dissabte, 25 de juliol del 2009

PRIMER ACTE "OFICIÓS",
DE LA FUTURA PENYA ESPANYOLISTA DE RIPOLLET

L'ESPANYOL "B" HA GUANYAT 2-0 (LUCAS I PEDRAZA), AL SWANSEA CITY A PALAMÓS, EN EL PRIMER ENCONTRE DE PRETEMPORADA. DEMÀ, EL PRIMER EQUIP DEBUTARÀ A LA PRETEMPORADA DAVANT EL PERALADA.










(Centre Cultural, Rambla Sant Jordi, Ripollet: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc al Centre Cultural de Ripollet, una xerrada col·loqui, en la que els promotors de la nova ambaixada perica de Ripollet, han presentat al públic assistent, els escriptors pericos Sergio Fidalgo i Nacho Julià i han anunciat la seva idea, que al setembre després de vacances, es formalitzi ja el que serà la nova penya a aquesta localitat del Vallès Occidental.

Els promotors de la nova penya, Joan Miralles i Francisco Javier Tapia, han compartit taula de ponents amb Sergio i Nacho, que han explicat les seves particulars i respectives visions del nostre club, del que expliquen als seus llibres, i de tot allò que ha anat sorgint en el decurs de l’acte, en un molt interessant debat amb els espanyolistes presents que han efectuat preguntes als convidats, i han exposat les seves opinions en un marc inigualable, com ha estat la sala del Centre Cultural on ha tingut lloc el col·loqui.

S’han tractat temes també de la pròpia penya com el tema de la problemàtica dels autocars per desplaçar-se al nou estadi i ha comptat l’acte amb una representació de les penyes veïnes de Cerdanyola i de Montcada i Reixac, encapçalades pels seus respectius presidents, Juanjo Fernández i David Gérboles.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La teva presència ens ha ajudat a fer el nostre somni realitat, moltes gràcies per acompanyar-nos.

Una abraçada,

Fco Javier Tapia

Mario018 ha dit...

Hola me gustaria contactar con la penya para hacerme socio, como lo puedo hacer?
gracias

Josep Maria ha dit...

Gràcies a vosaltres per tenir el detall d'invitar-me a l'acte.
Mario018, supongo que a la vuelta de las vacaciones, cuando la penya se formalize legalmente y se constitutya oficialmente como tal, ya harán público teléfonos de contacto y todo lo indispensable para hacerse socio.
Primeramente está el tema de los autocares para ir al nuevo estadio.
De todas formas, si Fco. Javier Tapias, vuelve a leer este mensaje, supongo que podrá facilitar muchos más datos que yo.
Saludos.

Anònim ha dit...

Mario puedes enviarme un e-mail javiertapiamartinez@yahoo.es.

Un saludo

Mario018 ha dit...

ok te escribo, garcias

Anònim ha dit...

Cony, a tenor de lo visto por las fotos, Nacho parece que se aburriera un poco no ja ja ja ja.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M