divendres, 18 d’abril del 2008

El B, SE LA JUGA, A VILA JOIOSA



Darrera oportunitat per el filial
Aquest diumenge a les 11:45 el RCD Espanyol B, té la darrera oportunitat per enganxar-se al tren de la permanència al Nou Pla de Vila Joiosa.

El conjunt del CF Villajoyosa ocupa en aquests moments precisament la quinzena posició, és a dir, la plaça darrera que dona la permanència a la categoria de bronze del futbol espanyol. A més, com el partit de la primera volta a la Ciutat Esportiva va acabar amb empat a zero, qui guanyi s’endurà el gol – average molt important en aquestes situacions tan dramàtiques com la que esta capficat l’equip ara entrenat per Oscar Perarnau.

Els de la capital de la Marina Baixa tenen cinc punts més que els blanc i blaus, i tot i que han marcat catorze gols menys que els catalans, n’han encaixat setze de menys.

Tres ocasions s’han enfrontat en feu alacantí, i els dos darrers han acabat amb triomf local, mentre que en la temporada 2003/04 el filial espanyolista es va endur els punts guanyant 1-2.

Per aquest encontre, Perarnau tindrà varies baixes per lesions, i entre elles els casos de Javi Márquez i Miquel Palanca son ara per ara els que causen major contratemps al mister espanyolista.

L’encontre serà xiulat per Oscar Herrero Arenas del col·legi aragonès.



El Juvenil s’acomiada a Sadrià, d’una lliga excel·lent
El Juvenil A del RCD Espanyol disputarà el seu darrer encontre de lliga demà a la Ciutat Esportiva davant el Girona FC. De moment a falta d’aquest encontre, cap equip ha aconseguit puntuar en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, així com tampoc guanyar-li el gol-average al conjunt espanyolista. Tot lo més, el Real Mallorca va aconseguir igualar-lo mercè a l’única derrota que ha patit l’Espanyol en tot el campionat.

Serà la fi d’un gran campionat en el que els jugadors blanc i blaus han revalidat el títol de lliga conquerit la temporada passada, i la preparació per afrontar el sempre difícil i amb malastruc repte de la Copa de Campions, únic títol que manca a les vitrines de Sadrià en categoria juvenil. Malaga i Sporting van barrar el pas a la glòria en sendes finals en les que un Espanyol infinitament superior va fallar en el moment decisiu.

Futbol base
Mentre Juvenil B i Infantil B intentaran esgotar les darreres opcions per retallar distàncies (en el Municipal de Can Peixauet front a la Grama) als líders de les respectives categories, el Cadet B després de derrotar en partit avançat al Girona (l’únic equip capaç de guanyar als espanyolistes en 27 encontres de lliga), ha marxat rumb a Grècia on aquests dies disputarà un prestigiós torneig amb equips de renom internacional.

El Cadet de Ramon Guerrero camina amb pas ferm, cap al títol de lliga i davant el Girona mirarà de fer el penúltim esforç per la consecució del campionat.

El Benjamí A s’enfrontarà al CF Badalona diumenge al matí a Sadrià coneixedor ja del resultat entre el Sant Cugat (tercer) i el nou líder (Barcelona) de la categoria. Només si puntua els locals dependrien d’ells mateixos i tindrien opcions clares per conquerir el campionat. Es la darrera oportunitat, ja que no creiem que els barcelonistes ensopeguin en la resta d’encontres.

En Primera Divisió Benjamí, l’equip de Corominas afronta la recta final del campionat amb tres punts d’avantatge sobre el més immediat perseguidor, la UE Sants “A”, que viatja al Prat per enfrontar-se al tercer, mentre que l’Espanyol Benjamí “C” jugarà davant el Cornellà B. D’aquestes dues jornades properes pot quedar ja bastant clara la sort del títol, o per el contrari embolicar-se de tal manera que fins el darrer partit no es sàpiga qui és el campió ja que el gol-average entre els dos primers depèn del general, al estar empatat.


Futbol femení
En quan al futbol femení, a Palautordera el conjunt de Marta Cubí es proclamarà amb tota seguretat campió del grup primer de la categoria Infantil ja que amb un empat en té prou i la diferència entre ambdós conjunts és abismal.



