dissabte, 28 d’octubre del 2006

ELS PARTITS MÉS IMPORTANTS PER VEURE AQUEST CAP DE SETMANA


Els partits més destacats d’aquest cap de setmana per veure, els fidels de Sadrià:

EL FEMENÍ A EN FRONT EL SEVILLA CF, partit entre el campió i el subcampió de la categoria. En els enfrontaments amb el conjunt andalús, en els tres últims anys, l’Espanyol ha obtingut la victòria a Sadrià en tots els partits;6-2, 2-1, 2-0 en lliga i en la Copa 4-1. El conjunt del Sevilla (abans Híspalis) ha quedat en dotzè lloc fa tres temporades, cinquè l’any següent, i subcampió la temporada passada amb el final que tots recordem. De l’anterior temporada cal destacar la baixa de Mª Benito “Chave” actual jugadora del Rayo Vallecano, i les altes son Sandra García del desaparegut Estudiantes, Ana Mantas del Granada i dues jugadores que tornen després de haver-ho deixat per motius laborals.

La plantilla del Sevilla CF. està formada per les següents jugadores:

1 LUCÍA Muñoz
13 INÉS Herrera
22 “KOYA”Victoria Barea (filial)

3 Rocío LÓPEZ Díaz
4 AMPARO Gutiérrez
5 VIRGInia Velasco (torna a l’equip.)
6 Alexandra López “ALE”
11 Coral Dorado “CORI”
14 SANDRA García Giradles (Estudiantes)
18 ANA MANTAS (Granada 2006)
23 “KRISTI” Cristina Benavides
24 María SUAREZ

7 “WILLY”. Ana Mª Romero
10 VANEsa Gimbert
17 María JAEN (Torna a l’equip)
20 ALÍCIA Fuentes
21 SILVIA Doblado
27 SONIA Garrido
28 “MARY PRY” M. Mar Fernández
29 ANA LLAMAS

8 SANDRA Jiménez
9 Mª Auxiliadora Jiménez “AUXI”
25 Rocío RIOS
31 NADIA Caballero
Entrenador: Sebastián Borrás



Dissabte, el més destacat es el partit del Cadet A, a les dotze en front el CE Cornellà. Un Espanyol- Cornellà en futbol base sempre es un bon plat per els sibarites seguidors dels nostres equips de les divisions inferiors. Malgrat que el conjunt properament veí del nostre club, no ha començat molt bé la temporada en la Divisió d’Honor Cadet (ocupa la desena posició amb un sol partit guanyat i dos d’empatats i quatre gols a favor i quatre en contra), esperem es vegi un bon partit, i l’equip de Planagumà pugui continuar obstentant el liderat que ara mateix ocupa per diferència de gols.

Per qui vulgui més futbol el dissabte a part dels encontres esmentats a l’agenda setmanal, recomano anar al Narcís Sala de Sant Andreu, on l’antic Ferran Martorell juvenil, ara CE Sant Andreu, disputarà un emocionant encontre amb el nostre juvenil de Divisió d’honor, més si cap després de la victòria davant el Barça diumenge passat. Amb set victòries de vuit encontres, els jugadors entrenats per Perarnau, defensaran el liderat del grup tercer de la Divisió d’Honor juvenil davant un conjunt que ocupa la novena posició amb tres partits guanyats, dos empatats i tres perduts, 10 gols a favor i 12 en contra, però que al Narcís Sala només ha deixat escapar dos punts a la segona jornada en front el Binèfar, i per tant està imbatut. L’Espanyol té un punt més que la Damm, i cinc més que el Girona que es tercer, mentre que el Real Mallorca, que va perdre amb la Salle Mallorca, es troba igual que el FC Barcelona a set punts dels pericos.

fotos d'arxiu: josep maria.









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M