divendres, 25 de gener del 2008

LA CIBER PENYA PERICOS AMB WEBS
S'ESTRENA AMB UN DINAR EL 3 DE FEBRER


La primera Ciber penya del RCD Espanyol registrada, Pericos amb Webs, es presentarà diumenge dia 3 de febrer en societat, amb un dinar al Restaurant Pasa Tapas de la Barceloneta, en el que s’espera assisteixen membres dirigents del Club blanc i blau.

Pericos amb Webs, es formalitza com a penya virtual després de varis anys d’activitat a la xarxa de xarxes que és Internet, en el fòrum d’opinió del mateix nom, on els espanyolistes exposen les seves opinions lliurement amb cap altre límit que el del propi respecte als demés i al propi sentiment blanc i blau.

Des d’aquí desitgem que la nova Ciber Penya (present ja com a tal en la darrera Gala de Penyes del passat 19 del corrent), tingui un gran èxit en la seva posta a punt cara a la societat perica i allà estarem per informar-ne i veure el desenvolupament de l’acte.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

LIS DESITJEM SORT EN LA SEVA PRESENTACIÓN, AMB + PÀGINES PERIQUES FOMENTEM MILLOR EL RCD ESPANYOL. SALUTACIONS.

Anònim ha dit...

LIS DESITJEM SORT EN LA SEVA PRESENTACIÓN, AMB + PÀGINES PERIQUES FOMENTEM MILLOR EL RCD ESPANYOL, PERÒ AQUESTES PENYES QUE XATEAN TANT EN INTERNET TINDRIEN QUE DEFENSAR L'ESPANYOL A FOROS QUE NO SIGUIN DE L'ESPANYOL DE YAHOO, HOTMAIL,ETC.SALUTACIONS.

JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

Ets un crack Josep Maria. Salut i Espanyol

Anònim ha dit...

Que gran que ets, Josep Mª!!! cada día som mes i mes...
SEXE, BIRRES, FESTA I ESPANYOL!!!

Anònim ha dit...

Jefe, me ha hecho gracia lo de "on els espanyolistes exposen les seves opinions lliurement". Sepa usted (seguro que lo sabe) que en dicho foro para que a uno lo respeten se tiene que tener un perfil un tanto particular. Es decir, tener una ideología independentista, que la política esté por encima incluso que el Espanyol y ser sumiso al Farsa, vamos, lo que vendría a ser un "periculé" e incluso ser culé antes que perico (haberlos haylos). En caso de no tener ese perfil lo único que se puede esperar es ser baneado. Estaría bien que se dijera esto a la hora de dar la noticia.

Por lo demás, le felicito por la web. Saludos!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M