i que s’ha de reconèixer que les moltes baixes que ha patit les darreres setmanes han acabat de trencar el ritme triomfal que duia l’equip, fa unes quantes jornades.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B; Biel Ribas, Brian, Fede, Didac, Fran (Mikel m.7), Julián, De Pablos (Zamora m. 68), Pedraza (Juanjo m.77), Palanca, Javi Márquez, Juanma (Altres suplents; Marcos, ps, Guitart).

Villajoyosa CD. Emilio, Pellicer, Jan Selvas, Toni, Chupe (Lombán), Biri (Agulló), Madrigal, Negredo, Raul Fuster, Ufarte (Rayo), Germán. (Altres suplents; Oscar, ps., Keko)

Gols; 1-0 De Pablos m. 22,1-1 Madrigal m. 25,1-2 Negredo, m. 86.

Àrbitre; Ocón Arraiz, del col·legi de la Rioja. Targes grogues per part perica a Brian, Didac, i per part visitant, a Biri, Negredo, Madrigal, Raul Fuster, Germán.

Incidències; Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.