dijous, 21 de maig del 2009

L'ALEVÍ "A" ES REFIA,
PERÒ REACCIONA A TEMPS (4-2)

RCDE Aleví “A”: 4 – CE Mercantil: 2

El RCDE Aleví “A” va cloure el campionat amb triomf davant el Mercantil en un encontre que semblava decidit en el primer temps i que se li complicar i molt al conjunt d’ Albert Villarroya en el segon temps, fins que Richard establir el resultat definitiu.

L’encontre es va posar de cara, ja que a la primera arribada, l’Espanyol mitjançant Richard va anotar el primer gol del partit.

L’Espanyol s’imposava clarament: Richard en una bona jugada per banda dreta, cedeix perfectament a Javi Navarro qui després de la sortida en fals del meta, xuta, però fluix i dona temps a un defensa a treure la pilota.
En una acció en el minut 15, Javi Navarro és objecte d’un clar penal que ell mateix s’encarrega de transformar posant terra pel mig en el marcador.

Richard estableix el 3-0, després de marxar-se tot sol i després d’endur-se la bola rebotada en la sortida del porter, en l’intent de superar-lo, la recupera i a plaer amb la porta buida, marca.

Javi Navarro va tenir en les seves botes el quart, després d’una gran jugada de Richard, però la passada poc precisa, massa forta del davanter espanyolista no pot ser rematada en condicions per el menut davanter local, totalment sol al segon pal.

El segon temps, molt més fluix i avorrit, amb un Espanyol amb menys profunditat, amb el ritme trencat per els molts canvis, i com si no vol la cosa, els sabadellencs marquen als deu minuts de la segona part el gol que retalla diferències, i posteriorment fruït d’un contracop a falta de vuit minuts per els seixanta reglamentaris, aconsegueix ajustar encara més el marcador amb un segon gol que dona emoció a l’encontre.

L’Espanyol torna al partit, i torna a convertir-se en dominador de l’encontre, i gaudirà de nou d’ocasions: Primer amb una penetració de Richard, que erra en la passada, i després amb una acció del propi Richard, que acabarà amb gol, després de superar la defensa, encarar al meta visitant, i xutar superant-lo.
Mencionar que en el conjunt de Villarroya hi havia diferents baixes, i per tant es va d'haver de comptar amb diversos jugadors de l'Aleví B, com el seu porter, el marroquí Ayuob.