dilluns, 5 de setembre del 2011

GOLEJADA DEL INFANTIL "B"
AL INFANTIL "A" DEL GIRONÉS-SÀBAT











RCDE Infantil “B”: 5 – Escola Futbol Gironés-Sàbat Infantil “A”: 0




Bon partit del conjunt de David Fernández, davant un rival superior d’edat

L’equip Infantil “B” del RCD Espanyol, la promoció del 99 triomfant al històric torneig de Brunete celebrat enguany a Cadis, va disputar un amistós de pretemporada davant l’equip Infantil “A” de l’Escola de Futbol Gironés – Sàbat la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

L’equip de David Fernández va ser força superior anant-se als vestidors amb avantatge de dos gols i acabant de arrodonir el marcador en el segon temps. Enguany han desaparegut la reforma dels quatre temps aplicada en categoria infantil la passada temporada i per tant es juga com sempre s’havia fet en els darrers temps amb dues meitats de 35 minuts cadascuna.

La primera gran ocasió va ser per Arnau que en l’u contra u, va rematar rebutjant el porter gironí amb el peu. Mateo en una incursió per l’esquerra va acabar centrant sense que ningú rematés la jugada. El propi Mateo, va tenir una gran ocasió però el seu remat un pèl forçat ja que va trigar massa, va ser aturat pel porter.

L’Espanyol va tenir la seva gran ocasió quan Mateu en un contra u va rematar creuat estavellant l’esfèrica al pal esquer, agafant el refús posteriorment Pol qui va rematar col•locant des de la frontal una pilot que va treure a còrner amb una gran intervenció el porter visitant.

David Fernández va realitzar cinc canvis en el minut 21, entrant al terreny de joc entre un d’ells, el golejador Fode. La primera pilota que va tocar el davanter centre va significar el primer gol. Va recuperar una pilota en línia de cobertura del Gironés-Sàbat, robant-li la cartera a un adversari, i marxant-se cap a porta superant la sortida del porter i va definir perfectament a porta buida marcant a plaer.

L’Espanyol penetrant per banda esquerra Joel, col•loca una centrada que talla el defensa central visitant llençant-se a terra, anticipent-se a un hipotètica rematada. La gran ocasió seria per Fode que aquest cop no finalitzaria amb èxit una molt bona jugada ne la que es marxa per velocitat i en l’un contra u, remata amb tot a favor fora.

En el darrer minut 35 del primer temps, un ràpid contracop a càrrec de l’extrem Josep, veu tot sol a Arnau i en comptes de xutar, li passa al davanter espanyolista una bola d’or que només té Arnau que tocar a plaer per convertir-lo en gol. Molt bé per Josep per que no va ser gens egoista en la jugada i li va donar el gol al seu company en safata. Després del 2-0, el col•legiat xiula el final del primer temps.

En el segon temps, als dos minuts de la represa, Josep de xut creuat ajustat al pal esquer, va fer pujar el tercer gol. Fode, rematarà al fons de la porteria una bona jugada de Husman que penetrant per l’esquerra de la lateral de l’àrea de càstig li serveix una profunda centrada que a boca de canó, Fode només té que empentar la bola dins.

L’Espanyol va pogué ampliar l’avantatge amb un xut creuat de Mateo que es va marxar fora. També Arnau tindria una doble ocasió molt clara en la que després del primer intent de superar al porter gironí en l’u contra u, ho intenta amb una rematada de xilena d’esquenes a porteria. Tampoc Mateo encertarà amb el gol quan una centrada precisa de Dani Reina la envií incomprensiblement fora a la dreta de la porteria.

Arnau tancarà el compte golejador espanyolista amb una preciosa vaselina que supera per alt al porter del Gironés – Sàbat. El conjunt visitant tindria la seva millor ocasió i pràcticament única en tot l’encontre en els darrers instants del partit amb un llançament que s’estavellà al travesser de la porteria defensada en aquest segon temps per Alex Vega.



RCD Espanyol: Adrià; Dani Reina, Marc Vicente, Marc Bernils, Johanes; Pol, Sergi; Josep, Joel, Mateo; i Arnau.
Substitucions: Jairo, Albert, Guillem, Husman, i Fode per Dani Reina, Bernils, Sergi, Josep i Mateo, m. 21.

Segon temps: Alex Vega; Johanes, Jairo, Albert, Joel; Pol, Guillem; Husman, Josep, Mateo; i Fode.
Substitucions: Arnau i Marc Vicente per Josep i Joel, m. 50; Dani Reina i Sergi per Jairo i Fode, m. 54; Josep, Joel, Fode per Pol, Husman i Mateo, m. 65.


Gols: 1-0: Fode, m.23; 2-0: Arnau, m. 35; 3-0: Josep, m. 37; 4-0: Fode, m. 56; 5-0: Arnau, m. 63.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit amistós entre l’Infantil “B” del RCDE i l’Infantil “A” del Gironés – Sàbat. Tarda amb cel ennuvolat i estones de sol amb temperatura xafogosa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M