divendres, 7 de desembre del 2012

EL CERDANYOLA LI COMPLICA A UN FEMENÍ "B",
QUE FINALMENT ES FA AMB EL TRIOMF (2-1)

AVUI DAVANT EL SEVILLA FC (ESTADI RCDE, 21:30h.), L'ESPANYOL ES JUGA QUELCOM MÉS QUE TRES PUNTS. L'ESPANYOLISME NO POT FALLAR I HA DE DONAR RECOLZAMENT EN AQUESTES HORES GREUS QUE VIU L'ENTITAT.











RCD Espanyol Femení “B”: 2 – FC Cerdanyola del Vallès: 1


El Femení “B” de “Titi“ Camúñez va trencar la mini-ratxa negativa que en les tres darreres jornades havia afectat l’equip passant del primer al quart lloc després de dues derrotes a Lleida i a Saragossa i un empat davant el filial gabrielista a la Ciutat Esportiva. Ahir, en un partit molt fluix, l’equip perico va patir el que no està escrit per fer-se amb un triomf que li serveix per escurçar punts amb l’Escola de futbol Valls Femení (que només va empatar), quedant ara la primera posició (Girona FC) a només dos punts.

L’Espanyol tenia les baixes importants d’Eli Sivera, Ari Forment més les jugadores que compaginen amb el primer equip com Alba Pomares i Claudia. En l‘alineació espanyolista la jugadora del juvenil Cadet Ainhoa Alonso Salvador (que ja ha jugat varis encontres amb el filial) i la jugadora del Femení “C”, la golejadora Laura Casanovas.

El primer temps transcorria amb molta igualtat sobre el terreny de joc i absència total de jugades en les àrees.  Arribant gairebé a la mitja hora de joc després d’un intent de Laura avortat per Aroa que s’anticipa evitant la rematada de la jugadora espanyolista, arribaria el gol espanyolista després d’una centrada des de la banda dreta de l’atac espanyolista que molt bé remata al fons de la porteria Ainhoa Alonso.

Era l’1-0 que duraria ben poc... Només set minuts després, el Cerdanyola empataria en una bona acció de Flor que rebent a l’espai i escorada a la dreta dins l’àrea de càstig espanyolista, envia un bon remat creuat a la dreta de Judith.

Per ben poc no repeteix el Cerdanyola uns minuts després en una jugada força similar a l’anterior, però en aquesta ocasió la jugadora Marta, després de retallar a una defensora per obrir-se i trobar forat, rematà per sobre el travesser.  La darrera acció de perill fou per la local Laura qui retalla a la defensora i des de l’esquerra de l’àrea remata fàcil per la portera Meritxell.

En el segon temps més del mateix. Poc futbol, diverses substitucions per intentar donar altre caire al desenvolupament del partit, varies cartolines grogues a les blanc-i-blaves i el partit que no variava en absolut amb un Cerdanyola ben col·locat que s’anticipava constantment i no deixava a les locals fer el seu joc. A més no renunciaven en absolut en donar algun ensurt a les espanyolistes com en minut 65’ quan un servei de cantonada és rematat de primera per la resen ingressada al terreny de joc Mónica que surt llepant el travesser, per sobre la porta defensada per Judith Liria.

Quan el partit semblava acabaria amb empat a un gol, un planxa prop de la frontal és castigada amb lliure indirecte favorable a les de Titi. El servei l’executa llençant a porta Carla Borrás, amb el braç aixecat del col·legiat senyor Asensio Tejero, i la portera local Meritxell toca l’esfèrica i se l’acaba menjant. Era el 2-1 i la forta recriminació del senyor Povedano, tècnic del Cerdanyola a la seva portera s’escoltà amb tota claredat en un partit on la presència de públic brillava per la seva absència.

El Cerdanyola intentà esmenar l’error en el temps que mancava i disposà de dos llançaments a pilota aturada (el darrer en una falta penjada al 93’ que l’entrenador obligà a la portera a pujar a rematar doncs en l’anterior aquesta s’havia negat a pujar amb el considerable disgust del seu tècnic). Al final, el llançament acabaria directe a la part superior de la xarxa de la porteria espanyolista i ja no hi hauria temps per més.

Diumenge a les 10:00 h. l’equip espanyolista inicia la segona volta del campionat, rebent a la Dani Jarque a un perillós Badalona, instal·lat a la cinquena posició i que voldrà treure’s l’espina clavada del partit inaugural al Camp del Centenari, on les blanc-i-blaves van vèncer per 1-3 amb hat-trick de Jasmina Chamorro, ex jugadora del Badalona.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith, Jasmina, Queralt, Alba del Ojo, Mayra, Mónica Bácter, Haley, Xènia, Yaiza, Ainoa, i Laura.
Substitucions: Andrea Granados per Ainoa, m.62; Mónica López per Yaiza, m. 68; Carla Borrás per Haley Hustine, m. 76; Eva Blanco per Laura, m. 76. Altre suplent: Vero (p.s.)

FC Cerdanyola: Meritxell, Vives, Arona, Tània, Alba, Marta, Flor, Sofia, Celia, Sandra i Nerea.
Substitucions: Mónica per Marta, m. 59; Elena per Sofia, m. 73; Nina per Celia, m. 81. Altres suplents: Victoria (p.s.) i Núria.

Àrbitre: José Asensio Tejero, de la delegació del Maresme, assistit per Cecilia L. Muñoz di Giovambattista i Ainhoa Vàzquez Zarza. Ha mostrat cartolines grogues a les locals Laura, m. 59, Alba, m. 73 i Mayra, m. 81 i a la visitant Vives, m. 18.

Gols: 1-0: Ainhoa, m. 29; 1-1: Flor, m. 36; 2-1: Meritxell, pròpia porta, m. 84.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada de la primera volta del campionat de lliga del grup tercer de la Segona Divisió Femenina, disputat ahir al migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Molt poc públic, gairebé ni cinquanta espectadors, matinal assolellada amb ambient fred. En les files del FC Cerdanyola del Vallès, la que fou durant moltes temporades jugadora del  RCD Espanyol tant en el primer equip com capitana en la seva darrera etapa del Femení “B” espanyolista, Elena Fernández Herraiz.  Una de les jutges auxiliars, Cecilia Laura Muñoz de Giomvabattista, també pertànyer al RCD Espanyol com a jugadora dels equips inferiors del futbol base femení fa tres temporades en companyia de la seva germana bessona Flor.

 

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.





.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
GIRONA F.C.
28138414017
2
F.C. BARCELONA "B"
28138413118
3
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
27138322214
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
26138232813
5
BADALONA C.F.
20136252524
6
C.D. SANT GABRIEL "B"
19134722522
7
U.E. SANT ANDREU
17135262018
8
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
16134451517
9
CLUB LLEIDA ESPORTIU
15133642929
10
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
15134362121
11
U.E. L'ESTARTIT
13134182128
12
U.E. LLORET
12133373141
13
U.E. VIC
713148622
14
E.F. BONAIRE
6131391646













S E N T I M E N T P E R I C O . C O M