dilluns, 18 de maig del 2009

EL FEMENÍ "B" ACOMIADA LA TEMPORADA
AMB TRIOMF I HAT TRICK DE CAROL




















RCDE Femení “B“: 3 – At. Sporting Ciutat Palma: 2



Un gol de Carol dona el triomf en el darrer minut
El RCDE Femení B, tercer ja matemàticament abans de disputar l’encontre, va vèncer en la darrera jornada al conjunt balear amb un gol de Carol Férez. La davantera espanyolista va aconseguir un hat trick i va ser la protagonista decisiva en els darrers instants del matx.

L’encontre va ser molt maco, amb alternatives al marcador i bon joc, que van distreure al poc públic present. Les balears salvades i a mitja taula no van renunciar a rés i a sobre es van avançar amb un gol d’Estefi.

L’encontre va començar amb un ensurt per les blanc-i-blaves, quan un llançament acabar fent impacte al travesser de la porteria d’Elvira Serra. La rèplica espanyolista no es va fer esperar, i mitjançant Carol, l’Espanyol B va gaudir d’una molt clara ocasió per obrir el marcador, en jugada individual, però la golejadora perica no va estar en aquesta ocasió gens inspirada i al driblar a la portera visitant va perdre angle i va malbaratar la gran ocasió.

Alexia ho va intentar ambu xut que sortir fora. El partit era obert, i les balears van gaudir de la segon ocasió amb u contra u que Elvira molt bé, salva el gol al quart d’hora de joc.
Carol tindrà la segona ocasió però la seva rematada surt creuada en excés. Lara, executa un servei de falta per l’esquerra i la pilota acaba estavellant-se al travesser de la porteria mallorquina. En altre oportunitat, la central Sara, girant-se dins l’àrea xuta, però atura en dos temps la meta visitant.

S’avança el Sporting Ciutat de Palma
Estefi al minut 25 dona avantatge al quadre balear al executar una falta comesa a pocs metres de la frontal i que acabarà significant el primer gol visitant. L’Espanyol busca l’empat i Carol remata per sobre el travesser. Carla, obligarà a lluir-se a la portera balear amb una intervenció traient el remat a boca de canó de la davantera perica.
El malastruc continua quan una jugada per banda dreta a càrrec de Carla, centra i Carol amb tot a favor remata fora.

Comença Carol a veure porta
Abans, però, el Sporting Ciutat de Palma tindrà una bona coasió amb un xut creuat que es marxa a l’esquerra d’Elvira. Acte seguit, Carol Férez, empatarà l’encontre xutant creuat ajustat al pal dret, finalitzant ara sí molt bé una bona jugada d’atac espanyolista sobre els quaranta cinc reglamentaris.

El segon temps s’inicia amb una ocasió visitant, però serà l’Espanyol qui marcarà el segon, després d’una centrada per banda dreta sigui rematada per Carol de cap, perfectament, batent a la portera balear.

L’Espanyol B, entrant per banda dreta de nou crea perill amb una pilota lleugerament pentinada per Carol que per molt poc no li dona la direcció adequada.
El Sporting Ciutat de Palma no es conforma, i tindrà varies ocasions com un xut de la dorsal 4 que bloca en dos temps Elvira, o altre xut de la dorsal 8, responent amb seguretat la portera espanyolista.

El partit es torna a complicar, quan una badada defensiva es aprofitada de nou per Estefi per empatar el matx a falta de menys de vint minuts per la fi del mateix. El remat de la davantera mallorquina, es a punt de ser tret per una defensora que toca l’esfèrica en un intent de rebutjar i acaba la pilota allotjant-se dins en un intent estèril per evitar el gol.

Els darrers minuts son de anades i tornades. Podria haver marcat i col·locar el 2-3 en el marcador les balears, després d’un llançament que fa impacte al pal dret de la porteria espanyolista i el refús de la fusta li va a les mans d’Elvira.

Hat trick de Carol
Però no serà així, si no que serà novament Carol qui molt hàbil controla una passada en profunditat, supera a la portera i remata creuada, establint sobre el límit dels noranta, el resultat definitiu, posant fi a una bona temporada en la que les noies de Titi Camúñez i Carlos Gómez, han acabat en una molt merescuda i digna tercera posició, per sota del Collerense que no ha perdut cap punt, i del San Gabriel.


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol Fem. B: Elvira Serra, Anna Torregrosa, Anna Jornet, Sara García, Juliana, Leticia, Carol, Lara, Carla, Helena Roig i Alexia.
Substitucions: Brenda per Lara, m. 40; Elena Fernández per Leticia, m. 56; Eva per Anna Torregrosa, m.71 i Laura per Roig, m. 85.

Àrbitre: Sergio Arnal Bebia, del comitè territorial català. Ha amonestat per part espanyolista a Lara, Sara, Carol, Juliana i a la delegada espanyolista, Rosa Pedrosa.

Gols: 0-1: Estefi, m. 25; 1-1: Carol Férez, m. 45; 2-1: Carol, m. 58; 2-2: Estefi, m. 71; 3-2: Carol, m. 90.

Incidències: Partit corresponent a la darrera jornada del Campionat de Primera Nacional Femenina, grup tercer, jugat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en família, amb una cinquantena de persones de públic, en un matí força calorós totalment estiuenc.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ FINAL

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.D. COLLERENSE

78

26

26

0

0

102

25

2

C. D. SAN GABRIEL

60

26

19

3

4

104

43

3

R.C.D. ESPANYOL "B"

49

26

15

4

7

88

40

4

A. E. GIRONA

43

26

13

4

9

37

38

5

U.E. LLEIDA

40

25

12

4

9

60

53

6

C.F. TORTOSA EBRE

40

26

13

1

12

54

55

7

U.E. VIC

36

26

11

3

12

52

61

8

SPORTING. At. CIUTAT PALMA

35

26

11

2

13

70

60

9

U.E. L'ESTARTIT "B"

33

26

9

6

11

51

60

10

F.C. BARCELONA "B"

33

26

9

6

11

53

41

11

C. E. EUROPA

31

26

10

1

15

50

62

12

PENYA BLANC BLAVA LA ROCA

23

26

8

2

16

46

89

13

LEVANTE LAS PLANAS C.F.

21

26

7

0

19

37

80

14

C. D. BLANES

6

26

2

0

24

24

117




1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS:
FELICITATS AL RCD ESPANYOL FEMENÍ B
PERQUÈ HA DEMOSTRAT QUE ÉS UN GRAN EQUIP, VA GUANYAR JUSTAMENT A LES BALEARS, ÉS EL MILLOR FILIAL DE NOIES, DESTACAR LES BONES DAVANTERES QUE TENIM COM LA DEL HACTRICK CAROL FEREZ. ESPEREM QUE TRIOMFIN EN EL 1 EQUIP.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M