dilluns, 14 de maig del 2007

EL JUVENIL TORNA A CAURE DAVANT EL VALENCIA (1-0)

Foto d'arxiu; josep maria

Final de temporada decebedor.

Un cop més el Valencia Juvenil barra el camí als homes d’Oscar Perarnau en guanyar per 1-0 al RCD Espanyol en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei de juvenils. El gol a cinc minuts del final, i l’expulsió de Fran van acabar amb el somni perico de vèncer en una eliminatòria que ja amb el 1-1 de l’anada estava molt coll amunt.

Un Juvenil que ha anat aquesta temporada de més a menys, que va assolir el títol de lliga del grup tercer deixant al seu rival ciutadà a dinou punts, però que altre cop no va pogué aixecar la Copa de Campions, al caure derrotat en el partit decisiu que donava el passi a la final, davant el mateix rival que l’ha deixat ara fora de la Copa del Rei a les primeres de canvi.

Recordem que el resultat de Sadrià en el partit d’anada va ser d’empat a un, resultat que obligava a marcar als espanyolistes. Es dona la circumstància de que els dos primers classificats del grup setè de la Divisió d’Honor han estat els botxins dels dos catalans (Valencia i Albacete). L’altre gran sorpresa ha estat l’eliminació del Real Madrid que no va remuntar el gol del partit d’anada del conjunt bètic a domicili.

Fitxa Tècnica:

Valencia CF : 1 Salva, Alexis (Reyes, min. 91), Jaume, Lillo, Arturo, Marc, Ximo Navarro (Dani Galán, min. 86), Montoro (Timor, min. 86), Pierrick, Olcina y Moraga (Yago, min 77).


R.C.D. Espanyol 0: Isaac, Ricard, Guille, Fran, Gerard (Javi, min. 77), Juanjo, Jesús Berrocal, Guillem, Quique (Charli, min. 62), Carlos (Albert, min. 77) y Xavi.


Gols: 1-0 Pierrick (min. 85)


Àrbitre: Emilio López Herrero amonestar a Montoro, Alexis i Dani Galán del Valencia i de l’ Espanyol va ser amonestats Carlos i Fran expulsat per doble targeta groga


Incidències: Mini Estadi de Paterna. Partit de tornada de la Copa del Rei de Juvenils

Resultats:
Real Club Deportivo – Danok Bat 2-2 * (5-2)
Real Racing Club Antiguo’ko Kirol 1-2 (5-2)
Real Sociedad – Real Club Celta 2-1 (4-2)
Málaga CF UD Galdar 2-0 prorroga (2-2) (4-2)
Real Betis Balompié – Real Madrid 1-1 (2-1)
At.Madrileño - Sevilla CF.2-2 (2-6)
FC Barcelona – Albacete Balompié 1-1 (2-3)
Valencia CF – RCD Espanyol 1-0 (2-1)

* =Global



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M