divendres, 24 de juliol del 2009

L'ASSOCIACIÓ D'ESPORTS BiB PRO-SECCIONS
FA ARRIBAR EL SEU PROJECTE AL RCDE

Aquesta setmana, l’Associació d’Esports Blanc i Blau – Pro Seccions (que sobreviu gràcies a la tasca instal·lada en la utòpia, i poc agraïda dels seus promotors, i d’un petit grup de socis del RCD Espanyol que van fer seus els ideals que consten en els seus estatuts, traient-se un carnet de soci per pogué mantenir-la), va fer el potser darrer intent...

El darrer cop en que Joan Calero es dirigia qual “hidaldo de los de lanza en astillero, ardanga antigua”, i en aquest cas, sense “rocín flaco ni galgo corredor” , però amb la mateixa fe que Alonso Quijano, cap als molins de vent que suposa la intransigència d’aquests dirigents que poden malvendre jugadors, crear dèficits inimaginables, però no poden satisfer quantitats ridícules per que l’Espanyol pugui tenir al menys seccions “AMATEURS”, al menys com a primer pas, en una nova etapa que comença a Cornellà-El Prat.

La Proposta
El President de l’Associació d’Esports Blanc i Blau – Pro Seccions, li va fer lliurament al conseller Ramió (com a membre del consell amb la doble condició de President de l’APMAE), d’un projecte per al ressorgiment de la Secció d’Atletisme, en un primer pas com a secció amateur per tots aquells que vulguin participar lluint els colors i nom del RCD Espanyol.

El fet que s’hagi fet la proposta davant Ramió, no és per altre motiu, per que això que ara demana l’AEBiB –Pro Seccions, és el que formava part del programa de l’APMAE.
Que és fes càrrec el RCDE a través de la FUNDACIO PRIVADA DEL RCDE, que en els seus estatuts consta el foment i promoció de l’esport entre els seus objectius, i per tant s’ajusta entre els seus objectius i accions que desenvolupa, el recolzar el futbol base, i per que no seccions amateurs.

Era el projecte inicial de l’AEBiB
Ja en el seu moment de fundació de l’AEBiB Pro-Seccions, eren favorables els seus promotors per començar des d’avall, des de la base, però finalment i com es disposava en aquell moment dels patrocinadors suficients, els tècnics (els que formaren posteriorment el Club Atlétic Blanc i Blau), van convèncer als promotors que millor era fer una demostració al RCDE, que per menys de 90.000 euros es podia tenir una secció d’atletisme professional amb atletes com Maria Vasco, Arizmendi, José Antonio González les germanes Pulido, Driss Lakhuaja, entre altres, tots de primer nivell.
Després tots sabem el que va passar. Es fomentar la divisió per part de importants persones de l’entitat, sota promesa de recolzament i absorció del nou club, extrem aquest que no es va produir, i van quedar dues entitats dividides i enfrontades, malvivint en un moment a més de crisi general.

Pendents de la resposta per part del club, tot i que imaginem que al propietari tampoc li haurà fet gràcia la proposta (es una intuïció), coneixent les repetides respostes als diferents projecte i temes similars. Naturalment, per el RCD Espanyol seria un sacrifici gairebé inassolible, destinar un 0.01% del seu pressupost a fomentar espanyolisme entre la societat, entre les gents que van a les curses... Seria masses diners 4000 euros, entre altre coses per que aquests, (els diners) es necessiten per pagar a gent sense escrúpols que viu a costa del RCD Espanyol en un fotimer de càrrecs perpetuats en el temps, com per començar el del nostre Director General...

SENTIMENT PERICO ha pogut fer-se amb una copia del projecte lliurat a l’entitat, en el que destaca l’exposició del projecte, concretat amb aquests 4.000 euros com a pressupost d’una secció amateur d’atletisme.








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M