dilluns, 31 d’agost del 2009

ELS GOLS DE MARTA CUBÍ,
I ELS PENALS, PRIVEN DEL TÍTOL A L'ESPANYOL


Marta Cubí ens recorda amb els seus gols, que la venjança es serveix en plat fred. Els gols de la igualadina, possen en entredit la decissió (de qui fore) de prescindir dels seus serveis, tractant-se a més d'una contrastada golejadora, d'una integrada tècnic en el futbol base femení.

L’Espanyol ha vist darrerament com el rival ciutadà s’ha anat reforçant i bé. I a sobre adquirint jugadores que l’Espanyol per diversos motius ha acabat prescindint. Hem inflat el potencial d’un rival que ja no és aquell que queia per 7-1 per norma habitual en els derbis femenins...

Sorprèn des de la distància, el canvi de Mariajo als vint minuts de joc; Oscar Aja haurà volgut d’un principi deixar clar que ací no valen relaxacions ni històries. Però, malgrat tot, segueix sorprenent, tractant-se d’una final i d’una portera internacional.

No deixa de ser significatiu que en les tres darreres confrontacions, l’Espanyol ha estat incapaç de derrotar en els noranta minuts al Barcelona. Avis a navegants.

Temps hi haurà durant la temporada, que de fet encara no ha començat (la Copa Catalunya és tan sols l’aperitiu), per rectificar errades, conjuntar l’equip, i recuperar lesionades, tot i que això tampoc és excusa ja que al FC Barcelona tampoc hi eren dos puntals com som Noemí Rubio i Mary Paz Vila.


RCD ESPANYOL: 3 - FC BARCELONA: 3 (* penals: 6-7)


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Maria José Pons, Ane Bergara, Olga Moreno, Míriam Diéguez, Marta Torrejón, Silvia Messeguer , Verónica Boquete, Marta Corredera, Maria Ruiz “Mery”, Joana Montouto i Sara Serna. També han jugat Marina i Corral.


FC Barcelona: Ràfols, Laura Gómez, Marta Unzué, Ani, Rocío López, Alicia, Anna Riera, Silvia Doblado, Marta Cubí, Vicky Losada, Melanie. També han jugat Eli Sarasola, Clara Villanueva, Marta Liria i Elba Unzué.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio, del comitè territorial català. Cartolina groga a Marta Torrejón, m. 83.


Gols:
1-0; Torrejón, m. 13’; 2-0: Joana Montouto, m. 16’; 2-1: Marta Cubí, m. 20’; 2-2: Melanie, m.65’; 2-3: Marta Cubí, m. 71; 3-3: Sara Serna, (pen), m.80’.
Penals: Per l'Espanyol han marcat: Raquel Corral, Verònica Boquete, Mery, Mesi i Torrejón.
Els setens penals han estat errats tant per l’Espanyol com pel Barcelona, (Míriam i Clara Villanueva), sentenciant-se la final, al fallar Ane, i transformar Marta Cubí.

Incidències:
Mpal. de l’Estartit. Final de la 5ena Edició de la Copa de Catalunya de Futbol Femení. Amb aquest triomf, el Barcelona trenca l’hegemonia perica en aquesta competició.
Presència del President de la FCF, Jordi Casals, així com de diverses autoritats de l’esport i de L’Estartit. Minut de silenci en memòria de Dani Jarque.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Era cuestion de tiempo que la secta se pusiera al mismo nivel que nosotros y que pronto nos superaran. No entiendo la salida de Marta Cubi una gran jugadora y goleadora, asimismo echaremos de menos a Adriana. En el primer equipo sobran jugadores y no hay manera de que se vayan. Menudos parasitos. keyplus

Josep Maria ha dit...

Es la teoria de los vasos comunicantes, Keyplus. ´Nosotros menguamos, y se trasvasan jugadoras de calidad al rival, pues ellos aumentan en calidad. De todos modos hay que dar tiempo al tiempo, pues por dos encuentros no de liga tampoco podemos tirarlo todo por la borda. Paciéncia, los pericos ya estamos acostumbrados a tener mucha y a que nos haga falta más.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M