dimarts, 6 de setembre del 2011

EL CADET "A" CAMPIÓ DEL XIX TORNEIG
DEL CN TERRASSA. INFANTIL, SEGON, ALEVÍ, TERCER

El cadet campió. Infantil i Aleví no tenen la mateixa fortuna.

El Cadet “A” del RCD Espanyol es va adjudicar la XIX Edició del Torneig del Club Natació Terrassa que va tenir lloc els passats dissabte i diumenge a la capital vallesana.

El conjunt de Dani Fernández va iniciar el quadrangular, amb un empat a zero gols davant la Damm CF, màxim rival dels espanyolistes en el torneig i que tan sols per la diferència de gols, els blanc-i-blaus es van endur el triomf final.

En els dos encontres restants, tant Damm com Espanyol van vèncer i per tant va ser decisiva la dada dels gols marcats i encaixats per ambdós conjunts, sent favorable als pericos que van aconseguir golejar als locals del CN Terrassa, superant els registres dels cervesers. La Damm va ser segona també amb set punts, el Real Zaragoza, tercer i darrer lloc per l’amfitrió, el CN Terrassa.

L'Infantil “A”, subcampió.

En infantils, l’Espanyol va estar menys afortunat. En el darrer encontre en que s’ho jugava tot davant el FC Barcelona, va sucumbir per 2-0. En aquesta categoria, era una lligueta de cinc equips, tots contra tots. L’Espanyol havia vençut en els tres encontres anteriors (davant CN Terrassa, selecció japonesa de Nagano i Real Zaragoza). Mentre, el FC Barcelona havia superat al CN Terrassa, als japonesos de Nagano, però havia deixat en el camí un empat a dos gols davant el Real Zaragoza. Finalment els de Miguel Ángel Samprón no van poder superar als barcelonistes en el partit decisiu. Tercer va ser el R.Zargoza que va derrotar als japonesos i als amfitrions. El CN Terrassa, va ser quart al vèncer 2-0 al combinat japonès.

L’Aleví, tercer.

En un torneig composat per vuit equips participants repartits en dos grups, els dos primers de cadascun d’ells es creuaven en semifinals. L’Espanyol va caure eliminat davant la Damm (2-3), que acabaria sent el campió del torneig en categoria aleví en derrotar al Cornellà a la final (2-1). Els del Baix Llobregat van vèncer en l’altre semifinal al Jàbac i Terrassa als penals després que el matx acabés amb taules (1-1).

Els espanyolistes es van imposar en l’encontre pel tercer i quart lloc a la Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa amb molta claredat, al derrotar als vallesans per un concloent 7-0. El CE Manresa va ser cinquè, i el Sant Gabriel, sisè. Els dos darrers, el CN Terrassa “A” i “B”.