dimarts, 4 de desembre del 2012

ALBERTO ARIZA REELEGIT PRESIDENT DE
LA FCPE, A L'ASSEMBLEA QUE HA TINGUT LLOC AVUI.









(Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol: Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest vespre a les 20:00 hores s’ha dut a terme en segona convocatòria l’Assemblea Extraordinària de la FCPE a l’Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol. A l’ordre del dia, la proclamació del resultat del procés electoral iniciat en la passada assemblea al complir-se els quatre anys del darrer mandat. La Junta electoral ha estat formada per quatre membres (Ramon Luis de PBB Blanes, Jordi Navarro de PBB Badalona 2002, Jorge Belsa de La Toga Perica i com a suplent Andrés Carbonell de l’Escullera).

L’Assemblea ha donat inici passades les 20:00hores amb la lectura de Jordi Navarro - exercint de portaveu de la Junta Electoral - proclamant que la única precandidatura presentada, la encapçalada per Alberto Ariza, havia superat amplament el mínim d’avals necessaris per ser proclamada oficialment com a candidatura i sent l’única presentada en temps i forma, amb 78 avals, era la guanyadora del procés electoral.
Llavors, el reelegit President de la FCPE Alberto Ariza s’ha dirigit als presents i ha ocupat el seu lloc a la taula amb els seus companys  de la nova Junta Directiva. Junt a Ariza continuen la pràctica totalitat dels seus col·laboradors amb l’excepció de Lluis Domínguez al que se li ha agraït la seva tasca i esforç en aquests anys. Per cobrir la vacant, entra com a vocal el President de la Penya Pericos Fidels, Héctor Alegría.
Després de les paraules d’Ariza en les que al marge dels agraïments per pràcticament tothom, (penyistes, anterior consell i president, empleats de l’entitat, etc), ha promès treball, treball i treball en aquests quatre anys que seran força durs, segons les seves paraules.

Hi ha hagut un breu torn de precs i preguntes dels penyistes presents que han considerat plantejar els seus dubtes sobre diverses qüestions, fins que s’han incorporat tal com era previst tres membres del Consell d’Administració del RCD Espanyol.
Al capdavant d'ells, Joan Collet President del RCD Espanyol acompanyat de Jordi Puyaltó de l’àrea social i Iñaki Pérez de Arrilucea de l’àrea esportiva. El President de l’entitat s’ha compromès a que en aquests moments delicats a nivell social que viuen les penyes plens de dificultats, els consellers en contra del que diu el protocol signat fa poc temps, vagin als actes i esdeveniments de les penyes recolzant-les. (Recordar que en el darrer protocol només els consellers es veien en l’obligació d’anar a actes que siguin de celebració d’aniversaris rodons, com un 20è o 25è aniversari per posar un exemple).

Joan Collet que ha tornat a referir-se al seus orígens com a persona sorgida del món penyístic, junt a Puyaltó s’han posat a disposició de les penyes, inclòs per realitzar actes conjunts en el futur on respondre les peticions i les inquietuds dels penyistes.

Avui (a diferència de la darrera JGA) si que tant Iñaki com el propi President, han pogut parlar tranquil·lament i amb el respecte que es mereixen les persones que formen part del Consell, independentment que s’estigui d’acord o no amb la seva gestió.


LA JUNTA DIRECTIVA DE LA FCPE.







President: Alberto Ariza
Vicepresident 1er: Alfred Puig
Vicepresidenta 2na: Araceli Pérez
Secretari: Daniel Bosch
Tresorer: Salvador Fosas
Vocals:
Josep Ma. García Planas
Xavi Edo
Carlos Carbó
Héctor Alegría







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M