diumenge, 19 de juliol del 2009

S'OFICIALITZA EL TRASPÀS DE
MARC TORREJÓN AL RÁCING CLUB

ÈXIT A LA MATINAL A CORNELLÀ-PRAT AMB ELS ENCONTRES DELS VETERANS. REPORTATGE GRÀFIC PROPERAMENT


Marc Torrejón Moya (18/02/1986), ha deixat de ser jugador del RCD Espanyol. Avui ha estat anunciat oficialment el desenllaç final de l’operació, tot i que en els darrers dies ja s’havia donat com gairebé segura la marxa del central de la pedrera espanyolista a terres càntabres e inclòs havia abandonat la concentració de Peralada davant l’imminent sortida, sent substituït per Víctor Ruiz, defensa central de l’Espanyol B.

Marc Torrejón, acabava contracte la propera temporada, i la seva situació de tercer central de l’equip darrera Jarque i Pareja, i el convenciment que no podia alterar aquesta situació i tenir minuts, va fer que es negués a renovar el contracte tal com l’Espanyol li va oferir, i davant la situació de no cobrar ni un euro el proper estiu, els responsables de l’entitat han vist amb bons ulls una de les varies ofertes que estaven sobre la taula després del bon europeu sub-21 efectuat.

Al final, el conjunt càntabre ha estat qui s’ha endut el gat a l’aigua, i es fa amb el central sorgit de la pedrera espanyolista. Com que el club té el costum de no donar informació (gairebé ni en les juntes d’accionistes, responent a la poca transparència que hi ha), no ha fet pública la quantitat del traspàs, però pel que s’ ha publicat en diversos mitjans de comunicació de premsa escrita a la nostra ciutat, voltaria en torn, el milió sis cents mil euros.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M