diumenge, 22 d’octubre del 2006

DERBI DE JUVENILS: L'ESPANYOL GUANYA AL BARÇA

L’Espanyol Juvenil s’ha emportat el derbi de la Divisió d’Honor.1-0

L’Espanyol ha sigut molt superior a un FC Barcelona, que ha evidenciat el per què va havia perdut set punts en el que va de temporada.

El conjunt local ha començat dominant i Jesús ha sigut el primer en intentar-ho, si be la gran ocasió ha sigut al minut vint, quant l’àrbitre indica penal per falta dins l’àrea sobre Charly, que el capità de l’equip Oscar Reyes ha llançat a la dreta del porter, aquest ho ha endevinat i ha rebuijat, mentre que Charly Lumbreras no ha encertat en el remat posterior que ha sortit fora, davant la desesperació de la parròquia perica que ha vist com es malbaratava una ocasió única per posar-se per davant en el marcador.

L’àrbitre ha estat molt contemplatiu amb les accions dels jugadors visitants, i Jaime s’ha jugat en varies ocasions la segona groga i per tant l’expulsió. Al minut 31, gran jugada de Jesús que centra, i a la seva rematada no arriba Charly Lumbreras, per molt poc. Sis minuts després remat de Xavi, que surt desviat. Al minut 43, una de les més perilloses jugades d’atac perico. Un remat, que rebota en un defensa culé, i s’aixeca colpejant al travesser, davant la desesperació de Jesús que no pot acabar de entaforar-la dins.
A la segona part, quant ja érem als voltants del primer quart d’hora, Javi Cantero fa una gran jugada, que Jesús que ha tornat a fer un gran partit, remata de cap, i el porter Imanol fa una gran intervenció evitant el gol. Un minut després, arriba l’únic gol del partit; jugada per la banda esquerra de Carlos, passa a Charly, i aquest en profunditat al forat li deixa la pilota a Jesús que tot sol s’anticipa al meta, tocatn el just amb la punta de la bota, i la pilota mansament entra al fons de les malles blaugranes.

Al 66’ Manteca, ha pogut fer el gol de l’empat, però per dues ocasions Isaac, ho ha evitat. Al minut 74’, Charly remata fora una centrada molt bona de Jesús. Al 76, Jiménez Acosta, li perdona la segona targeta a Botia, per tocar la pilota amb la ma, a pocs metres de la frontal. A falta de nou minuts Quique té una molt clara ocasió al remat tot sol una pilota centrada per Juanjo des de la cantonada, però el seu remat de cap surt un parell de pams per sobre el travesser de la porta molt ben defensada per Imanol que ha sigut sense dubtes el millor jugador del conjunt blaugrana. Al 84, última jugada de cert perill per part visitant que ha acabat amb un tret desviat. I encara al minut 89, ha tingut Imanol que sortir als peus del contrari, abans que el davanter perico, després de la jugada de Quique, pogués rematar sol dins l’àrea.
Quant l’ àrbitre ha senyalat el fi del partit tots els pericos em respirat, per què malgrat que el Barça no ha dut molt perill, un gol es una renta mínima, però en aquest cas ha sigut suficient per elevar a set punts l’avantatja en la classificació, i recuperar el liderat que provisionalment portava la Damm, des de ahir.

Fitxa Tècnica:RCD ESPANYOL: Isaac, Ricard Canela, Guillem, Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, Xavi García (José Mendez “Canario”88’) Guille, Charly Lumbreras (Quique, 78’), Jesús Berrocal (Victor 90’), Gerard (Carlos 43’)

FC BARCELONA
: Imanol, Robert, Peter, Botia, Jaime (Rueda 42’), Xavi, Coto, Sergio (Cristian 55’), Manteca (Borja 73’), Toribio, Bojan

Gol:
Jesús Berrocal 1-0 (61’)

ÀRBITRE: Jiménez Acosta (col·legi Baix Llobregat). Amonestat per part blanc i blava a Juanjo i a Carlos i per part blaugrana a Botia, Robert, i Jaime.

Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matinal pràcticament estiuenca.
En altre ordre de coses, dir que el Juvenil B nomès va pogué empatar a zero, a la seva visita a Badalona, i que el Cadet A va apallissar al Girona per 3-7.

Els femenins de Base, van guanyar tots dos en la jornada matinal de diumenge: L'Infantil A per un contundent 15-0 davant l'Esparraguera, i el Femení infantil B per 10-0 al AT Vilafranca B