diumenge, 6 d’abril del 2008

CAMPIONS !!!


MATARÓ: LA CIUTAT






En un aparador d'un comerç, (El Pilar). Veiem a travès de la porta, l'escut del RCD Espanyol.



MATARÓ: DUEL AMB EL LÍDER.




EL PARTIT









PROTAGONISTES

Eric Ayala, porter del Infantil, present a Mataró.

Álex, lesionat.

LES CELEBRACIONS
DEL CAMPIÓ









(Camp Municipal d’Esports, Mataró; Josep Maria)

CE MATARÓ: 0 - RCD ESPANYOL CADET B: 1

Campions amb tots els honors
El RCD Espanyol Cadet B, s’ha proclamat aquest migdia campió del grup segon de Preferent Cadet, al imposar-se en el temps d’afegit al CE Mataró, en el Municipal d’Esports en un encontre molt igualat en el que l’empat inicial que s’ha mantingut gairebé fins el final de l’encontre, també afavoria als espanyolistes que amb un punt en tenien prou per endur-se un títol que han dominat de cap a fi en aquesta categoria.
L’avantatge de dinou punts envers el segon classificat, (el rival d’avui), ho diu tot sobre la superioritat total dels blanc i blaus al llarg de la temporada on només han estat derrotats en un encontre.

Amb la pallissa del partit d’anada com a referència (8-2), l’Espanyol Cadet B compareixia davant el segon classificat sabent que inclòs amb la derrota encara tindria tretze punts d’avantatge a falta només de cinc encontres. Amb tot, el partit ha estat molt igualat, amb més domini dels blanc i blaus a la parcel·la ampla del terreny de joc, però amb total escassetat d’ocasions de gol.

Una primera part sense gols
El primer llançament a porta, ha estat per el Mataró que en un bon tret, la pilota s’ha marxat per molt poc per sobre el travesser. Els locals en prou feines han inquietat la porteria defensada primer per Germán i a la segona part per Víctor.

Els de Planagumà ho han intentat en varies aproximacions però sense gaire profunditat ni encert a l’hora de definir; una falta molt tancada blocada per el porter local, altre falta llençada per el capità José que no ha pogut ser culminada amb un remat de cap, i una bona jugada de Gil, però la forçada centrada no ha pogut ser rematada de cap per Joan Ángel. Pràcticament rés; el joc era intens, però es desenvolupava en el mig del camp.

A la segona més del mateix
Malgrat els nombrosos canvis que ha anat introduint Lluis Planagumà, Álex, (que s’ha tingut que retirar lesionat), Ruben, Ivan, Antonio, Jandro, Aitor, el joc no ha canviat ni un mil·límetre dels paràmetres en que ha tingut en el primer temps; domini espanyolista fins a la zona de tres quarts, un Mataró atent a qualsevol errada espanyolista en cobertura i sobre tot molta lluita com a corresponia a un encontre entre primer i segon amb el títol en joc. Tot el contrari al partit d’anada a Sadrià, on el joc obert va afavorir a un Espanyol que va destrossar als de la capital del Maresme.

L’ocasió dels mataronins va tenir lloc en els darrers moments quan una centrada del dorsal 11 molt perillosa va estar a punt de ser rematada per el dorsal 7 que no arriba a pogué connectar el cap a l’esfèrica en una acció de les poques en atac dels locals.

Ivan aconsegueix el gol de la victòria.

Passaven els minuts, i tot i que el zero a zero inicial afavoria als espanyolistes, alguns contracops locals en els darrers minuts posaven certa angoixa en els pericos presents en el Camp Municipal d’Esports que desitjaven ja que es produís el xiulet final de l’àrbitre.
Però, en el temps afegit, quan ja passava més d’un minut dels vuitanta reglamentaris, una passada en profunditat d’Antonio, es controlada per Ivan que a la mitja sortida del meta mataroní li creua lluny del seu abast, entrant la bola sua i ras a la seva dreta. Era el 0-1 que si be no ha estat un resultat ajustat als mèrits d’uns i dels altres en aquest encontre (l’empat era el més just) si que reflecteix la superioritat total d’un Espanyol que al llarg del campionat pràcticament no ha tingut rival en el camp.

Al final, les celebracions, l’alegria dels familiars i pericos presents en les grades, i per Héctor (que no va jugar) el premi per la seva bona temporada amb els minuts a la tarda en el triomf del cadet A de Ramon Guerrero en front del Mercantil (5-0).

RCD Espanyol: Germán Parreño, David González, Marc Molina, Víctor Àlvarez, Cristian Márquez, Joan Ángel, José Quiles, Gerard Muñoz, Sergi Darder.

Substitucions: Víctor Cocera per Germán, m.. 41, Alex per David, m. 41 i posteriorment David per Álex per lesió d’aquest darrer. Rufo i Antonio per Darder i Quiles, m. 49, Ivan García per Joan Angel, m. 59. Jandro i Aitor Lorca per Víctor Álvarez i Gerard respectivament, m. 68.

Gol: 0-1: Ivan, m. 82.

Incidències: Municipal d’Esports de Mataró. El col·legiat ha mostrat targetes a Cristian, m. 51, i al dorsal 5 dels locals, m. 60.







Empat de prestigi, del Aleví B: 2-2

(Municipal d'Esports, Mataró: Josep Maria)


Prèviament, Mataró i Espanyol en la categoria d’Aleví Preferent grup segon, han empatat a dos gols en un altre partit també de molta lluita, emoció i en aquest cas gols que han protagonitzat el segon classificat (Mataró) i el tercer a la classificació, (Aleví B espanyolista).

L’encontre venia després de la dolorosa derrota en Sadrià davant el líder Figueres, en un encontre que va ser condicionat per la conducta irresponsable del col·legiat de torn a Sadrià que va perjudicar ostensiblement al conjunt perico amb un indecent arbitratge.

Avui, els jugadors de Jacint Magrinyà, que han anat sempre per sota el marcador, han empatat en dues ocasions, no rendint-se davant un rival també un any més grans d’edat (com la majoria d’equips de la categoria), i han pogut treure un important empat a nivell moral malgrat que no tingui la plasmació necessaria amb relació a la classificació.

Els gols aconseguits per Carlos i per Aaron, han igualat les avantatges dels mataronins que ja en la primera volta van caure a Sadrià amb un mínim però suficient 1-0.

RCD Espanyol: Ivan, Antoni, Julio, Carles, Mario, Marcel, Pablo, Oscar, Ignasi, Carlos Martínez, Ruben.
També han jugat Javi Navarro, Marc García, Eric, Aaron, Lluis i Alexis.

Gols: 1-0, 1-1: Carlos, 2-1, 2-2: Aaron.

Camp Municipal d’Esports de Mataró.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M