dimarts, 15 de maig del 2007

LA FINAL DE LA UEFA PER ELS PERICOS QUE NO VAGIN A GLASGOW.



PANTALLES GEGANTS PER TOTA CATALUNYA

Segons informa la web oficial del Club, per pogué veure la gran final de la Copa de la UEFA, aquest dimecres per diferents indrets de Catalunya, penyes blanc i blaves han organitzat pantalles gegants per veure aquest esdeveniment. El llistat dels llocs on hi haurà pantalla gegant és el següent:

OSONA
Taradell
El lloc escollit serà Can Costa (Ctra de Balenyà, 101) i l'entrada serà gratuïta. Tots els socis i simpatitzants de la comarca hi estan convidats!

Roda de Ter
A la Carpa Municipal (al costat de l’Institut de secundària), a partir de les 19.30 hores, i per cinc euros, tots els socis i simpatitzants podran gaudir d’un entrepà de botifarra i d’una beguda.


CONCA DE BARBERÀ
Montblanc
Un grup de pericos ha preparat una gran festa amb pantalla gegant per veure el partit.


BARCELONA (PALAU SANT JORDI)
El RCD Espanyol té la intenció que socis i simpatitzants del club que ho desitgin puguin veure la final de la Copa de la UEFA, de forma col·lectiva, al Palau Sant Jordi amb una pantalla gegant. L’esdeveniment estarà patrocinat per Estrella Damm.

Les taquilles obriran dimarts dia 15 de 10h a 13.30h i de 16h a 20h i dimecres 16, de 10h a 13.30h i de 16h fins l’inici del partit.

L’entrada serà gratuïta, però serà imprescindible retirar una entrada a les taquilles de l‘Estadi Olímpic per accedir-hi (2 entrades per persona) i poder controlar l’aforament.

Poble Nou
La penya “Pericos de Poble Nou” organitza a la seu de la mateixa (Rambla del Poblenou, 59, 5-1) una pantalla gegant per veure la final de la UEFA amb tots els pericos del barri.

SELVA
Breda
A partir de les 20.15 de la nit, a la Sala del Cercle Bredenc, tots els aficionats que ho desitgin es donaran cita per animar a l’Espanyol.


VALLÈS OCCIDENTAL
L'Ametlla del Vallès
Organitza una pantalla gegant al popular barri de Can Camp, on s’instal·larà una carpa per animar a l'Espanyol.

LA GARROTXA
Olot
La pantalla estarà situada al davant mateix del bar Can Xena. Animem a tots els seguidors pericos de la comarca, i amants del futbol en general, que es facin partícips d’aquesta fita històrica pel club blanc i blau.

ALT PENEDÈS
Gelida
Pantalla gegant a la Sala Cidsay de la mateixa localitat. El local té una capacitat per 250 persones, i tots els socis i simpatitzants de l’Alt Penedès hi estan convidats.

EL MARESME
Premià de Mar
La penya Blanc i Blava de Premià de Mar, posarà una pantalla a la seva seu al barri Cotet, per veure amb tots els seguidors la final.
Foto: gencat.com. El Palau Sant Jordi també serà testimoni de la festa blanc i blava.

1 comentari:

Anònim ha dit...

JO CREC QUE ÉS UNA VERGONYA AL VALLES OCCIDENTAL A CIUTAT AMB MÉS DE 80000 PERSONES COM RUBI, SABADELL, TERRASSA, S CUGAT, CERDANYOLA QUE ELS SEUS ALCALDES DEL TRIPARTIT
QUAN
EL FARSA JUGA UNA FINAL LIS POSA PANTALLES GEGANTS I A NOSALTRES NO. NO US IMPORTA QUE ELS PERICOS PAGUEM IMPOSTOS. ELS ESPANYOLISTES COM JO NO US VOTAREM I FELICITATS CULERS QUE AQUEST ANY SOU UNS PERDEDORS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M