diumenge, 4 de setembre del 2011

EL JUVENIL "A" OBTÉ UN RESULTAT
HISTÒRIC DAVANT EL R. ZARAGOZA (8-0)


















RCD Espanyol Juvenil “A”: 8 – Real Zaragoza: 0


Gran golejada, amb hat trick de Rufo

L’equip de Dani Poyatos ha obtingut un triomf històric davant un feble Real Zaragoza al que ha humiliat amb una majúscula golejada. Algunes vegades el juvenil A espanyolista havia inclòs superat en encontre de lliga de Divisió d’Honor Juvenil aquests guarismes, però tenint davant un rival fluix de menor consideració tant de nom, historial i nivell esportiu. Davant el Real Zaragoza que juntament amb el Mallorca, el Cornellà i la Damm acostumen a ser l’alternativa a Barcelona i Espanyol, se’ns escau un resultat força estrany i fora del comú. I no serà per que no hagi sigut just, per que l’Espanyol ha demostrat una superioritat abassegadora, i ha gaudit de moltes més ocasions al marge dels vuit gols.

L’Espanyol ha destrossat en poc més d’un quart d’hora al conjunt aragonès. Ja al minut 16’ l’equip local vencia per un decisiu 3-0. L’Espanyol ha inaugurat el marcador al minut 11. Fins llavors, havia disposat de varies ocasions com una en el primer minut amb un centre de Rufo que Kilian ha rematat fora ras i creuat. Posteriorment un centre de Arroyo es rematat per Rufo de cap traien Ortiz amb una bona intervenció. En un contracop amb passada de Bonilla per Arroyo i aquest li ha cedit a Kilian qui d’esperó en banda dreta a l’alçada del mig del camp, li ha deixat franca per que Arroyo s’escapés com un llampec cap a l’àrea, però no ha sabut definir en els metres finals i la seva centrada o xut ha sortit massa creuada i sense pogué ser rematada.

En l’onze, ha arribat el gol que obria la golejada: Brian d’esperó, deixa per Rufo qui tot sol amb la seva habitual classe, remata amb sang freda superant Ortiz. Sense solució de continuïtat, Ruben Duarte incorporat a l’atac rematava una centrada de còrner a càrrec de Gil. I en el 16’ (tres gols en cinc minuts), repetició de la jugada; aquest cop llançament de falta des de la banda dreta a càrrec de Gil, i la centrada passada és rematada per Ruben Duarte de cap creuada lluny de l’abast del meta del Zaragoza.

Una passada molt bona en profunditat de Miravent per Kilian acaba amb un xut ras que surt llepant el pal dret en l’u contra u davant Ortiz. L’Espanyol ridiculitzava a un Zaragoza que certament ha decebut i molt en la seva visita a Sadrià. La primera acció de perill aragonesa, una centrada xut de Marc als dinou minuts que Germán ha rebutjat bé llençant-se a la seva esquerra. L’Espanyol ha pogut fer el quart quan una gran passada a l’espai de Rufo per Brian, el valencià dribla la sortida del porter i el control massa llarg al sortir del regat fa que la pilota se li marxi fora de porteria. Un centre xut de Josu és rebutjat pel porter amb molts problemes.

Des del 25’ al 35’ el conjunt visitant es treu de sobre el domini abassegador dels espanyolistes que aixequen momentàniament el peu de l’accelerador. En una de les poques situacions de perill per la integritat del marc defensat per l’alacantí Germán Parreño, Josu es creua en la frontal molt oportú al tall davant Moreno que es quedava tot sol. El llançament posterior de còrner es passeja per tota l’àrea de càstig espanyolista. Era tot el bagatge ofensiu d’un Zaragoza que altre cop patiria en els minuts finals del primer temps.

