dijous, 17 d’abril del 2008

COMPLICACIONS INNECESSÀRIES PER EL JUVENIL B.

RCDE JUVENIL B: 4 - CE MANRESA: 2

Triomf del Juvenil dissabte passat davant el Manresa, en un encontre discret, que semblava encarrilat i que es va complicar profundament en el segon temps, després que els visitants marquessin dos gols ajustant el marcador.

Primeres ocasions per els blanc i blaus
La primera oportunitat clara de gol, va ser al rematar un servei de cantonada el central Albert Mozó, sortint fora per poc. L’Espanyol no arriba amb claredat tot i el major domini del joc. Dani Nieto protagonitza una jugada individual però no la culmina amb encert, ja que el seu xut, surt ajustat al pal esquer fora.

Dani Nieto, obre el marcador

Còrner a l’esquerra de l’atac espanyolista, pentina un dels jugadors pericos que han pujat al remat i al segon pal, Dani Nieto, només té que connectar amb l’esfèrica per fer el primer.

El Manresa dona el primer avís, però molt atent Pol Freixanet atura el xut creuat.
A falta de tes minuts per el descans, Marc engalta una pilota morta refusada d’un llançament de cantonada i tocant el travesser acaba entrant significant el segon gol espanyolista

A la segona part, Alvaro anota el tercer
En un embolic dins l’àrea, el davanter espanyolista, oportú com sempre, aconsegueix fer el tercer que semblava decidia ja l’encontre.

Semblava només... Per que el Manresa no es rendir, gens al contrari, va aprofitar-se d’un Espanyol massa confiat, mitjançant varies errades defensives va aconseguir anotar dos gols en els minuts 63 i 71 ajustant el resultat i posant en l’aire la sort definitiva del matx.

L’Espanyol va pogué sentenciar en una jugada en la que Oscar Sielva remata rebotant en un defensor el xut del espanyolista i la pilota acaba colpejant al pal dret de la porteria manresana.

Els blanc i blaus que es van tornar a posar les piles, no van passar gens d’angúnies per fer-se amb el triomf final, i Dani Nieto tot sol no pot rematar un centre en el minut 90.

En l’afegit, penal i quart gol
La jugada del penal va ser bastant curiosa, ja que prèviament va haver-hi unes mans molt clares que l’àrbitre va deixar passar sense assenyalar res i un parell de segons després Dani Nieto es derribat i llavors el col•legiat no li va quedar cap altre remei que marcar el punt de penal.

El màxim càstig el va llençar Angel Martínez, recreant-se al més pur estil Panenka, i amb dedicatòria inclosa al porter, fet que no va agradar gaire als aficionats manresans presents... Vells comptes pendents?... Recordem per acabar que en l’anada va ser el conjunt manresà qui es va emportar el triomf per un contundent 4-1. Amb l’empat del líder, s’ajusta més la classificació, tot i que el juvenil espanyolista al perdre el dissabte anterior a Terrassa, té molt complicar fer-se amb el títol i l’única esperança caldria situar-la en guanyar a Sant Joan Despí...

CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.