divendres, 22 de maig del 2009

COMUNICAT OFICIAL:
NOEMÍ RUBIO



Reunits la jugadora Noemí Rubio i els responsables del futbol femení del club, encapçalats pel conseller responsable, Josep Ramió, i un cop analitzades les conseqüències que ha provocat la publicació de fotos de la futbolista amb símbols del FC Barcelona a la final de la Copa del Rei d’aquest any, les dues parts volen manifestar que el RCD Espanyol complirà, com sempre ha fet, amb els compromisos contractuals amb la jugadora, que acaben el 30 de juny.

Noemí Rubio i el club consideren que en les circumstàncies actuals el millor per les dues parts és que la futbolista es prengui uns dies de descans per valorar amb més tranquil•litat quin ha de ser el seu futur en el futbol femení professional.

Noemí Rubio és conscient que ha pogut ferir la sensibilitat dels socis i simpatitzants del RCD Espanyol però, si és així, vol que tothom tingui clar que no era la seva intenció.

De fet, Noemí ha demostrat una total entrega professional en els 4 anys que porta a l’Espanyol, sent aquesta una de les seves característiques com a futbolista.

Davant la situació i comentaris posteriors que aquest fet ha provocat, Noemí Rubio i l’Espanyol volen que tots els socis i simpatitzants recordin que ha estat una destacada participant en la vida social del club i mai ha tingut un no a les peticions fetes per l’entitat per participar en actes i activitats.

Noemí Rubio ha fet sempre seus els èxits del RCD Espanyol, que no han estat pocs aquests últims anys, siguin del femení com de la resta d’equips de l’entitat. La seva presència, a títol personal, animant el nostre primer equip a Madrid i Glasgow en són una mostra clara.

La jugadora desitja que aquest fet no destorbi la il•lusió de l’equip femení per aquest final de temporada en el qual volem donar els màxims èxits al nostre club.

RCD ESPANYOL DE BARCELONA SAD



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M