dimecres, 28 de març del 2007

ELS CEDITS A SEGONA EN EL MES DE MARÇ

Miquel Robusté.
Miquel Robusté va jugar davant la Ponferradina i va acabar sent substituït al minut 52 en un partit que va acabar amb empat. A la jornada 28ena., no va jugar malgrat anar convocat.
Davant el Màlaga, va jugar tot el partit complert i va participar del triomf per quatre a zero del Poli Ejido i va veure una tarja groga. En el darrer encontre, davant el Real Madrid Castilla, Robusté va jugar els noranta minuts i va veure una targeta.

Jonathan Soriano.
Força malament li estan sortint les coses al de Pont de Vilomarà, que deu estar passant un autèntic calvari. En tot el mes de març no ha jugat ni un sol minut en cap dels partits que el seu equip ha disputat. Davant el Màlaga no va anar convocat. Davant l’Elx no va anar convocat.

Albert Yagüe.
Albert Yagüe tampoc li van excessivament be les coses ja que de ser el màxim golejador (encara ho és) al filial blanc i blau a segona divisió B, va marxar cedit al mercat d’hivern al Lorca Deportiva i el conjunt andalús ocupa la penúltima plaça de la classificació i encara no s’ha estrenat com a golejador.

Davant el Xerez, partit que va perdre el seu equip va disputar 66 minuts fins que va estar substituït. A la jornada 28ena., davant el líder Valladolid el Lorca Deportiva va perdre 0-2 i Albert Yagüe no va disputar ni un sol minut tot i que va anar convocat.
Davant el Salamanca, partit perdut per 2-1, Yagüe va disputar 59 minuts fins que va ser substituït, i el darrer encontre que va perdre el Lorca D. ,davant la Ponferradina per 2-1 va anar convocat però no va saltar al terreny de joc.
Per tant pobre, molt pobre el balanç de moment del d’Argentona.

Sergio Sánchez.
Sergio Sánchez, de qui s’especula que el Real Madrid estaria interessat en fer efectiva l’opció de compra, va jugar davant el Gijón, partit que el filial blanc va guanyar a domicili per 0-1 tot l’encontre i va veure una targeta groga. Davant la UD Las Palmas, que el Madrid Castilla va caure contundentment per 0-3 va jugar tot el partit complert i va veure una targeta groga. La sort se li va capgirar davant el Ciudad de Murcia que va acabar amb empat a zero, i al minut tretze de joc va ser expulsat ja que va veure la targeta vermella directa per tallar una jugada manifesta de gol. El darrer encontre per tant no va jugar complint la sanció.