Cadet B del RCD Espanyol, Campió de lliga 2007/08

L'EF Osona ha fet el passadís al campió de lliga

Sergi Darder, autor de dos gols, atès en la banda.

Álex, lesionat el passat dissabte a Mataró, recolzant als seus companys.

RCDE CADET B: 4 EF OSONA: 1

Triomf del Cadet B, que després de proclamar-se campió del grup segon de Preferent Cadet la setmana passada a Mataró, avui s’ha imposat a l’Escola de Futbol Osona per 4-1.
Li ha costat, avançar-se en el marcador
Amb un onze amb la presència de jugadors menys habituals, amb les baixes de Joan Angel i Cristian convocats per el Cadet A, els jugadors de Planagumà tot i el domini absolut del joc, els hi ha costat més de mitja hora anotar el primer gol.

Les primeres aproximacions han estat mitjançant Rufo i de Gil que ha llençat ajustat al pal. Sergi Darder que ha fet un bon encontre, ha tingut la seva oportunitat però el seu tret ha estat rebutjat per el porter. Gil de xut aturat per el porter i un cop de cap molt fluix de Rufo que no ha tingut cap tipus de problemes el meta visitant han estat les oportunitats blanc i blaves per obrir el marcador.

Sergi Darder aconsegueix els primers gols
El mitja punta balear, trenca la defensa osonenca després que en jugada individual hagi penetrat per el centre de l’àrea superant a dos adversaris i tot sol davant el porter no ha perdonat acosneguint el primer.

Sis minuts després el propi Sergi Darder ha fet el segon després que en el un contra un amb el seu defensor, l’hagi superat afavorit pel rebot, i el seu remat creuat ajustat al pal esquer, lluny de l’abast del porter, dones clara avantatge al conjunt espanyolista.

Rufo sentencia el partit
En una llarga jugada en la banda contraria per Ivan, la pilota cau a la dreta on Sergi Darder escorat, remata creuat i en la boca de gol, Rubén Herraiz “Rufo” toca lo just per desviar la trajectòria i batre al porter osonenc.

Vuit minuts havien sigut suficients per anar-se als vestidors amb un 3-0 que si be era quelcom excessiu per lo vist sobre la gespa, si que reflectia la superioritat total del Cadet B al llarg de tota la temporada, el gran moment que travessa i l’efectivitat dels seus homes.

Segon temps més fluix
Al primer minut, l’EF Osona s’ha quedat amb un home menys per expulsió del dorsal setze, que ha vist la targeta groga i després (suposem que li haurà dit quelcom al col•legiat) la vermella.
Aquest fet ha deslluït l’encontre i al contrari del que pugui semblar, l’Espanyol no ho ha aprofitat, ja que el ritme ha baixat bastant, i inconscientment amb la superioritat numèrica ha anat aixecant el peu de l’accelerador. La falta s’ha llençat per Gil fora.

Les ocasió més clara han estat primer per Rufo que en immillorable posició no ha pogut culminar una bona jugada del avui capità Gil. Posteriorment, Ivan García, ho ha tingut pràcticament fet però l’infortuni s’ha apoderat del davanter que va marcar la passada jornada a Mataró en el darrer minut, i avui sol davant el porter li ha xutat als peus recollint el mateix el refús i el segon remat ha estat refusat sota pals per un defensor, i encara ha seguit la jugada però ja en tercera instància sense angle no tenia possibilitats de culminar satisfactòriament la jugada.

Planagumà ha introduït canvis amb l’entrada de Gerard, Quiles i Álvarez. La primera intervenció de Víctor Álvarez, és una centrada que es passeja per l’àrea davant tothom. Jandro i Xavi Solé han tingut els seus minuts, i minuts després, una centrada de Gerard, es rematada al fons de la porteria per Jandro, però el col•legiat l’anul•la per posició anti-reglamentaria del malagueny.

Rubén ha pogut marcar després que el seu tret ben col•locat hagi estat rebutjat per el porter amb una bona intervenció.

Dos gols per bàndol en el darrer quart d’hora
Al minut 28, l’Osona ha reduït diferències al marcar el seu primer gol en jugada individual de l’extrem esquerra que li ha donat el gol en safata al davanter centre després d’encarar al meta Víctor.

En els darrers minuts, un penal per mans d’un defensor visitant ha fet justícia ampliant el marcador gràcies a la transformació del mateix a càrrec de Víctor Àlvarez que executant-lo perfectament, ha establert el definitiu 4-1 que s’ha arribat al final dels vuitanta minuts reglamentaris.

RCD Espanyol: Víctor; David, Héctor, Marc Molina, Aitor, Jorge, Darder, Antonio, Ivan, Rufo i Gil.
Substitucions: Víctor Álvarez, José i Gerard en el minut 49 per Aitor, Jorge i Ivan. Jandro i Xavi Solé per Antonio i Rufo en el minut 56 respectivament.

Gols: 1-0 Sergi Darder, m. 31; 2-0: Sergi Darder, m. 37; 3-0 Rufo, m. 39; 3-1, m. 68; 4-1 Víctor Álvarez, (pen).

Incidències: Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Camp tercer. Els jugadors de l’Escola de Futbol Osona han efectuat el passadís al campió de la categoria.