dimecres, 23 de maig del 2007

L'ALEVÍ CLASSIFICAT PER LES SEMIFINALS.

foto d'arxiu josep maria; L'Aleví s'ha classificat per les semis

L’Aleví del RCD Espanyol s’ha classificat per les Semifinals del Campionat de Catalunya aleví, en derrotar aquesta tarda en partit únic de Quarts de Final disputat en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, a la UD At. Gramanet per un resultat final de 4-1.

L’Espanyol marca tot començar i agafa avantatge
Només començar l’encontre, mitjançant Jack, el conjunt de Villarrroya ja s’ha posat en avantatge en el marcador. Jaffar ha fet pujar el segon, resultat que podia pensar que sentenciava l’eliminatòria, però res en absolut.

La Grama, redueix distàncies:
Després de la lesió de Miqui, que ha estat retirat del terreny de joc, a mida que han anat passant els minuts, el conjunt colomenc ha obert línies, i ha reduït distàncies gràcies al saber transformar una pena màxima que ha estat objecte el seu davanter centre. Abans ja, el porter perico havia salvat l’única ocasió de perill del conjunt visitant. L’Espanyol que havia tingut oportunitats per mediació de Jaffar (sobre tot), de Paco, per sentenciar el partit, ha vist com els darrers minuts del primer temps, els visitants han estat inclòs a punt d’empatar i amb el domini del joc.

A la segona part, l’Espanyol sentència
En efecte, a la segona part, mitjançant Jaffar l’Espanyol ha marcat el tercer en una jugada en la que ha trencat el fora de joc, i davant la sortida del meta colomenc, ha elevat l’esfèrica creuada per sobre. Iu Ranera havia sortit al principi del segon temps per Paco, i a partir de la consecució del tercer gol, ja Villarroya ha aprofitat per moure la banqueta, tenint inclòs el segon porter minuts. Jaffar ha fet el quart després d’una passada a l’espai que ha sabut aquest cop sí transformar, (n’havia errat abans una jugada molt clara, per massa individualisme) i aconseguir el 4-1 definitiu. També Sergi Coll ha pogut marcar però el seu remat ha sortit desviat quan es trobava en immillorable situació. Al final, triomf just, molt més treballat del que el marcador pugui fer pensar, i com anècdota del matx, l’expulsió en els darrers moments d’un dels integrants de la banqueta perica (el fisio, em sembla) per motius que desconeixem, però podem intuir.