dilluns, 4 de febrer del 2008

A LA SEGONA PART, EL FILIAL BLANC I BLAU ES VA ACABAR D'IMPOSAR

Elvira (esquerra de la foto) portera ahir golejadora, ja que va anotar el cinquè gol del filial blanc i blau femení. (Al costat, Mery, Helena i Anna)




El RCD Espanyol femení B, va derrotar per 5-0 a la UE Breda en partit disputat ahir matí a Sadrià, en una primera part molt fluixa i un millor segon temps en el que es va imposar la diferència entre ambdós conjunts.

El Breda va plantar cara
Cal dir, que en el primer temps, res feia pensar que l’equip gironí no ha guanyat cap encontre de lliga i només n’ha empatat tres, ja que van defendre’s amb ordre i en cap moment van demostrar ser un equip que vingués a complir l’expedient de jugar si no que li va crear complicacions a un Espanyol que no trobava la manera de jugar-li; en definitiva, que tot i la situació en la classificació i el desenvolupament del segon temps, va donar una bona impressió.

Kenti obre la llauna
L’Espanyol B s’havia acostat en varies incursions però la meta Nadia havia estat molt segura en tot moment. El primer avís el va donar Helena al rematar per sobre el travesser una falta llençada per Ylenia.

En el minut 19, jugada individual de Debora i en la frontal assisteix perfectament a Kenty que trenca la defensa visitant i davant Nadia aconsegueix batre’l i fe pujar el primer gol del matx.

El Breda malgrat el gol, no es va rendir e inclòs va pogué empatar en una jugada en la que una defensora blanc i blava va tenir que rebutjar gairebé sota pals.

Per la seva part, Debora, en ràpida carrera, va superar la sortida de Nadia però es va quedar sense angle i no va pogué acabar de culminar la jugada.

Ocasions de Helena en llançament de falta i rematada de Ana Rios a la fusta, van ser les ocasions més clares d’un Espanyol que només a ràfegues va arribar davant en un partit molt espès i travat.

En el segon temps, amb els gols, es debilita la resistència de les gironines
Al poc de la represa, Elena fa el segon gol, i deixa la sort de l’encontre pràcticament sentenciada.
Debora de xut creuat que es va marxar fora, i Ana Rios, que va obtenir la resposta bona de Nadia al seu tret, i una jugada en la que Carol habilita en profunditat a Ana Rios que es marxa sola però el remat se’n va massa creuat, van ser les ocasions prèvies a que les blanc i blaves aconseguiren el tercer gol mitjançant Carol, al batre a Nadia amb un xut elevat.

Faltava mitja hora i ara ja el Breda començava moralment a fluixejar després d’un bon primer temps. Meritxell va pogué marcar en el 20, però un cop més la portera visitant ho va impedir.

La UE Breda va pogué marcar en una indecisió entre Roberta i una defensora. Acte seguit, va ser Debora com a continuació de la jugada la que va portar perill a les immediacions de l’àrea gironina.

Carol fa el quart aprofitant aquest cop, que Nadia i una defensora erren en la jugada i la situació és aprofitada a plaer per marcar el segon gol de la compta particular de la golejadora espanyolista.

L’anècdota del partit
Elvira Serra, la portera del B, i molts dies suplent de Cristina al primer equip, ha sortit de jugadora amb la fortuna que ha marcat el cinquè gol després d’una pilota avançada que ha rebut, s’ha permès driblar a la portera visitant i marcar davant l’alegria dels que sabien que es tractava de la portera Elvira en “funcions de davantera”.

A més, poc ha faltat per repetir ja que en una jugada en la que Carol s’ha marxat i ha preferit centrar a Elvira en comptes de xutar, però aquesta vegada s’ha creuat molt bé la portera del Breda anticipant-se.


El proper partit, l'Espanyol B s'enfrontarà al penúltim classificat, la UE Rubí com a prèvia del gran derbi davant el FC Barcelona a Sadrià.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Roberta, Anna, Malena, Reche, Kenti, Elena, Carol, Helena Roig, Ana Ríos, Ylenia, Debora
Substitucions: Mery per Ylenia, m. 55, Elvira Serra per Ana Rios, m.73 i Nerea per Helena Roig, m. 75

UE Breda: Nadia, Sonia, Claudia, Montes, Estel, Marta, Georgina, Anna, Neus, Rosa, Maria. Suplents: Miriam, Eva, Enma.

Àrbitre: Llopart Palomar, del comitè català. No va mostrar targetes.

Gols: 1-0: Kenti, m. 19, 2-0: Elena, m.47, 3-0: Carol, m. 61, 4-0: Carol, m. 78 i 5-0: Elvira, m. 88.

Incidències: Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA184615128214
2 CE SANT GABRIEL183912336029
3 RCD ESPANYOL "B"183611346128
4 UEF LLEIDA183612066150
5 UD COLLERENSE183511256730
6 AA.VV.SON COTONER18288464837
7 CE EUROPA18289184546
8 TORTOSA-EBRE CFF18278374746
9 GIRONA CF18268283740
10 UE L'ESTARTIT "B"18237293241
11 PENYA BLANC-BLAVA R.18237293756
12 CD BANYOLES 18 930151746
13 UE RUBÍ18 6201623101
14 UE BREDA18 30315962

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA. ERROR.
A LA CRÓNICA QUE VAIG FER AHIR POSAVA GOL DE CAROL EL 2 I ERA D'ELENA FERNANDEZ,
ES QUE COM PLOVIA MOLT S'HAVIA MOGUT UNA FRASE ON POSAVA EL NOM DE CAROL A DE ELENA.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA CARRERA

Josep Maria ha dit...

Tranquil noi: Tots ens equivoquem. La intenció és el que compte i si tothom es prengués el RCD Espanyol com tu, de ben segur que no haguessim estat com hem estat, i seriem un equip molt més gran. Tothom que fa quelcom desinteressadament pel club es digne d'agraïment. Tant de bo, tothom possés el seu granet de sorra en favor de l'entitat.
Salutacions.

Anònim ha dit...

HOLA MOLTES GRÀCIES. LA MILLOR PERSONA QUE FA COSES PER L'ESPANYOL FEMENÍ ETS TU I SENSE COBRAR RES. ETS EL MILLOR REPORTER I LA MILLOR PÀGINA DEL MÓN I SOBRETOT EL NOSTRE GRAN AMIC.
SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M