divendres, 11 d’abril del 2008

INFANTILS: AHIR, ESPANYOL I CORNELLÀ EMPATEN A TRES

Aitor, autor del primer gol, el jugador més actiu en atac.

Empat amb un final d’infart
RCD Espanyol i UE Cornellà empaten a tres en un encontre molt fluix tècnicament però amb molta lluita i emoció fins el darrer sospir de l’encontre.

El matx va començar molt bé per els blanc i blaus, ja que als quatre minuts, una pilota llarga d’Oscar a l’espai, on Aitor controla i encarant al meta visitant li creua l’esfèrica al pal esquer de la seva porteria, aconseguia el primer gol.

El Cornellà de bon principi ja es va constatar que donaria molta guerra ahir a Sadrià. El dorsal 23 (que junt al 17) han portat de bòlit a la defensa espanyolista va donar senyals de perill ja ben de seguida obligant a Sergio a llençar-se als seus peus, i tocant l’esfèrica, aquesta surt rebotada i el posterior remat d’un company es tapat per un defensor blanc i blau que es llença al tall; els visitants reclamaren mans que des de la nostra posició no podem ni afirmar ni desmentir.

Arturo als deu minuts, té una bona ocasió, però s’avança massa la pilota i el centre xut (o el que hagi sigut) es passeja per l’àrea petita i acaba a peus de Casado després d’un rebot i aquest xuta fluix a les mans del meta.

Un minut després, Aitor passa en profunditat a Arturo que marca, però el col·legiat invalida l’acció assenyalant un fora de joc més que discutit.

L’Espanyol es va difuminant fins desaparèixer
El Cornellà ven assentat sobre el camp, mica a mica es va imposant i si be ja controlava el mig del camp, els contracops pericos acaben perdent profunditat i van desapareixen.
Per contra, un Espanyol defensivament molt fluix, acaba molt malament amb una defensa avançada i en línia que causarà molts maldecaps a Sergio.

Als 20 minuts, la primera jugada de perill seriós dels visitants: una gran jugada del dorsal 7, que supera a Coco i posteriorment a Jose Manuel i la seva centrada es passeja per l’àrea petita perillosament entre tots.
El meta del Cornellà es llença als peus d’un lent Arturo que no arriba.
L’ocasió més clara dels visitants, neix per la dreta de l’atac del Cornellà, on el dorsal 23 desborda i arribant a línia de fons centra molt tancat i el davanter centre caient-se en el darrer moment no arriba a pogué rematar quan el gol ja es intuïa.

I acaba finalment arribant

Una passada en profunditat davant un defensa molt estàtica que reclama fora de joc, i el dorsal setze marca davant un Sergio que poc pot fer per evitar-ho.

La rèplica la protagonitza Aitor donant-li una pilota d’or a Arturo, però aquest d’esquenes a la porteria controla amb el pit, però triga una eternitat en girar-se i al final ni xuta a porta, perdent-se l’ocasió.

Final cruel de la primera part
En el darrer minut, quan semblava l’empat el resultat, la UE Cornellà, en una pilota perduda en el mig del camp, agafa a contra peu a tota la defensa blanc i blava i en el darrer passada a l’espai per l’esquerra el davanter visitant controla i supera la mitja sortida d’un Sergio totalment venut.

En el segon temps, als tres minuts, Aitor molt actiu xuta creuat obligant al meta a rebutjar la pilota que cau a peus del davanter Arturo que remata en semi errada, malament.

Aitor en una bona jugada centra passat i al segon pal Oscar endarrereix al centre a Lucho que en una molt bona posició remata fora en una clara ocasió.

El Cornellà de fet controlava la major part del temps el partit, malgrat certes jugades de perill i es defenia molt bé, portant perill en els contracops.

En un d’ells, al minut 27 del segon temps, una acció calcada de les anteriors, amb badada defensiva demanant posició anti – reglamentaria, i la badada adquireix grans proporcions quan el davanter es fa amb la pilota davant el central i el porter i aconsegueix a porta buida fer el tercer que pràcticament sentenciava l’encontre.

L’Espanyol tira de l’èpica per refer-se i empatar el matx
A falta de vuit minuts amb 1-3 l’encontre semblava perdut, però els nois de Josep Oliver no es van rendir i van lluitar a mort per no perdre un encontre que tenien coll amunt.

Dos minuts trigarien els espanyolistes en reduir distàncies en el marcador després que un desplaçament llarg fos pentinat per Arturo lleugerament i la bola amb molta fortuna i amb el porter que es confia, acaba tocant al pal esquer i s’endinsà a la porteria. Quedaven sis minuts més un afegit que s’intuïa molt llarg ja que varies vegades s’havia tingut que atendre a jugadors lesionats.

L’Espanyol es llença amb tot, a l'atac.
Amb el central José Manuel avançant molt la seva posició avança línies i en un còrner aquest es a punt d’empatar rematant per sobre del travesser.
La següent jugada ben lluitada també té el mateix protagonista que amb la seva alçada s’anticipa amb el cap al meta i la pilota acaba sent rematada al pal esquer. Semblava que la mala sort acompanyava als pericos.

Més, quan comprovant el nerviosisme dels visitants, el dorsal 12 xuta volent rebutjar i ho fa sobre la pròpia porta i quan sembla que acabarà entrant dins, el meta visitant treu una ma prodigiosa en una gran parada rebutjant a còrner. Estàvem ja en temps d’afegit, i semblava que no donaria temps d’empatar. El servei de cantonada, es llença i es passeja per l’àrea sense rematador. Passen ja quatre minuts i escaig dels 35 reglamentaris.

Penal a favor dels espanyolistes
Arroyo es empentant quan feia jugada entrant per la banda dreta de l’àrea de càstig. L’àrbitre que no ha deixat a ningú content, havia perdonat una cessió al porter del Cornellà sense ser sancionada minuts abans, però en aquesta ocasió no ho dubta i xiula la màxima pena que es transformada amb molta tranquil·litat per Carlos Albarrán, assolint l’empat.

Encara hi hauria temps per varies jugades a cada camp però sense conseqüències.
Al final, empat treballat en un mal partit, però amb una lluita i esperit de superació que ja voldríem molts en tots els equips pericos.

RCD Espanyol:
Sergio, Arroyo, Alex, José Manuel, Coco, Eric Jacobs, Lucho, Casado, Arturo, Aitor, Oscar Medina.
Canvis: Al descans Albarrán surt per Álex, Al 52 Nestor, i durant la recta final del matx, surten Ángel i Didac.

Gols: 1-0: Aitor, m. 4; 1-1: m. 26; 1-2: m. 35; 1-3; m. 62; 2-3: Arturo, m 64; 3-3: Albarrán (pen.), m. 75.

Incidències: Partit disputat ahir vespre, endarrerit del campionat de lliga de Divisió d’Honor Infantil jugat en el camp tercer davant molt poc públic.