dimarts, 19 de maig del 2009

EL COMPTE DE LA VELLA...

EL CLUB DECIDIRÀ EL TEMA DE NOEMÌ RUBIO UN COP HAGI ESCOLTAT LES EXPLICACIONS DE LA JUGADORA. DE MOMENT, ES TROBA APARTADA DE L'EQUIP DE MANERA PROVISIONAL.

Fent servir la calculadora....

Recreativo ja no ens pot superar. Falten dos equips...

Si l’Espanyol guanya a Almería, aconsegueix la permanència.

Si l’Espanyol empata a Almeria, Numancia no ens podria atrapar, i seria matemàtica la permanència si es compleix un dels tres hipotètics casos: Si Sporting no guanya al Valladolid, si Osasuna no guanya en el Camp Nou, o bé si Getafe perd davant Numancia.

Si l’Espanyol perd a Almería, es salvaria matemàticament a la propera jornada sempre que: Osasuna perdi al Camp Nou, Sporting perdi al Nuevo Zorrilla, o Numancia no guanyi al Getafe. Si es donen dos d’aquests tres resultats, l’Espanyol estaria salvat tot i una hipotètica derrota a Almeria.

Si l’Espanyol perd, però només es dona un dels supòsits comentats en el darrer paràgraf, i en canvi Numancia guanya, per gol-average, ens superaria el conjunt sorià. Si Osasuna i Sporting empaten els seus respectius encontres, i Numancia venç al Getafe, llavors l’embolic es podria estendre a un múltiple hipotètic empat possible a 41 punts, ja que tant Sporting com Osasuna sumarien un punt fins 38, Numancia amb el triomf es marxaria també a 38 i Getafe quedaria amb idèntica puntuació, a falta d’una jornada, amb possibilitat que s’hi afegeixi el Betis en cas de fer un sol punt en els dos encontres.

Exemples
Amb multiple empat (Numancia, Espanyol, Sporting, Osasuna i Getafe), perderien la categoria Espanyol i Osasuna.
Amb multiple empat (Numancia, Espanyol, Sporting, Osasuna, Getafe, i Betis), perderien la categoria Osasuna i Sporting...
Es podria donar un triple empat a 41 o un quàdruple o quíntuple amb Numancia, Osasuna, Getafe, Sporting i Espanyol, jugant-se dues places; Osasuna és sempre en la majoria de casos el més perjudicat, seguit de l’Espanyol, que a més sempre es veurà perjudicat si en el múltiple empat apareix Numancia.


Si Numancia, perd, llavors el triple, o quádruple empat podria donar-se amb Osasuna, Sporting i Getafe, sent llavors només una plaça de descens en joc, ja que Numancia i Recre serien els adjudicataris de les altres dues: Llavors, clarament seria Osasuna el perjudicat, tant si s’ha afegeix el Betis com si no.


Els principals gols-average, amb hipotètic objectiu en 41:


L’Espanyol té un 4-1 davant el R.Betis, un 3-3 davant el Sporting, un 2-2 davant Getafe, un 3-3 amb Osasuna, i un molt advers 1-4 amb Numancia.
Individualment, té guanyats el del Betis, el del Sporting, perdut el del Numancia, i depenent del gol average general amb Getafe i Osasuna, mantenint-se en aquests moments una diferència de -7 Getafe, -8 Osasuna, i -9 Espanyol.

Betis té un advers 1-4 amb Espanyol, 2-2 amb Betis, un 6-0 amb Sporting, 4-1 davant Osasuna, i 4-1 amb Numancia.

El Getafe té un 2-2 davant Betis, un 2-2 davant Espanyol, i un 0-3 davant Numancia que seria 0-6 si es contempla tal possibilitat, ja que si no, Numancia ja seria equip que quedaria automàticament per sota de l‘Espanyol i aquests càlculs ja no serien necessaris. Davant Osasuna, 3-3, i davant Sporting 6-0 favorable.

El Sporting de Gijón, té un 3-3 desfavorable individualment davant Espanyol, un advers 0-6 davant Getafe, un 6-0 favorable davant Osasuna que és el que el condemna en aquests moments a ocupar plaça de descens als navarresos en detriment dels asturians, i un 0-6 davant Betis, i un empat 3-3 favorable per gols davant Numancia.

Osasuna, té 3-3 amb Espanyol, 3-3 davant Getafe, 0-6 davant Sporting, 1-4 advers davant el Betis, i 4-1 davant Numancia.

Els sorians tenen un 4-1 favorable davant Espanyol, un advers 1-4 davant Betis, un 3-0 (que seria 6-0 davant Getafe, per seguir tenint en compta aquests càlculs), i un 3-3 desfavorable amb Sporting, i un 1-4 amb Osasuna.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M