diumenge, 11 de març del 2007

GALERIA FOTOGRÀFICA:
ESPANYOL-T.ALCAINE

L’expedició del Transportes Alcaine, moment en que han baixat de l’autocar que els ha portat des de Zaragoza.

Charo Ramos i Emily Alves, dues lesionades que molt atentament han conversat amb un servidor sobre l’actualitat dels dos equips i han posat per la camera de Sentiment Perico.


Les noies de Santy a punt de sortir al terreny de joc.
Les noies del conjunt aragonès, en el moment de sortir al camp.

El conjunt blanc i blau, i els àrbitres.

L'encontre a punt de començar
Ane Bergara, va a buscar l'esfèrica per fer un servei de banda.
Carol i Noemí, després de ser substituïdes.
Spitfire i el seu germà de "Can Ràbia" i de KKK amb Lara Rabal. Espanyolisme en estat pur.
Les noies aragones marxen cap els vestidors.
Jordi amb Raquel, un cop s'acabat l'encontre.
Lara Rabal, juntament amb Raquel, tot un sìmbol del futbol femení perico.
La brasilera de l'Alcaine, moment que marxa cap als vestidors.
Santy i el seu nadó. ¡Felicitats!
que hagi vingut amb un pa sota el braç (la superlliga.)
La nota negativa. Si ets de l'Alcaine, nena... porta els colors de l'equip al que pertanyes. Això en concret es provocar. Aquests colors no hi pinten rés amb aquest matx.
L'autocar del Transportes Alcaine. ¡Bon viatje, de tornada, a la capital d'Aragó!



















6 comentaris:

Spitfire ha dit...

La veritat és que, com be has indicat a la crònica d'abans, ha estat un partit molt plàcid. He tornat a disfrutar molt veient les noies... a molts homes ja els agradaria tenir la tècnica que tenen moltes de les noies del RCDE. Espero que els meus partits no coincideixin molt sovint amb els del femení, ja que aixi podré venir més subint. I de veritat, que es disfruta de debó veient-les jugar.
Per altra banda, mil gràcies de nou per haver-nos fet la foto amb la Lara. Deuriem semblar 2 nens petits fent-se una foto amb el seu ídol, però és que la Lara és molt gran! Per acabar, donar-te de nou la enhorabona pel treball del teu blog, és impagable. Merci també per les fotos que m'has donat ^^ Salutacions, i si no ens veiem el dijous per Montjuïc contra el Maccabi, fins al propera vegada que coincidim a Sadrià!

Josep Maria ha dit...

No sé si ens veurem per que jo estic al sector 220 a la lateral superior i vosaltres esteu a la Curva, ¿no?... però allà estarem, per que aquest partit s'ha de guanyar per que ens juguem molt. A tots ens faria il·lusió tornar a viure una final (o al menys una semifinal) europea, i per això s'ha de passar la eliminatoria. No hi a mitges tintes, o es guanya o al carrer. A veure si la gent prent consciència del que significa el tema, i l'Olímpic pese a tots els imponderables ofereix una imatge al menys, que sigui digna en quant a entrada.
Felicitats també a tu per "Can Ràbia" i ja ho saps on estem... Sempre amb l'Espanyol i em concret amb les noies i amb els equips a Sadrià.
¡¡Una abraçada !!

Anònim ha dit...

josep maria, tu que estas puesto en estos temas, sabes como esta el recurso que presento el puebla cuando le quitaron los 3 puntos contra el bilbao? sigue en tramite o ha sido descartado finalmente?

Josep Maria ha dit...

Según mis noticias, sigue en curso, ya que el Puebla tiene intención de agotar todas las vías, pues creen tener razón en el tema. Por tanto aún esta pendiente... el problema es que como no se solucione el tema antes de fin de temporada, esos tres puntos pueden ser muy importantes para la decisión final del título. Y estamos en España, no en Italia. Aquí ya no se derogan ni se anulan situaciones de hecho a posteriori por decisiones de derecho. Hay un caso que vivió el RCD Espanyol que cuando tenga tiempo y ocasión referiré dentro de la Historia de nuestras secciones en que ya tubimos una mala experiencia en caso de Voleibol femenino ante Sanitas Alcorcón... y llegó la sentencia final...muy, pero muy tarde...

Efim2705 ha dit...

A La noia del Alcaine que ve a tocar la moral amb la samarreta dels veïns dir-li que li vagi molt be el periple de l'any que vé a segona...

Josep Maria ha dit...

I a més, l'entrada que li va fer a Adriana, (em sembla que era ella) era de jutjat de guardia. Va ser groga, però en partits d'homes per menys es veuen a vegades vermelles, en entrades similars.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M