dimarts, 15 d’abril del 2008

TRIOMF CLAR DEL INFANTIL SOBRE EL GRANOLLERS

RCDE INFANTIL "A": 3 - EC GRANOLLERS: 1

La primera ocasió la va protagonitzar Lucho, després de fer un bon control i xutar als peus del porter vallesà. Una passada excel•lent de Didac a l’espai a Nestor, va ser tallada per decisió arbitral per un discutit fora de joc quan el menut extrem perico es quedava tot sol i marxava cap a porta.

Als 23’,Aitor al segon pal tot sol, xuta a l’exterior de la xarxa. Dos minuts després Lucho protagonitza una bona jugada en la que amb un bon control, es gira i deixa anar un tret que treu el porter a còrner.

Oscar Medina marca en el 26’
En una jugada que neix d’un servei de cantonada, després de varis rebots acaba sent rematada de cap per Oscar al segon pal pràcticament en la mateixa línia de gol.

Nestor en bona jugada driblant al seu marcador centra un pel tancat i permet que el meta vallesà es faci amb la pilota. Amb un xut d’Oscar Medina a un minut del final, rebutjat per el porter visitant s’acabava el primer temps.

Lucho protagonista en el segon temps
Una centrada perfecta de Nestor es rematada per Lucho en molt bona posició aconseguint el 2-0.

Els espanyolistes alternant estones de bon joc amb altres de menys afortunades, han continuat atacant: Una paret entre Nestor i Lucho, a punt ha estat el primer d’arribar davant el porter visitant que s’ha llençat evitant el remat.

Lucho aconsegueix el tercer després d’una bona jugada individual, que li roba la cartera al defensor lluitant per una bola, es marxa d’ell, i dribla al porter en la seva sortida i marca a plaer.

El porter visitant treu una ma sensacional quan el remat de cap de José Manuel amenaçava amb el quart gol.

Casado que havia sortit al camp ha tingut la seva ocasió al xutar un pel creuat sortint fora. Una doble ocasió en la que primer Carlos Ruíz (treu un defensor sota pals) i posteriorment Lucho (pilota al travesser) han pogut ampliar el marcador.

El Granollers redueix distàncies en el marcador
Un penal per unes suposades mans, ha permès al conjunt vallesà, marcar l’únic gol que ha anotat en l’encontre, enganyant a David, llençant a la seva dreta.

Si a favor dels visitants ho ha tingut clar, en canvi no ha aplicat el mateix criteri el col•legiat quan Arroyo ha estat derribat dins l’àrea sense que no assenyalés rés.
Amb un xut d’Oscar Medina buscant l’escaire que s’ha marxat fora per molt poc s’ha arribat a la fi de l’encontre amb el resultat final de 3-1 a favor dels de Josep Oliver.

RCD Espanyol: David Aroca; Carles Albarán, Carlos Arroyo, Jose Manuel, Ángel, Jacobs, Nestor, Didac Bancells, Lucho, Aitor i Oscar Medina.
Van jugar: Coco Corella, Alex, Carles Ruíz, Carlos Casado, Tarsi, i Arturo.

Gols: 1-0: Oscar, m. 26; 2-0 Lucho, m. 37; 3-0: Lucho, m. 53; 3-1., m. 67.