dilluns, 14 d’abril del 2008

LLUITARAN PER LA TERCERA PLAÇA

RCDE FEMENÍ: 2 - CF PUEBLA: 1

Cinquè triomf consecutiu del RCD Espanyol Femení, al imposar-se al Puebla CF per 2-1.

Una primera part sense gols
La primera part ha estat de domini altern dels dos equips amb poques ocasions, on qualsevol equip podia haver marcat.

Ocasió claríssima de la Puebla que salva la portera Cristina amb una aturada espectacular.
Dues rematades de Marta Corredera, una a les mans de la portera del Puebla i altre als núvols i una semi vaselina de Sara Serna, a punt d’ entrar, i d’arribar Marta Cubí en el pal dret, van ser els primers intents espanyolistes per obrir el marcador.

Sara Serna de remat de cap sola va estar a punt de marcar. Una gran passada de Carol Miranda a Sara Serna que xuta fregant el pal de la portera extremenya.
Passada de Carol Miranda a Marta Corredera que supera a una defensa i després regateja a la dorsal nº20 i la davantera espanyolista xuta a les mans de la portera Ceci (la jugadora reconvertida a portera, que va protagonitzar la historia famosa dels tres punts davant l’Atlètic als despatxos).

La primera part va acabar amb una ocasió blanc-i-blava de Miriam Dieguez que xuta a prop del pal esquerra, salvant la pilota una defensa visitant que li dóna la pilota en el cul.

Carol, protagonista
La segona part comença amb domini absolut perico i finalitza amb una victòria justa.
La primera ocasió és xut d'Olga Rodríguez a les mans de la portera de la Puebla.
Marta Corredera regateja a la dorsal 23 després la 10 i xuta als peus de la portera visitant.
Gran triangulació de Noemí Rubio, Miriam i Carol Miranda que supera a la portera des de fóra de l'àrea per tot l'escaire dret; 1-0.

Gran passada de Carol Miranda a Sara Serna i després a Noemí Rubio que xuta la pilota fregant el pal dret. Noemí Rubio passa a Sara Serna i llença a l'esquerra de la portera del conjunt de la Puebla de la Calzada.
L’Espanyol continuava atacant i fruït del domini disposava de nombroses ocasions; Miriam llença fora per la dreta.

Carol sentència el partit
Carol Miranda xuta des de la frontal fregant el pal esquerra dintre de la porteria; 2-0.

Marta Torrejón xuta fluix pel centre i pel baix de la portera extremenya. Noemí Rubio remata amb el cap , aturant la portera visitant. Núria Guardia xuta per amunt de la porteria.
Carol Miranda des de la frontal de l'àrea xuta ben col•locat al pal esquerra.
Ocasió de Sara Serna que xuta al pal i la pilota va fora. Vicky Losada xuta la pilota fregant el pal dret.

Les de la Puebla van animar el partit amb el gol de Cristiane quan faltaven 7 minuts, van tenir unes quantes ocasions, però al final l'Espanyol femení va acabar el partit amb les ocasions i la possessió de la pilota: Olga Rodríguez remata fora per l’exterior de la xarxa del pal esquerra, xut fora de Carol Miranda i Marta Cubí quan estava a punt de marcar, Ceci li treu la pilota dels peus.

RCD Espanyol: Cristina, Natalia, Marta Torrejón, Ane, Olga Rodríguez, Miriam, Noemí Rubio (Lara, min.77), Carol, Marta Corredera (Vicky, min.57), Marta Cubí i Sara (Núria, min.70).

CF Puebla: Ceci, Chicho, Vanesa, Tania, Sandra, Tamara, Cristiane, Conchi (Cristina, min.82), Priscila, Maria José, Nisamar (Anita, min.75)

Gols: 1-0: Carol, m. 65; 2-0: Carol, m.75; 2-1: Cristiane, m.83.

Àrbitre: Galán Baró. Amonestó a Miriam por el Espanyol (min.25) y por el Puebla amonestó a Cristiane (min.29)

Incidències: 60 persones al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.