dissabte, 19 de maig del 2007

COMENCEN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE FUTBOL BASE

La vida segueix: El RCD Espanyol més enllà de Glasgow, i de no pogué proclamar-se campió de la UEFA continua en totes les seves vessants. En primer lloc, dir que el subcampió europeu rebrà demà al Olímpic (17:00 h.) al Getafe, malgrat sigui un partit intranscendent per els dos clubs, el afeccionat perico ha de premiar com es mereix a l’equip que ha aconseguit tot i perdre el ceptre europeu no perdre cap encontre.

Comencen els Campionats de Catalunya de futbol base
El primer en escena, serà el Cadet de Planagumà que disputarà els vuitens de final a partit únic aquest migdia a Sadrià davant el Barris Santes Creus, conjunt de mitja taula que va fer l’ombrada de derrotar al campió de lliga FC Barcelona per 2-1 i plantar cara en l’anada (derrota 3-1). En canvi els guarismes amb l’Espanyol han estat favorables als blanc i blaus ja que en la primera jornada de lliga, els pericos van guanyar per un contundent 4-0 i a la segona volta per 0-2. El ser a partit únic, dona quelcom més d’emoció però no creiem que els espanyolistes es puguin deixar sorprendre.

El Aleví, després del Cadet a les 14:30, juga davant un Riuprimer que va quedar tretzè i va perdre la categoria. En les noves modificacions recents de la FCF el Campionat de Catalunya el juguen tots els equips, (16) inclòs aquells que han descendit.
En Sadrià el aleví ja va golejar per un concloent 10-0 als de l’Osona, mentre que en el partit jugat a Santa Eulalia de Riuprimer, la victòria perica va quedar reduïda a un 0-3.

I en darrer torn, el Infantil jugarà front el Nàstic de Tarragona, el partit també d’anada de vuitens de final, tot i que en aquest cas, el conjunt tarragoní pot presentar més problemes ja que ve a la Ciutat Esportiva amb una molt meritòria cinquena posició sota el braç, fer suar molt més del compte al conjunt blaugrana en la darrera i decisiva jornada en que el títol estava en joc (0-1).
El Gimnàstic va causar moltes dificultats als pericos en els dos encontres disputats en el campionat de lliga. A la primera jornada els pericos es van endur la victòria in extremis a Tarragona per 1-2 i en el partit de tornada, jornada setzena, la victòria també va ser per idèntic guarismes.

El Juvenil B, s'enfrontarà demà a la Ciutat Esportiva a la Damm B, a les deu del matí en un encontre totalment intranscendent, ja que pràcticament té assegurada la segona posició.
Per últim assenyalar, que l’Espanyol B, juga a Alcoi, un partit totalment intranscendent, no així per l’Alcoià que ocupa la tercera posició i voldrà consolidar aquestes places que donen dret a jugar les eliminatòries per l’ascens.

En quant a les noies, dir que la Selecció Catalana va derrotar a la de Valencia, en una de les semifinals del VIII Campionat de Seleccions autonòmiques, per 3-1. A la final espera el País Basc.

Catalunya: Cristina, Ane, Sheila, Noelía, Míriam, Marta Vilagrassa (Aída, m. 85), Alba, Marta Cubí, Adriana, Sara (Vicki, m. 82), Saioa (Ana Servià, m. 49)

València: Mariajo, Jesica (Sara, m.78), Esperanza, Sonia, Lud, Sandra, María Fernández (Mari Paz, m. 78), arme (Mariví, m. 61), María Creu (Nieves,m. 61), Julia de la Paz, Marta.

Gols; 0-1 Marta Mateos, m. 20, 1-1 Adriana, m. 60’, 2-1 Marta Cubí, m. 65, 3-1 Marta Cubí, m. 77.


Àrbitre: Barranquero Sánchez.
Foto d'arxiu: josep maria



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M