Primer amb una passada que era mig gol de Rufo per Brian que remata fora a la xarxa de la porteria, i posteriorment en el m.37, Rufo es queda tot sol davant la sortida del meta visitant, intenta superar-lo amb una vaselina que toca amb la punta dels dits rebutjant i li cau al propi Rufo el refús del meta, rematant de primera ras per sota les cames del porter i mansament abans d’entrar un defensor aconsegueix rebutjar però fent impacte la bola al cos de Kilian que com una fletxa anava al remat a un metre de la línia de gol.

En un embolic dins l’àrea, l’Espanyol ha pogut ampliar el compte golejador amb ocasió final de Brian. Però el cinquè gol no s’ha fet esperar i en el darrer minut del primer temps, Bonilla es llença en planxa dins l’àrea rematant de cap una bona centrada del lateral dret Arroyo. El remat ajustat al pal és inapel•lable.

En el segon període, el ritme del joc òbviament ha baixat força. Era lògic amb un 5-0. De totes maneres, l’Espanyol ha continuat tenint ocasions davant d’un Zaragoza totalment K.O. Així, una bona internada de Canadell acaba amb passada en profunditat per Kilian que penetrant, centra enrera per que el mateix Canadell en carrera remati fort però sense obtenir el fruit desitjat. En altre contracop també de Canadell, Kilian rep però entrant a l’àrea no pot superar al defensa Lasure i al meta Ortiz que impedeixen el remat del avui 7 espanyolista.

El sisè gol ha dut la signatura d’un Rufo en estat de gràcia. Una bona jugada de pràcticament tot l’equip des de defensa tocant, ha arribat a la lateral esquerra on Josu pujant a l’atac ha col•locat un centre suau per Rufo qui dins l’àrea, s’ha girat, mitja volta i amb un toc de qualitat subtil, marca amb remat ras superant Ortiz.

Una jugada individual de Verdú que se n’ha sortit amb dos retalls dels seus marcadors, però la seva rematada ha sortit creuada a l’esquerra, fora. Una internada del resen sortit Pablo de Castro entrant per la dreta de la lateral de l’àrea, ha acabat amb una passada de la mort per que Albert Miravent remati de primera al fons de la porteria. El Zaragoza era un sparring en mans d’un Espanyol que l’ha tractat com a un ninot.

I encara hi hauria temps per un vuitè gol obra de Rufo des del punt de penal transformant amb elegància el màxim càstig amb que Israel del Pino ha sancionat la entrada clara i aparatosa del defensor Ilde sobre Arroyo quan l’havia desbordat.

Era tal la situació del Real Zaragoza sobre la gespa de Sadrià que inclòs el col•legiat ha sentit llàstima pel quadre aragonès i ha xiulat abans dels 90 reglamentaris, quan passaven segons dels 44’ del segon temps.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán Parreño, Arroyo, Bonilla, Ruben Duarte, Josu, Miravent, Kilian, Canadell, Brian, Rufo i Gil.
Substitucions: Verdú per Brian, m. 46; Pablo per Gil, m. 59; Héctor per Ruben i Aitor per Josu, m. 71. PS. Pau. Entrenador: Dani Poyatos

Real Zaragoza: Ortiz, Escuder, Lasure, Adrián, Ilde, Belio, Moreno, Antón, Suárez, Marc, i Moha.
Substitucions: Nacho per Lasure i Guille per Belio, m. 59. Casero, Alaine. PS: Javier. Entrenador: Mauricio Elena.

Àrbitre: Israel Simón del Pino. Ha mostrat cartolines grogues a Lasure, m. 14, Nacho, m. 74.

Gols: 1-0: Rufo, m. 11; 2-0: Ruben Duarte, m. 13; 3-0: Ruben Duarte, m. 16; 4-0: Kilian, m. 37; 5-0: Bonilla, m. 45; 6-0: Rufo, m. 57; 7-0: Miravent, m. 81; 8-0: Rufo (pen.), m. 86.

Incidències:
Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Primera jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil. Tarda assolellada i xafogosa.













1 comentari:

Anònim ha dit...

muchas felicidades al equipo ,fui a verlos el zaragoza bastante flojo y nosotros la verdad que muy bien .me gusto mucho RUFO y ARROYO a seguir a si




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M