dilluns, 21 de gener del 2008

GRAN TRIOMF DEL FEMENÍ B
DAVANT EL CE EUROPA (5-1)

Gran partit i sobre tot, gran primera part del femení B, que va deixar sentenciat un encontre que a priori semblava més igualat a tenor de les posicions d’ambdós conjunts a la classificació, però el gran joc i la bona definició de les jugadores de “Titi” Camúñez van decantar clarament el resultat en favor de les espanyolistes.

L’Espanyol B, marca ben d’hora
Els primers minuts han estat igualats, amb lleuger domini visitant, però ben ràpid les noies de Titi han sabut imposar-se i passar a controlar el joc.
Així, en un llançament de cantonada des de la dreta de l’atac perico, María Reche ha rematat de cap aconseguint el primer gol al no pogué aturar l’esfèrica Merche.

Encara no havien passat ni quatre minuts, que una bona jugada de les blanc i blaves, es culminada amb una passada en profunditat a Ana Rios que tota sola creua molt bé la pilota lluny de l’abast de la portera europeista.

Oportunitats ha tingut l’Espanyol B per fer encara més gols; Debora ha xutat i la porter visitant ha rebutjat a còrner o un remat de Mery.

Es consuma la golejada
Carol en gran jugada individual es marxa sola i bat a Merche que no pot fer per impedir el gol de la davantera perica. El femení B ho bordava i mostrava gran percentatge d’efectivitat superant a un Europa del que s’esperava més.

El CE Europa mitjançant Laia Ramón, aconseguia un gran gol amb un xut des de fora de l’àrea que poc podia fer Elvira Serra per impedir-ne el denominat gol de l’honor de les de Gràcia.

Però, la jugadora que va venir del Blanes, Ana Núria Rios estableix el 4-1 que s’ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts de joc després de rematar totalment a plaer al segon pal una centrada de Debora que es va escapolir de la defensa europeista per la banda dreta en una gran galopada.

A la segona part, encara hi va haver un cinquè gol
Tot i que el ritme tenia que afluixar per lògica, encara el Femení B va aconseguir incrementar el compte golejador i va disposar d’ocasions per encara assolir un resultat més ample.

Les noies del CE Europa van portar perill amb dos llançaments consecutius de cantonada que Elvira i la defensa va treure com va pogué. Altre jugada en la que el conjunt escapulat va pogué reduir distàncies va ser en una jugada en la que ja havien superat a Elvira, però una defensora espanyolista treu gairebé sota pals de cap l’esfèrica allunyant el perill.

Carol, fa el segon del seu compte particular, sent ja la màxima golejadora de l’equip, en una molt bona jugada en la que acaba definint perfectament de xut que es cola per sota la portera Merche.

Les locals ho van seguir intentant i va haver-hi ocasions per Ana Rios rematant de cap una centrada de Debora, una falta llençada per Rocío aturada per la portera visitant o un xut desviat de Reche.

Al final, triomf sense pal·liatius d’un Espanyol B molt superior en el partit d’avui, i que li dona la volta al 4-2 del partit d’anada.

RCD Espanyol B: Elvira, Rocío, Anna Jornet, Reche, Kenti, Elena, Carol, Nerea, Anna Rios, Meri, Debora
Substitucions: Helena Roig per Meri, m. 70, Lara per Nerea, m. 75, Anna T. per Elena, m. 80, i Malena per Carol, m. 80.

CE Europa: Merche, Suswe, Tana, Silvia, Carla, Benlli, Sandra, Vane, Laia, Sango i Queraltó.
Substitucions: Tere per Carla, m. 60, Romero per Silvia, m. 65, Aurea per Sandra, m. 81 i Mar per Tere, m. 83.

Gols:
1-0 Reche, m. m 13, 2-0 Ana Núria, m.16, 2-0, Carol, m.22, 3-1 Laia Ramón, 4-1 Ana Núria, m. 32, 5-1 Carol, m. 76.

Àrbitre: Javier Alonso Vay del comitè català. No ha mostrat targetes.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matinal assolellada. Poc públic per coincidir amb el partit del Juvenil A davant el Mallorca.