dissabte, 19 de maig del 2007

RESULTATS CAMPIONATS DE CATALUNYA.

Aquest matí, després de l'entrenament del primer equip, els afeccionats que eren presents a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, han assetjat als subcampions d'Europa per demanar-lis les seves signatures i fotografíes. Aquí teniu la de dos dels protagonistes; Luis García, jugador estimat per l'afecció i Ernesto Valverde principal artífex d'aquesta fita.




Campionats de Catalunya Cadet, Infantil, i Aleví


Victòries dels nostres equips en les eliminatòries de Vuitens de final dels respectius Campionats de Catalunya de futbol base.


Cadet 6 Barri Santes Creus 1


El Cadet s’ha desfet del Barri Santes Creus, amb força comoditat i amb un arbitratge que tot i no influir en el marcador ha estat pèssim. No ha vist un blocatge amb la ma d’un defensa en la mateix lìnia de gol, després d'un llançament del davanter espanyolista, que era pena màxima i targeta vermella, amb l’agreujant que era molt clar, i el jutge auxiliar tampoc ha volgut indicar rés. Amb la facilitat que a vegades tenen els col·legiats per ensenyar les targes, ¿oi senyor Bussaca ?

En quant al partit dir que l’Espanyol ha dominat i ha sentenciat l’encontre, amb Alex com a protagonista, que a aconseguit els gols junts a Manu Molina, i el lateral Pere després d’una gran jugada. El gol de l’honor del conjunt visitant ha estat marcat quan el marcador reflectia ja un resultat contundent de 5-0.


Aleví 6 CF Riuprimer 0

L’Aleví de Villarroya ha eliminat al conjunt del Riuprimer, i s’ha de dir que s’ha defensat amb ordre, sense crear tampoc perill, fins que l’Espanyol ha obert la llauna; Marc Gelmà, d’un llançament bombejat que s’ha empassat el porter (baix d’alçada), i posteriorment amb un penal comès sobre Jaffar que el propi Marc ha llençat i molt be. A veure si n’aprenen els grans. Moments abans tant Sergi Coll com Jaffar o Juan Pablo havien tingut ocasions per resoldre l’encontre. La sentència ha arribat després d’una bona jugada de Sergi Fernández en profunditat que ha aprofitat Juan Pablo creuant a la mitja sortida del porter. El quart a la segona part, ha estat un gol olímpic després del servei de cantonada de Sergio Fernández, que ha botat sense que ningú hagi tocat l’esfèrica i ha acabat entrant. Marc ha fet el cinquè i el defensa central ha marcat el darrer que tanca la golejada.


Infantil 3 Gimnàstic de Tarragona 1

Qui ha tingut molts problemes (també tenia davant el rival de més entitat), ha estat l’Infantil. Li ha costat molt marcar, i ha estat després d’un llançament magistral de falta de Joan Angel, que s’ha colat per l’escaire dreta de la porteria tarragonina. La segona part, després de que el tècnic Josep Oliver mogués la banqueta (potser massa) el joc del equip ha minvat i fruït d’una pena màxima, el Nàstic de Tarragona ha empatat l’encontre, i ha coincidit amb la fase de pitjor joc de l’Espanyol que ha tingut que tornar-se a posar les piles per no arribar a la fatídica sort (en nostre cas, desgràcia) dels llançaments de penals. Un gol del capità de l’equip, Cristian, en la recta final de l’encontre ha decidit la sort de l’eliminatòria que ha quedat rubricada instants abans del xiulet del col·legiat, en transformar l'Espanyol una pena màxima.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, TENIM QUE ESTAR ORGULLOSOS DE LA NOSTRA PEDRERA DE L'ESPANYOL, PERQUÈ ÉS UNA DE LES MILLORS DEL MÓN.CREC QUE TÉ QUE SER EL PILAR PERQUE CONTINUI ARRIBANT AL 1 EQUIP GRANS JOIES. LA NOSTRA PEDRERA TÉ QUE SER MÉS POTENCIADA PER LA DIRECTIVA, PERQUÈ EL NOSTRE FILIAL PUGI A SEGONA, DES D'ALLÍ PODRIEN SORTIR MILLORS JUGADORS.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep. Molts ànims, sobre tot que no destrossin l'equip com van fer l'altre vegada. Per que segur que ens donaran moltes més alegries.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M