dissabte, 31 de març del 2007

FC BARCELONA- RCD ESPANYOL

¡ HI HA MOLT EN JOC !

Raquel Cabezón viura un altre derbi a la seva llarga carrera esportiva.
foto: josep maria.

SEGÜENT FINAL: Sant Joan Despí.

El RCD Espanyol Femení visita les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, per enfrontar-se al FC Barcelona en un duel apassionant i dramàtic per que tots dos conjunts es juguen bona part de les aspiracions de la temporada.

L’Espanyol per intentar no perdre l’estel de l’Athletic i si aquest punxa a Berañaín, conquerir el liderat. El Barcelona per la seva part per que es troba classificat a només un punt del descens i una ensopegada combinada amb el triomf de qualsevol dels perseguidors o d’un empat del conjunt del Transportes Alcaine, el col·locaria en zona de descens faltant únicament tres jornades.

Ambdós equips afronten aquest partit per tant conscients del que significa una punxada en aquests moments determinants de la lliga.

En el partit de la temporada passada l’Espanyol va obtenir la victòria per un resultat de zero a tres, i en el partit d’anada a Sadrià, el “famós partit no televisat” les de Santy Fernández es van imposar per un curt i contundent resultat de cinc a un.
9/10/2005 jornada 5ena.

FC BARCELONA 0 RCD ESPANYOL 3
FC Barcelona: Marina. Veronica, Melani, Ana (Alba 85’), Kaky, Sheila, Laia (Paulina 52’) Raquel Cabezón, Silvia, (Judith Acedo 76’) Goretti, Patty.
Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Torrejón, Lara, Carol, (Sara Quiles 90’), Laura Queraltó (Clara 68’), Sara, Adriana, Marta Cubí.
Gols; 0-1 Carol 45’, 0-2 Torrejón 72’, 0-3 Cubí 80’
Àrbitre: Capdequí Blanch. Amonestacions a Sheila,Kaki, i Ane
.

26/11/2006 Jornada 10ena.

RCD ESPANYOL 5 FC BARCELONA 1
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Marta Torrejón, Miriam Diéguez, Aida, Carol (Lara, 82’), Raquel, Noemí, Sara (Olga, 88’), Adriana i Marta Cubí (Rocío, 70’).
FC Barcelona: Marina, Sarai, Mireia, Ani, Romero (Berta, 56’), Marta Unzúe, Paulina (Anair, 56’), Sheila, Elba Unzúe, Vicki (Albita, 63’) i Melani.
Àrbitre: García García. Amonestar a la espanyolista Cristina (36’) i a la barcelonista Elba (68’).
Gols: 1-0; Adriana (min.21), 2-0; Adriana (min.46), 3-0; Sara (min.60), 4-0; Sara (min.61), 5-0; Adriana (min.70), 5-1; Anair (min.87).



Dir que el FC Barcelona ve de perdre contundentment els dos darrers encontres a Baracaldo (5-0) i a la seva Ciutat Esportiva enfront el Torrejón (0-3), però que sorprenentment va guanyar a domicili, després d’una volta sencera sense conèixer la victòria, al Rayo Vallecano femení per 1-3 en el camp de NªSª de la Torre, lloc on l’Espanyol no va pogué fer-ho i on serà potser testimoni del desenllaç final del títol de la Superlliga d’enguany.

Per part blanc i blava, l’optimisme i al mateix temps la prudència es la nota dominant ja que tothom és conscient que no es pot fallar i al mateix temps que s’ha de jugar l’encontre i per tant tenir en compte que el rival no ho posarà gens fàcil.

Les provables alineacions seran per part espanyolista, la clàssica amb Cristina a la porta, Ane, Marta Torrejón, Míriam, i Laura Falces a la reraguarda, amb una mitja formada per Raquel,Carol, i Noemí, i el trident màgic Adriana, Marta Cubí i Sara, amb Lara com a dotzena jugadora de refresc.
Per part local, Xavi Llorens podria alinear un equip força defensiu format per Cristina; Paulina, Sheila, Melani, Ani, Mireia, Ester Romero, Alba, Marta Unzúe, Vicki i Jessica.

La plantilla blaugrana d’aquesta temporada està formada per les següents jugadores.

CRISTINA MOLINA DURÁN 24-8-86
MARINA MARIMON ROBERT 5-10-88

ANIE MARIA ESCRIBANO LÓPEZ 2-12-81
ESTHER ROMERO RUÍZ 5-4-88
MELANIE SERRANO PEREZ 12-10-89
SHEILA SANCHÓN HUERTA 8-4-82
SARAY LUCHA HURTADO* 8-6-88
MIREIA CHICO GONZALEZ 7-12-86

MARTA UNZÚE URDANIZ 4-7-88
ALBA MENA JUÁREZ 20-6-86
ALBA VILÁS BAIGES 4-7-83
MARIA VICTÒRIA LOSADA GOMEZ* “Vicki” 5-3-91
BERTA CARLES BOVÉ 27-2-84
PAULINA FERRER SERRES 25-2-81

JUDITH ACEDO GUERRERO 26-1-86
ANAIR LOMBA ALVAREZ 30-10-89 * cantera
ELBA UNZÚE URDANIZ 4-7-88
LAIA RAMON ÍÑIGUEZ 7-5-82
CRISTINA VEGA BOBO 16-4-89
JESSICA TODÓ CARCELLER 7-10-87
LARA GOMEZ CALVO 6-5-91

Entrenador: Xavi Llorens Rodríguez Delegado: Jordi Pinto Soto Fisioterapeuta: Paula Perozo Vicente
.


Cas curiós entre les jugadores que han estat en un i altre club, el de Raquel Cabezón que després d’estar una temporada en el FC Barcelona demà viurà el derbi en camp blaugrana amb els colors de tota la seva vida.
Recordem també que Adriana Martín, l’altre jugadora amb passat blaugrana, és la màxima golejadora de la Superlliga tot i els quatre gols que Auxi Jiménez va aconseguir marcar-li al Sporting de Huelva la darrera jornada, seguida de la pròpia Auxi, Natalia de Pablos del Rayo Vallecano i Goretti amb els seus dos gols en l’últim encontre que tots recordareu.


El partit es disputarà en el camp primer de la Ciutat Esportiva Hans Gamper a les dotze i mitja i en principi téque ser televisat en directe per el Canal 33, malgrat els remors sobre una hipotètica negativa per part de responsables del club blaugrana aliens al propi futbol femení, que a hores d’ara encara persisteixen sobre el mateix. I tractant-se de qui es tracta, potser fins demà a les dotze i mitja no sortirem de dubtes, malgrat que repeteixo, en principi es previst que es retransmeti en directe.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M