divendres, 11 d’abril del 2008

JORNADA FUTBOL BASE:
ALTRE FINAL PER L'EQUIP FILIAL

Important cap de setmana per el futbol base espanyolista.
Enèsima final per l’Espanyol B davant el conjunt del Dénia aquest diumenge a les dotze del migdia a Sadrià. Potser la darrera oportunitat per que el filial espanyolista arribi a la recta final del campionat amb serioses opcions de assolir la permanència a la segona divisió B.

El Dénia ocupa ara mateix la setzena posició en la classificació, o sigui, plaça de promoció a cinc punts dels catalans, que han vist com inclòs el CE L’Hospitalet fa unes setmanes totalment desnonat, els hi ha passat perillosament per davant.
Els alacantins han marcat 14 gols menys que els espanyolistes, però, n’han encaixat 19 de menys.

Daniel Jseús Trujillo Suárez, del col·legi de Tenerife, serà l'encarregat de xiular l'encontre en el que esperem l'afició del RCD Espanyol no deixi sol a l'equip en aquest moments tant delicats.




Derbi de benjamins
Derbi per tot lo alt, el que disputaran a la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, els benjamins de l’equip propietari de la mateixa i el RCD Espanyol. Amb només un punt d’avantatge en la classificació per els espanyolistes, i amb l’avantatge del factor camp per els culés, el partit de la màxima pot decidir el títol de lliga del grup primer de la categoria Benjamí. En el partit d’anada els espanyolistes es van imposar per un rotund 4-0 amb gols de Marc (en dues ocasions), Pol, i Víctor.


En cas de triomf perico, els de Isaac Guerrero haurien donat el pas definitiu per assolir el títol. Una derrota per menys de quatre gols deixaria el títol en l’aire (depenent els culés de si mateixos, però amb un Sant Cugat – Barça a la següent jornada) i un empat donaria l’avantatge als pericos de dependre de si mateixos en els quatre encontres que mancarien per la conclusió del campionat.

Els blaugranes han marcat 37 gols més que els pericos i n’han encaixat 8 menys; han perdut a casa davant el Sant Cugat en l’anada i a Sadrià com abans esmentàvem. Els pericos han perdut a casa davant la Grama i empatat amb el Sabadell.



El Cadet A de Ramon Guerrero, intentarà fer-se amb els tres punts en el seu desplaçament al Prat i continuar mostrant-se inexpugnable e invicte com durant tot el campionat, a l’hora que amb un ull estarà pendent de l’encontre que a la mateixa hora no gaire lluny del lloc, a Cornellà, el segon classificat Barcelona i el tercer, el Cornellà disputaran a la Via Férrea, tot recordant que ara mateix la distància que separen als blanc i blaus d’ambdós conjunts es de sis punts (més gol –average particular) i de vuit (pendent el gol –average de retre visita a la localitat del Baix Llobregat), respectivament .

El Infantil B de José Herrera viatjarà al Nou Congost per enfrontar-se a un Manresa en la zona mitja de la taula, mentre que el líder, la Fundació Sánchez Llibre té una visita molt complicada al Ruíz Casado de Sant Adrià per veure’s les cares amb un Sant Gabriel que ocupa la quarta posició empatat amb la FE Figueres lluitant juntament amb el Premià (tercer) per la segona plaça d’ascens de la categoria que deixa lliure l’Espanyol infantil B. La diferència actual dels espanyolistes envers el líder és de quatre punts més el gol-average, en espera d’una punxada de la Fundació.


En Primera Divisió Benjamí,
continuarà una setmana més la lluita entre Espanyol "C" i Sants "A", jugant els espanyolistes a la Ciutat Esportiva davant el Salesians Bosco Horta davant qui no creiem que tinguin gaires problemes per pogué sumar tres punts més, davant els propers encontres (davant el tercer, quart, i cinquè classificat) en els que tant els verd i blancs com els blanc i blaus decidiran la sort del títol en joc.


En quant als Prebenjamins, fàcil l’encontre que disputaran demà dissabte després del partit del Benjamí C, a la Ciutat Esportiva davant la FP Júpiter un dels darrers classificats de la categoria i que intentaran no sortir gaire golejats davant el líder de la categoria, l’Espanyol, que a més de no perdre encara cap punt en els 23 encontres disputats ha aconseguit marcar ja 399 gols per 12 d’encaixats.



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
TOT EL FUTBOL BASE MASCULÍ SE LA JUGA EL DIUMENGE AMB L'ESPANYOL B,
ELS BLANC-I-BLAUS TENEN QUE GUANYAR, SI NO ESTÀN ACABATS, JA NO
VAL QUE VOLIN + PUNTS DE LA C ESPORTIVA S ADRIÀ QUE TÉ QUE SER UN
FORTÍ.ESPEREM QUE ELS BENJAMINS GUANYIN EL DERBI I CONTINUÏÏN COM
LÍDERS I AVIAT CAMPIONS.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M