diumenge, 13 de maig del 2007

ESPANYOL B I ORIOLA AVORREIXEN A TOTHOM EN UN MAL PARTIT (1-1)




Partit molt dolent en quant ha joc el que hem tingut que suportar avui els fidels de Sadrià, davant un Oriola molt conservador, i un Espanyol B que tot i tenir superioritat numèrica gairebé tot la major part de l’encontre no ha sabut ni trobar forats, ni imprimir el suficient ritme de joc, com per fer quelcom més que especular amb un resultat que queda més com una simple anècdota en una temporada que ja es podia donar per acabada fa varies setmanes per el que respecta al conjunt espanyolista.

Rubi ha fet sortir d’entrada al meta suplent Marcos, a David Izquierdo en lloc de Juanma, i a Oscar Reyes en l’eix de la defensa. El partit molt travat, no ha tingut en cap moment un dominador clar. Molt de respecte i migcampisme.

Selu expulsat
Minut 16: pilota llarga al forat on Palanca se’n va per velocitat i abans d’entrar a l’àrea el col·legiat assenyala falta en la caiguda del davanter perico i per ser el darrer home, targeta vermella directa del jugador visitant Selu. La falta es llençaria sense conseqüències, i tampoc no us creieu que la superioritat numèrica del filial perico es veia plasmada sobre la gespa del terreny de joc.

Sense ocasions clares de gol
El partit transcorria sense cap tipus de perill ni a una ni altre àrea. Zamora no pot rematar una pilota un pel massa llarga, centrada de Ansuategui que remata de cap fluig Ruano a les mans de Marcos, centrada per l’esquerra de Palanca molt tancada que bloca amb dificultats Brugera, i potser la més clara, una centrada també des de l’esquerra de Fede, que Palanca desaprofita rematant de cap fora, trobant-se en molt bona posició.

Bruguera evita el gol perico
Si fins el moment, l’Espanyol no havia rematat entre els tres pals de la porteria visitant, a les acaballes del primer temps, seria Palanca qui en acció individual desaprofita l’ocasió més clara ja que en comptes de cedir a Pedraza que es trobava totalment sol al centre de l’àrea, intenta culminar ell mateix la jugada, però en la seva definició no supera al meta Bruguera que rebutja l’esfèrica com pot, lluint-se en una gran intervenció.

El propi Palanca, en altre acció, remata per sobre el travesser de Brugera. I amb aquestes escasses ocasions, s’arriba al descans.

El Oriola és qui primer ho intenta a la segona part
Fregant el pal el primer llançament amb perill del conjunt visitant en aquest segon temps. La decoració no canvia i Joan Francesc “Rubi” intenta moure els esquemes anquilosats del primer temps, i dona entrada a Juanma i posteriorment sacrifica un central (Didac) en benefici d’altre davanter (Bussy) tot i que aquest no passa per el seu millor moment des de que va arribar a Sadrià, i Guitard per Pedraza que també ha completat una temporada per l’oblit màxim tenint en compte les esperances posades amb ell a principi de temporada.

Juanma marca
I és precisament Juanma, qui després que Guitart es girés dins l’àrea, parés i controlés la pilota i davant Bruguera rematés al cos del porter, i el rebuig anés a parar a Juanma qui amb tota la porteria introdueix l’esfèrica dins.

Però l’alegria no ha durat pas massa, i menys de sis minuts després un suplent de luxe del Orihuela, Diego Ribera empata l’encontre en una errada col·lectiva tant de la defensa com del porter que no ha estat molt afortunat. L’ ex jugador del Espanyol B que junt amb Raul Tamudo formava la millor davantera d’aquell filial de luxe, i posteriorment va formar part també d’aquell mític equip de la Intertoto, on molts jugadors se’ls hi va obrir les portes definitivament a Primera Divisió.

L’ Oriola per poc no s’emporta els tres punts
Kiko Ratón, eleva per sobre de Marcos que es queda a mitja sortida però per sort per els interessos del conjunt perico, l’esfèrica acaba sortint per sobre el travesser. Eren els darrers minuts, i poc de bo es podia ja esperar...

El meta Marcos salva l’un a dos, després del xut del davanter centre visitant, l’abans esmentat, rebutjant el xut a boca de canó. El darrer intent ha estat per els locals, però la falta llençada per Juanma s’ha estavellat en la tanca i ha sortit rebutjada a còrner i aquest s’ha llençat sense conseqüències, per cloure ja, un partit que no donava per més.

Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol B: Marcos, Toni Lao, Fede, Didac, Oscar Reyes, Brian, Zamora, Javi Márquez, Palanca, Pedraza, David Izquierdo.
Substitucions; Juanma per David Izquierdo, m. 51, Bussy per Didac, m. 55, i Guitard per Pedraza, m. 73.

Orihuela CF. Bruguera, Jaime Navarro, Ruano, Martín Tártara, Kiko Ratón, Oscar Álvarez, Selu, Ansuátegui, Verza, Cases, Juan Espadas.
Substitucions; Pelegrí per Cases m. 18, Juanma Cruz per Jaime Navarro, m. 78, i Martín Tartara per Diego Ribera, m. 80.

Gols: 1-0 Juanma (m.76), 1-1 Diego Ribera, (m. 81).

Àrbitre, Sánchez Ramón, col·legi de Tenerife. Ha mostrat targes a Juan Espada, m. 32, Ruano, m. 41, Martín Tártara, i ha expulsat amb vermella directa a Selu, m. 16.
Per part espanyolista, David Izquierdo, m. 19, Oscar Reyes m. 86 i Javi Márquez m. 87

Incidències; Partit corresponent a la trenta-sisena jornada del campionat de lliga a Segona Divisió B. Matinal pràcticament estiuenca amb forta calor. Fluixa entrada proporcional al poc que es jugava avui el filial blanc i blau.
L’atenció dels afeccionats han estat, els jugadors del primer equip que han fet el darrer entrenament abans de marxar en busca de la glòria europea, i quan han acabat han signat autògrafs, s’han fet fotos amb els afeccionats, i han xerrat molt amablement amb els seguidors espanyolistes, i han estat ovacionats quan han passat per la zona on es col·loca la popular “Penya del Llanto”.
El camp número tres, abans de l’amistós del infantil B, s’havia convertit durant unes hores en improvisat “camp d’aviació” per la sortida i arribada dels helicòpters que anaven i tornaven de Motmeló.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M