dimarts, 8 d’abril del 2008

EL CADET DERROTA AL MERCANTIL (5-0)

Foto d'arxiu:
Nierga, junt a Sani (fons de la imatge) son els màxims golejadors del Cadet A.

Nova victòria del RCDE Cadet a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant el Club Mercantil de Sabadell per un contundent 5-0.

Gol només centrar
En els primers segons de joc, en prou feines centrar de mig del camp, Sani aprofita una centrada precisa i en la boca de gol, aconsegueix el primer.

Antonio disposa d’una ocasió molt clara, després de marxar-se del defensa i superant al porter visitant, xuta creuat ajustat al pal dret.
Pau amb dues rematades es a punt de marcar; el primer remat li treu un defensor i en segona instància el xut fora.

L’Espanyol arribava amb perill amb bones jugades però no acabava de matar l’encontre; mitjançant Pau que li treuen la bola des de la mateixa línia de gol, els de Guerrero van estar a punt de marcar.

Sani, torna a marcar

El davanter perico aprofita al minut 31 una pilota llarga de zona de mitjos, i davant la mitja sortida del porter visitant, de preciosa vaselina aconsegueix el segon gol.

Amb una centrada d’Albert Blázquez, rematada de cap per Nierga fora, s’acaba el primer temps.

Tres més a la segona
Edu, l’extrem canari, va sortir al segon temps i va quallar uns bons quaranta minuts.
Precisament Edu tot sol engalta un fort tret després d’una assistència de Sani, sortint fora per molt poc.

Als vuit minuts del segon temps, Nierga aprofita a mig metre de la línia de gol, per fer el segon després d’una errada del porter que s’ha vist tapat guanyant-li la posició els davanters pericos, queixant-se d’una possible falta dins l’àrea petita que no es va produir.

Encara s’hagués pogut augmentar el compte golejador, amb una falta llençada per Albert, que se li escapa al meta del Mercantil l’esfèrica, però el remat al fons de la porteria de Pablo queda invalidat per posició anti-reglamentaria del davanter canari.

Sani també va gaudir d’una bona ocasió al rematar de cap al pal contrari una centrada d’ Edu que es va marxar fora.

El quart gol puja al marcador després d’una bona resolució de Pablo amb molt poc angle, que aconsegueix culminar una jugada amb un remat ajustat al pal després d’un molt bon control.

Per cloure la golejada, Enric Saborit remata al primer toc una centrada per l’esquerra d’Edu en una bona jugada molt ben trenada.

Al final, tres punts més per l’Espanyol, i augmenta la diferència a vuit punts en vers el Cornellà que deixa de ser segon després de l’ensopegada davant la Grama, i manté els sis punts més el gol-average davant el Barcelona. La propera jornada rendirà visita l’equip de Ramon Guerrero al Prat.

RCD Espanyol: Eloi, Blázquez, José Carlos, Llorach, Enric Saborit, Mur, Montcusí, Pau Senent, Sani, Antonio i Nierga.
A la segona part, Héctor, Miki, Edu, Robin, i Pablo

Gols; 1-0: Sani, m. 1; 2-0: Sani, m. 31; 3-0: Nierga, m. 48; 4-0: Pablo, m. 67; 5-0: Enric Saborit, m. 71.