EL B, EMPATA EN L'AFEGIT PERÒ NO APROFITA LES DERROTES DELS RIVALS

Héctor Simón.

Lluita en l'àrea.

Isaac Becerra

Lluita sota pals: El Dénia, altre equip amb ofici, que empata a Sadrià.

La zona de darrera la porteria, ("Penya del Llantu") plena, recolzant al filial blanc i blau.

L'Espanyol B, ha tingut el recolzament de l'afició fins el darrer instant.

I l'equip ho ha agraït no rendint-se i empatant en l'últim sospir, malgrat de l'estèril del punt aconseguit. Alcazar, deseperat després que De Pablos empatés al minut 92, amb un gol que poc li val als pericos, però que li complica la vida i molt als alacantins.

RCD ESPANYOL B: 2 - CD DÉNIA: 2

Aquest equip està abonat a l’empat a Sadrià
Sigui amb remuntades com ahir o el dia del Llevant o davant el Gavà, Gramanet, etc. o al inrevés en partits en que el filial blanc i blau anava per davant en el marcador, el cas és que la X acaba sent el resultat fix al final dels encontres.

Amb tot, malgrat l’esperit de no rendició, la lluita èpica fins el darrer instant, poc li serveix aquest punt aconseguit per el conjunt d’Oscar Perarnau, i això que els demés rivals van perdre. Però, els cinc punts de diferència son una llosa massa gran per remuntar per un equip molt nerviós, que comet errades en defensa i que li costa molt marcar, més tenint en compte que l’home més resolutiu de l’equip, Miquel Palanca es mou de lesió en lesió. Villajoiosa marcarà definitivament el destí de l’equip: O patir per la salvació fins el darrer moment, o despenjar-se clarament en cas de derrota.

No va jugar bé el filial espanyolista; el primer temps va ser força ensopit, en el que els homes de Perarnau tan sol van disposar d’un servei de falta botat per Héctor que va blocar sense cap tipus de problemes Paco, als dinou minuts.

Més del mateix; el Dénia s’avança amb dos gols en cinc minuts
Gregory avança als alacantins després de superar a Isaac amb un xut i cinc minuts després al rematar de cap un servei de cantonada executat des de la dreta de l’atac visitant.
Entre ambdós gols, Cantero ha tingut que tallar una centrada de Álvaro evitant el remat del golejador del Dénia.

Mentre, l’Espanyol B tocat i enfonsat en la moral amb els gols visitants, no ha pogut reaccionar en tot el primer temps, i el joc s’ha desenvolupat en la zona ampla del camp, controlant el joc davant un Espanyol que no trobava la manera de refer-se del cop.

A la segona part, un remat de cap creuat del dorsal 7, José Jaime, ha posat de nou la por al cos als espanyolistes. De Pablos i Javi López han substitut a Toni Lao i Héctor en un intent de donar molta més profunditat al joc d’atac perico que fins les hores brillava per la seva absència.

Gran reacció en els darrers minuts
Quan semblava tot perdut, i que la derrota es consumaria, una falta centrada a l’àrea es perfectament rematada de cap per De Pablos que aconsegueix reduir distàncies i donar vida a un partit que semblava mort a falta de nou minuts per la conclusió.

Els nervis han fet acte de presència per part de l’equip alacantí, davant un Espanyol B, que amb coratge i conscient que tot estava perdut s’ha llençat amb tot a l’atac intentant aconseguir un difícil empat, que ha arribat quan ja s’havia complert dos dels cinc minuts que el col·legiat ha decidit afegir, al aprofitar De Pablos una pilota morta rematant al fons de la porteria davant l’alegria del públic que ha recolzat l’equip fins el darrer sospir del matx i la desolació del conjunt de Nino Lema, aquell central que va deixar tant dolent record en Sarrià aquella terrible temporada en la que Ferran Martorell es va fer càrrec de la presidència accidental a segona.

Encara hi va haver emoció fins el darrer segon, ja que amb la passivitat del mig del camp, Borja se’n va de fins a tres contraris que no tallen l’arrancada i és el meta Isaac qui té que salvar l’encontre amb una gran intervenció.

El filial espanyolista ha tingut la darrera ocasió just abans de la senyalització de la fi de l’encontre amb un xut de Javi López que ha blocat el porter Paco. Al final, punt que no deixa contents a cap dels dos equips, ja que mentre el Denia es veia guanyador clar del partit amb un 0-2 faltant deu minuts, a l’Espanyol B, li suposa molt poc botí en una jornada en la que en cas d’haver guanyat hagués donat un gran pas al perdre els seus rivals.

RCD Espanyol B: Isaac, Toni Lao, Guillem Savall, Tito, Cantero, Juanjo, Baena, Héctor, Pedraza, Sito, Juanma.
Sustitucions: De Pablos i Javi López per Toni Lao i Héctor, respectivament al minut 59, i Didac per Javi Cantero, m. 77.

CD Dénia: Paco, Baron, Aníbal, Mendoza, Nicolau, José Jaime, Gregory, Mikel Alvaro, Viale, Dani Fernández, i Héctor Zaragoza
Substitucions: Alcazar per Aníbal, m. 35, Migue per Héctor, m.62 i Borja per Dani, m. 74.

Gols: 0-1: Gregory, m.23; 0-2: Gregory, m. 28; 1-2 De Pablos, m. 81; 2-2 De Pablos, m. 92.

Àrbitre: Trujillo Sánchez, del col·legi de Tenerife. Ha mostrat targes grogues a Baena, m.66 i a Guillem Savall (per protestar), al m. 88 per part espanyolista i a Alcazar, m. 46, Paco, m. 63, Viale m. 76, Álvaro, m. 77 i Gregory en el 86.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Bona entrada en els gols amb animació i pancartes en favor dels espanyolistes, i presència també d’espectadors alacantins situats a un extrem de la grada lateral, just on el seu equip ha marcat els dos gols. Presència d’altes jerarquies del RCD Espanyol en la llotja que hauran vist la “bona planificació” també a nivell de filial, i com l’equip malauradament enfila el camí cap a tercera.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP 3er.