Lluitaran fins el final ambdós conjunts principals femenins espanyolistes per conquerir la tercera plaça:

Les d’Emilio Montiagut a la Ciudad Deportiva Cisneros de Sevilla s’enfrontaran al CD Híspalis, gran rival ara fa dues temporades del conjunt perico, que el seu president Del Nido va desmantellar a principi de temporada i ha recollit els fruïts que la seva gestió ha produït. Cuer de la Superlliga, només ha obtingut quatre triomfs (Sociedad, Oviedo, Atlético Féminas i Torrejón). En el partit d’anada, l’Espanyol va guanyar per 2-0 en un partit força dolent tot sigui dit.

No depenen d’elles mateixes, ja que per ser terceres, el Colegio Alemán ha de puntuar a Lezama, cosa tremendament difícil, però que en aquestes darreres jornades i sense motivació ja, les bilbaïnes han perdut força pistonada i per contra les valencianes jugaran sense pressió ja que han assolit l’objectiu inicial que no era altre que la permanència.


L’Espanyol B, s’enfronta diumenge al matí a les dotze al filial de l’Estartit, que també ha mantingut la categoria i que es troba molt lluny de la classificació de les espanyolistes que esperaran una punxada del Sant Gabriel a Tortosa.

El Cadet Femení buscarà la tercera victòria en la fase prèvia de grups de la Copa de Catalunya per certificar la primera posició de grup que els hi doni suficient avantatge en el creuament de semifinals.

Bàsquet
El Club Bàsquet Olesa - Espanyol es jugarà bona part de les seves opcions de classificar-se per el play - off que possibilita la lluita per el passaport a Europa la propera temporada. Davant el Cadí La Seu, dissabte a les 16:30 h. retransmés en directe per el CANAL 33.

4 comentaris:

Emilio ha dit...

Que desastre lo del B. Lo veo chungo pero bueno, habrá que luchar hasta el final.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
TOT EL FUTBOL BASE MASCULÍ SE LA JUGA EL DIUMENGE AMB L'ESPANYOL B,ÉS L'ÚLTIMA OPORTUNITAT, QUE ENS QUEDA, ESPEREM QUE AMB LA REMUNTADA ENFRONT
EL DÈNIA, L'EQUIP ESTIGUI MOTIVAT I GUANYI, SI GUANYEM ENS PODEM QUEDAR A 2 PUNTS
DEL DÈNIA I EL VILAJOIOSA. I DESPRÉS AMB L'ALÈ I LA MOTIVACIÓ DEL PÚBLIC
PERICO A S ADRIÀ PODRIEM FESTEJAR LA SALVACIÓ.
DONARIEM FORÇA POSITIVA A L'EQUIP BLANC-I-BLAU. SI PERDEM JA ESTEM A 3.

SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
TENS RAÒ AMIC JOSEP MARIA, EL FEMENÍ A HO TÉ DIFÍCIL PER QUEDAR 3
, PERÒ EL + IMPORTANT ÉS QUE TÉ UN RIVAL ASSEQUIBLE LES SEVILLISTES
QUE JA ESTAN A 2 I COM ÚLTIMES, TANT DE DEBÒ ESPANYOL FEMENÍ
ACABÍ BÉ LA TEMPORADA, PER AGAFAR FORÇA POSITIVA X LA COPA DE LA REINA.
ESPEREM QUE EL ATL BILBAO TORNI A PERDRE I ESTIGUI ACABAT I ENS TOQUI
A LA COPA DE LA REINA A LA 1 VOLTA.TAMBÉ ESPEREM QUE EL FEMENÍ B GUANYI
EL DIUMENGE I OBTINGUI LA MERESCUDA 3 PLAÇA.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
BON ANIVERSARI NEREA ORUJ GARRIDO FELICITATS X TEUS 17 ANYS. ESPEREM QUE CONTINUÏS MOLTS ANYS,
JUGANT AL NOSTRE EQUIP,
EL TEU 1 ANY HAS DEMOSTRAT QUE ETS UNA GRAN DEFENSA, ESPEREM QUE MARQUIS EL TEU PRIMER GOL
DE LA TEMPORADA I QUE SIGNIFIQUI QUE L'ESPANYOL B HA QUEDAT 3.
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M